Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το μεγάλο widget του ημερολογίου δεν εμφανίζει Γεγονότα, Γεννέθλια κλπ
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠάντως τα δείχνει κανονικά τα event σε redmi note 5 και Miui 10 και στο διάφανο τελείως και στο συμπαγές f240aaa27d4d0dfdc42cd66806deb51f.jpg af160fc5e10dcf059fec076489352170.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από billphone: “Παράθεση από markito: “Σήμερα παρέλαβα μικροδεμα από Αμερικα το οποίο είχε αυτοκόλλητο "τελωνειακος ελεύθερο" αλλά πλήρωσα το τριευρο. ” Αλήθεια; Υπάρχει ακόμα αυτή η χρέωση; Ήξερα ότι είχε καταργηθείΠήρες απόδειξη; ” Τους ρώτησα, "δεν καταργήθηκε αυτό?" και η απάντηση.."το επανέφεραν" Απόδειξη πήρα ναι. Χωρίς απόδειξη δεν έφευγα. ” Τι γράφει επάνω η απόδειξη;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ούτε εγώ, μέχρι στιγμής είμαι με το mi band 1s αι παίζει από το κινητό...το mi band 3 με περιμένεις σπίτι, σήμερα ήρθε ” άντε καλοδούλευτο !!!
-
η άσκηση ξεκινάει και από το band ξεχωριστά οπότε όταν συνδεθεί λογικά τα περνάει και στο τηλέφωνο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για σίγουρα.
-
μάλλον αυτό θα φταίει εμένα δεν την βγάζει δυστυχώς γιατί φαίνεται ωραία και είναι και πρακτικό
-
όχι σε μένα δεν εμφανίζει το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και να την επιλέξω.
-
Παράθεση από paiktaras: “To παρέλαβα και εγώ χτες και πέρασα το Ελληνικό firmware,όλα καλά.....μία ερώτηση όμως έχω , έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στις κλήσεις, οκ κτυπάει το τηλ δεν το σηκώνω, πάω στο band στο μενού των κλήσεων αλλά δεν βρίσκω με ποιον τρόπο μπορώ να δω την αναπάντητη στην οθόνη του ” δεν νομίζω ότι εμφανίζεις αναπάντητες κλήσεις μόνο το ποιος σε παίρνει την ώρα που χτυπάει το mi fit, το notify & fitness έχει επιλογή για αναπάντητες αλλά όπως όλες του ειδοποιήσεις σου γρά…
-
mi band 3 pair
ΜήνυμαΤι ποσοστό μπαταρίας έχει το band;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από Kostasthess_82: “Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως ” @Kostasthess_82 γίνεται με αυτή την εφαρμογή Microsoft exFAT/NTFS for USB by Paragon Software και αυτή μαζί Total Commander - file manager αλλά για να κάνεις mound τον δίσκο και να τον διαχειρίζεσαι θέλει εγγραφή με google accound ή facebook για να την δοκιμάσεις 2 μέρε…
-
-
-
Χτυπά συχνά ο ήχος ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμιά ειδοποίηση στο κινητό!
vanni - - Mi-A2 (Jasmine)
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από vanni: “Υπάρχει στο κινητό καμία εφαρμογή που παρακολουθεί μπάντες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι παρόμοιο και σε κάποια στιγμιαία αποσύνδεση από δίκτυο εμφανίζεις ειδοποίηση ; ” Ασφάλεια - Μπαταρία - Χρήση μπαταρίας .Πάς στην καρτέλα "Υλισμικό" (κινέζικη μετάφραση...) . Στην Αδράνεια κινητού λέει τον χρόνο χωρίς σήμα. ” καλημέρα δεν ρωτάω για μένα αλλά για το παιδί αν έχει στο κινητό του κάποια τέτοια εφαρμογή
-
Χτυπά συχνά ο ήχος ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμιά ειδοποίηση στο κινητό!
vanni - - Mi-A2 (Jasmine)
ΜήνυμαΥπάρχει στο κινητό καμία εφαρμογή που παρακολουθεί μπάντες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι παρόμοιο και σε κάποια στιγμιαία αποσύνδεση από δίκτυο εμφανίζεις ειδοποίηση ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk