Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πρέπει στην οθόνη του κινητού να γράφει fastboot. Εσένα τι γράφει ; Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στείλε μου εμένα να δοκιμάσω έχω και περασμένο TWRP οπότε είτε recovery είτε fastboot θα δοκιμάσω . Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το Cupid έχουμε τίποτα; Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουμε κανένα νέο για το cupid ; Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όχι πάλι τα ίδια μόλις τελειώσει μπαίνει σε fastoot και δεν ανοίγει ξανά βάζω την official και βλέπουμε πάντως ούτε τώρα έβγαλε error πουθενά σε όλα ok έδειχνε
-
Τώρα πέρασα την official άνοιξε το τηλέφωνο και θα ξανά δοκιμάσω και θα επανέλθω με νεότερα
-
όχι κανένα error δεν έβγαλε
-
Με Fastboot και επέλεξα αυτό windows_fastboot_first_install_with_data_format
-
Δυστυχώς μεγάλη αποτυχία το τηλέφωνο μπήκε σε μια μόνιμη loop σε fastboot και δεν ξεκολλάει με τίποτα τώρα κατεβάζω μια official να την περάσω μπας και ανοίξει το τηλέφωνο και θα ξανά προσπαθήσω.
-
Κατεβαίνει θα περαστεί αύριο το πρωί και θα ενημερώσω
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Κατέβασα από Xiaomi.eu αυτή την ROM για το cupid και έχω 2 ερωτήσεις xiaomi.eu_multi_XM12_V14.0.23.8.7.DEV_v14-13.zip 1. Να την περάσω ή υπάρχει περίπτωση να βγάλετε καινούργια και να κάνω υπομονή; 2. Η τελευταία της κοινότητας για cupid είναι Miui 14 και Android 13 σωστά;
-
Δυστυχώς τίποτα έκανα και εγγραφή την συσκευή στην google αλλά δεν περνάει την πιστοποίηση στο play protect. Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι δεν έχω δεν είναι root Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς αφού ξεκλειδώσουμε bootloader πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πορτοφόλι της Google γιατί δεν με αφήνει να περάσω κάρτες λόγω ασφαλείας . Στάλθηκε από το 2201123G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το cupid η τελευταία XTRV είναι αυτή; xiaomi-miui-hellas-XTRV-XM12_V14.0.22.12.8.DEV_v14-13-fastboot.zip
-
ρουτ
Μήνυμα3 κινητά μέχρι στιγμής και τα 3 με ξεκλείδωτο bootloader όλα με rom της κοινότητας δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία εφαρμογή τράπεζας (και τις έχω όλες alpha, eurobank, nbg, πειραιώς, optima, attika)