Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 195.
-
Παράθεση από geoanto555: “Εμεις δοκιμασαμε χθες. flash twrp flash vbmeta reboot με + format reboot recovery flash xrtv reboot system και ολα καλα.... encryption δεν υπάρχει πουθενα,.. Όλα αυτα με την @nifitsa_kakia που ακόμη την παιδεύω για να καταλήξουμε κάπου” Άρα θα λύσω το πρόβλημα που εχω.περιμένουμε την stable twrp από εσένα.πολυ καλή δουλειά και στους 2 σας.
-
Παράθεση από geoanto555: “twrp λογικα θα υπάρχει το απόγευμα . Χθες καναμε καποιες δοκιμές και είμαστε σε καλό δρόμο. Μπράβο για τον μινι οδηγό.” Ωραία τέλεια .να σ πω μήπως τσεκαρατε τι παίζει με το encryption.κανω format data φλασραρω ρομ αλλά το encryption είναι εκεί.οταν βγάλεις το νέο twrp θα το δοκιμάσω και θα σ πω (το κάνει κ σ άλλες recovery αλλων.θελει πριν bootarei να περάσω άλλο ζιπ με rm force encrypt και avd verity
-
Παράθεση από LocoDiceGR: “Το εχει αγορασει κανεις το Μi9 Lite απο δω να μας πει εντυπωσεις? ” Εγώ. .το έχω στα χέρια μου μια εβδομάδα περίπου. - τρομερη η οθόνη μιας κ έρχομαι από ips. - δεν κολαει πουθενά ο 710 για την χρήση που του κανω. - Ήχος αξιοπρεπεστατος.δεν είναι στερεό αλλά ακούγεται καλά. - Δυνατό κ καθαρό ηχείο κλήσεων (earpiece). - Κάμερες αξιοπρεπεστατες.η στοκ τραβάει πολύ καλά μέρα κ με καλό φωτισμό. - Η gcam το βελτιώνει σε σκοτεινές συνθήκες.ακομα παίζει κάτι με το api2 που είν…
-
Καλησπέρα σε όλους. Μιας και είναι ένα σχετικά καινούργιο (ένα απο τα πολλά ) κινητό της Xiaomi απο την σειρά Mi 9, είπα να ανοίξω αυτό το thread ώστε να συζητητάμε οτιδήποτε αφορά αυτό το κινητό και όποια απορία προκύπτει. Το Mi 9 Lite και το MI CC9 είναι η ίδια συσκευή. Το πρώτο προορίζεται για όλο τον κόσμο ενώ το δεύτερο μόνο για την κινέζικη αγόρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το Μι 9 Lite έχει MIUI GLOBAL Rom ενώ ο CC9 CN Rom. Ακόμα, και το πιο βασικό ότι το Mi 9 Lite έχει περισσότερες μπάντε…
-
Ακριβως η βάζετε magisl module και τελειώσατε η χειροκίνητα της γραμμές κώδικα Όσο για τη επιστροφή ήχου που είπε κάποιος πιο πάνω .με πια ρομ και είχες βάλει κάνα module για ήχο? Miuin11 και εγώ από όταν βγήκε leaked αλλά μου φαίνεται σαν να μην έχει καλή διαχείριση μπαταρίας ακόμα. Σχετικά με xposed από μπαταρια έχει θέμα με τόσο modules? Αυτές τις μέρες θα ανανεώσω το ποστ μ τα modules (έμπλεξα και δεν είχα χρονο/ ευκερια μιας κ βγήκε κ η 11) Για έναν φίλο πιο πάνω υπάρχει lineage os η καλύτε…
-
Άρα για αυτό δεν σου δουλεύουν τα modules για την gcam. Τώρα για να μην είσαι θέλει format data από twrp που σημαίνει ότι θα διαγραφούν τα πάντα από το κινητό σου.μονο twrp θα εχει.λογισμικο εφαρμογές φοτο μουσική αρχεία όλος ο εσωτερικός χώρος θα χαθουν.και θα πρέπει να τα περάσεις όλα μέσα από το pc από την αρχη.και fresh install την rom Αλλιώς περνάς τα αρχεία που έχει το zip χειροκίνητα και δίνοντας τους τα σωστά permissions...δεν το έχω δοκιμασει
-
@cacau μήπως είναι το κινητό σου encryption?αν ναι για αυτό έχεις θέμα με τα module της κάμερας Τα mod του ήχου τα έχω δοκιμάσει και με Dolby .νομίζω δουλεύει αν και δεν το προτεινω γτ έχει μικρή διαφορά πιστευω και τσάμπα μπαταρία καίει. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ το Dropbox με τα νέα updated modules. Θέλετε να ανοίξω καινούργιο θέμα μόνο με τα module ώστε να μην χάνονται εδώ μέσα?
-
Παράθεση από cacau: “Καλημέρα, το δοκίμασα και αυτό μια από τα ίδια. Οπότε επανήλθα στο αρχικό set up μια και με αυτό έχω Ai camera στην μαμίσια. Επίσης κράτησα την urnix gcam για να παίξω με settings /libs” Στο ποστ με τα module έχω άλλο ένα .το 4...το οποίο δεν είναι module του magisk αλλά μόνο μέσω twrp (αν μπει δεν βγαίνει μόνο με install ROM)
-
Παράθεση από cacau: “Θα το προσπαθήσω άλλη μια... Όταν λες να τα βγάλω, απλά απενεργοποίηση από το magisk με restart ή κάπως αλλιώς? ” στο magisk manager πατα τον καδο.reboot τσεκαρε να δεις οτι λειπουν .μετα πατα το σταυρο και bale to tlt και reboot .κανε το ιδιο και για το fix και ρεβοοτ.περνα την καμερα και τσεκαρε.αν δεν ανοιξει κανε αλλο ενα reboot.λογικα θα ανοιξει η gcam.(αν εχεις επιλεξει hdr+ enchange να κλεισεις το φλας) ενημερωσεμε .αν και παλι εχεις θεμα στειλε screenshot τα Modules …
-
Παράθεση από cacau: “Η κάμερα που αναφέρεις εμένα δεν μου δουλεύει καθόλου, κρασάρει. Επιβεβαιώνω ότι ο ήχος είναι πολύ πιο δυνατός και πράγματι δεν θέλει τέρμα γιατί παραμορφώνει, well done - ξήλωσα viper κ.λ.π. Επίσης το ρολόϊ στην μέση πολύ μου αρέσει! Ευχαριστούμε Υ.Σ. Το link για το dropbox μου βγάζει error: too many requests... ” χαιρομαι που δουλευει ο ηχος τωρα για την καμερα.....εχω την 9,8,22 με tlt module και Mi+Note+3+Pie+GCam+Fix+v12.0 και λειτουργουν ολα....σου προτεινω βγαλε ολα τ…
-
Παράθεση από Firem@n: “Παράθεση από kwstpap: “5. SoundExplosionMod-MIUIPie-v2.1 : Handset volume is enhanced.raised values a bit ,boosted headphone ,volume a bit,adjusted values (το προτεινω) ” Έχοντας τεράστιο πρόβλημα με το ακουστικό ( σχεδόν από τον Ιανουάριο ) σε σημείο που μίλαγα πλέον μόνο με ανοικτή ακρόαση δοκίμασα με την σειρά τα εξής: έβρεξα μπατονέτα με οινόπνευμα και καθάρισα εξωτερικά το ακουστικό, στην συνέχεια (κάπου εδώ μέσα το είχα διαβάσει) το φύσηξα με αέρα (τον ειδικό ε;;; όχ…