Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
Μήνυμα@gkalen θα το κοιτάξω και θα επανέλθω , αυτό λέω που δείχνεις σε εμένα δεν υπάρχει το πεδίο καθόλουforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70935/
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΔεν καταλαβαίνω τι μου δείχνεις αλλά οκ ας απαντήσω το ότι σου βγάζει το σήμα VoLTE δεν σημαίνει ότι λειτουργεί κιόλας κάνε μια κλήση και δες αν παραμένει το 4G, Επίσης ότι μου δείχνεις στις ρυθμίσεις την επιλογή του VoWifi πάλι δεν λέει κάτι γιατί και εγώ την έχω και 3γγ την έχω επιλέξει αλλά ούτε το σήμα βγάζει ούτε αν κάνω κλήση με airplane mode την πραγματοποιεί.
-
ΜήνυμαΠεράστηκε σε pocoF3 συνεχίζει να μην λειτουργεί το VoWiFi όπως και το VoLTE και το χειρότερο μου αφαίρεσαν την επιλογή ή εγώ δεν την βρίσκω διάταξης αρχικής οθόνης και πρέπει να είσαι μόνιμα με το 4x5.
-
@@gkalen τα δοκίμασα και τα 2 αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Ναι το έχω ενεργοποιήσει από την Vodafone ναι τους πήρα τηλέφωνο και το βλέπουν ενεργοποιημένο ναι πριν κάνω πρώτη φορά flash την rom δούλευε κανονικά .
-
Περάστηκε σε Poco f3 όλα δείχνουν μια χαρά εκτός και πάλι που δεν λειτουργεί το VoWiFi, βασικά από το τότε που μπήκε η rom της κοινότητας δεν λειτούργησε ποτέ.
-
Παράθεση από vortalhe: “εκανες update απο 11 σε 12 ή καθαρη εγκατασταση,εγω το εκανα με το script ” Update από 11 σε 12
-
Παράθεση από vortalhe: “Σε poco f3 μετά την ενημέρωση σε 12 δεν δουλεύει η κάμερα και αν κάνεις screenshot δεν αποθηκεύεται ” Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε μένα
-
Οκ δοκιμάζετε το απόγευμα και επανέρχομαι
-
@gkalen αυτή είναι διαφορετική από από αυτή που βγήκε την Πέμπτη;
-
@gkalen Redmi K40
-
Παράθεση από cacau: “Παράθεση από vanni: “Είσαι οκ μόλις πριν λίγο το έκανα ” Σου είναι εύκολο να γράψεις αναλυτικά τα βήματα? Κάτι δεν κάνω καλά... ” Συνέδεσα το κινητό στον υπολογιστή το έβαλα σε fastboot mode και έκανα διπλό κλικ στο αρχείο windows_fastboot_update και περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο .
-
Σε poco f3 υπάρχει κανονικά smart toolbox.Η rom περάστηκε πολύ εύκολα και άνοιξε αρκετά γρήγορα .
-
Κάτοχος εδώ και 10 μέρες poco F3/K40 εχθές ξεκλείδωσα μετά από 168 ώρες αναμονή πέρασα και xtrv (την προηγούμενη γιατί αυτή την εβδομάδα δεν έχει ) και αρνείται πεισματικά να δουλέψει το VoWiFi που πριν δούλευε μια χαρά.
-
Mi TV 65 4s + Dolby Atmos ?
vanni - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΑυτό που βλέπεις πρέπει να είναι Dolby Atmos και αν πάρεις ηχεία που το υποστηρίζουν τότε είσαι οκ δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση .
-
Λοιπόν ένα περίεργο πρόβλημα το οποίο είναι για δυνατούς λύτες. Έχω εγκαταστημένο το google pay, εδώ και πολλές rom απενεργοποιείτε και πρέπει να το ψάξω στις εφαρμογές να το ενεργοποιήσω και μετά από λίγο (καμιά ώρα) απενεργοποιείτε και πάλι. Από όσο έψαξα είδα ότι έχει να κάνει με την κάρτα sim την οποία βλέπει ότι είναι σε χώρα που δεν υποστηρίζεται το pay και το απενεργοποιεί. Σκέφτεστε τι ενδεχομένως να μπορώ να κάνω;
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@baxalo όλα εντάξει με το flash δουλεύουν όλα ρολόι .
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@baxalo μέσα από το magisk βέβαια να πω ότι μιλάμε για το Mi9 lite. Λες να δοκιμάσω με flash;
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΛοιπόν έβαλα την νέα dev rom την χθεσινή πέρασα το magisk 22.0 μια χαρά αν όμως κάνει το τηλέφωνο επανεκκίνηση για οποιοδήποτε λόγο τότε μπαίνει σε fastboot. Το έχω κάνει μέχρι στιγμής 2 φορές και κάθε φορά τα ίδια και αναγκάζομαι να ξανά περάσω την rom.