Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγκατασταση Revolut
ΜήνυμαΚαι σε εμένα κανονικά λειτουργεί δεν έχει θέμα
-
Την προηγούμενη που πέρασα χωρίς format δεν έκατσε καλά αναγκάστηκα και την ξανά πέρασα με format και στήσιμο από την αρχή και μέχρι στιγμής το μόνο που δεν μου δουλεύει με τίποτα είναι το vowifi. Θα δοκιμάσω και αυτή και βλέπουμε . Επίσης έχει βγει twrp για Android 13 το περνάω με fastboot αλλά μετά που πάνω να το κάνω install δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξω partition recovery και δεν μπορώ να το διατηρήσω αλλά τουλάχιστον είμαστε σε καλό δρόμο.
-
Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με το mi wear γιατί δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση με τίποτα και μου λέει δεν είναι συμβατό.
-
Εγώ να πω εδώ ότι στο δικό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το nfc.
-
Λογικό αν και αν πας στο ιστορικό αγορών υπάρχουν εκεί και τα ξανά κατεβάζεις και βλέπεις και ποια δεν είναι συμβατά.
-
Περάστηκε με απλό update μέχρι στιγμής όλα φαίνονται οκ εκτός από την εφαρμογή Θέματα η οποία εξαφάνισε όλα τα θέματα μου.
-
Μπορούμε να την περάσουμε μόνο με fastboot_update ή επειδή αλλάζει και android και miui χρειάζεται fastboot_first_install_with_data_format;
-
Παράθεση από vortalhe: “Εμένα δεν κάνει δοκίμασα όλες τις ρομ έχει θέμα μάλλον ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει όταν το πλησιάζω σε pos δεν κάνει τίποτα. Έχω αλλάξει οθόνη σε κατάστημα κανονικά ” Το NFC είναι στην πλάτη η οθόνη δεν έχει καμία σχέση, το έχεις ενεργοποιημένο βλέπεις επάνω δεξιά στην γραμμή κατάστασης το εικονίδιο;
-
Σε Poco F3 όλα μια χαρά και TWRP έχουμε και magisk έχουμε και όλα τα καλά !!!!
-
Περάστηκε σε Poco F3 μέχρι στιγμής όλα δείχνουν μια χαρά. Μια ερώτηση άσχετη TWRP δεν πρόκειται να ξαναδούμε μόνο fastboot θα υπάρχουν από εδώ και πέρα;
-
Σου έχει απαντήσει ο @NasDriver στο άλλο θέμα και σου έχει δώσει και link με την rom που πρέπει να περάσεις
-
Θα το πούμε για τελευταία φορά γιατί δεν γίνεται κατανοητό εάν η rom είχε πρόβλημα θα το δημιουργούσε σε όλες τις συσκευές έχουμε την ίδια συσκευή και την πέρασα χωρίς πρόβλημα. Επίσης όπως ήδη σου έχουν αναφέρει και στο άλλο θέμα θα περάσεις την rom με το mi flash σε edl mode και όχι σε fastboot και εσύ συνεχίσεις τα δικά σου.
-
Θα προσπεράσω τα σχόλια γιατί δεν είμαστε 24 ώρες το 24 ωρο πάνω από το πληκτρολόγιο και θα ρωτήσω το εξής την προηγούμενη rom πώς την πέρασες;
-
Να συνενοουμαστε κάνε copy paste το όνομα της rom που κατέβασες όχι από πού την κατέβασες .
-
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά ποια rom είχες και αν έχεις ξεκλειδωτο bootloader.
-
Πηγαίνοντας μέσα από τον σύνδεσμο των TWRP υπάρχει φάκελος με TWRP για το pocof3 αυτά λειτουργούν ;
-
Να ρωτήσω κάτι πλέον μόνο fastboot roms θα έχουμε;
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
Μήνυμα@gkalen τελικά και η διάταξη εμφανίστηκε και από ότι φαίνεται είναι θέμα επιλογής θέματος , μόλις επέλεξα το default εμφανίστηκε και η επιλογή στις ρυθμίσεις.
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
Μήνυμα@gkalen η μέθοδος που μου έδειξες επιτέλους λειτούργησε και εμφανίστηκε και λειτουργεί το VoWiFi ευχαριστώ πολύ