Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@geoanto555 τι να πω όπως είπα και πιο πίσω δεν κατάφερα να την περάσω την καινούργια έκδοση με το που την έβαλα μπήκα σε fastboot και δεν έβγαινε με τίποτα .
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@geoanto555 είναι στις οδηγίες εγκατάστασης από τον δημιουργό δες το link που έβαλα .
-
ramdisk magisk
Μήνυμα@baxalo εδώ είσαι Installation | Magisk
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “τι κανει αυτο (το ramdisk) και θες να το κανεις enable? ” @baxalo Το magisk manager έκανε αναβάθμιση και πλέον είναι app έχει οδηγίες λοιπόν εγκατάστασης και μια από τις υποχρεωτικές παραμέτρους είναι το πεδίο Ramdisk (είναι στην αρχική στο tab Magisk ) να γράφει yes (με οδηγίες πώς να το κάνεις Yes αν είναι No). Θα 'ηταν χρήσιμο να βγει κάποιος οδηγός από την κοινότητα καθώς εγώ δεν κατάφερα να το κάνω και με πετάει συνέχεια σε fastboot mod οπότε αναγκαστικά πέρασα ξανά τη…
-
@ka@Οπως έχω γράψει και λίγα ποστ πιο πίσω δεν έκανα format data και την πέρασα από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα οπότε δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο.
-
Παράθεση από wankel13: “Πέρασε κανείς σε Mi 9 lite; ” Ναι
-
@geoanto555 λοιπόν περάστηκε από πάνω μόνο με wipe cache άνοιξε κανονικά όλα καλά μετά πήγα να να περάσω magisk είχα το προηγούμενο το 20.4 και μπήκε σε boot loop βρήκα από την rom το καινούργιο περάστηκε και όλα δείχνουν οκ.
-
@geoanto555 οκ το twrp περάστηκε χωρίς πρόβλημα πάμε τώρα για την rom, τα αποτελέσματα αργότερα είμαι ακόμη αναποφάσιστος αν θα προχωρήσω μόνο με factory reset ή με format data.
-
@geoanto555 όταν επιλέγω να κάνω μέσα από το twrp εγκατάσταση το καινούργιο μου ζητάει που να το κάνω ποια επιλογή πρέπει να τικσρω;
-
@geoanto555 έχω την συσκευή κατέβηκε και αύριο θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω
-
Στην ανακοίνωση γράφετε ότι New – Android 11 update [Mi 9 Pro 5G, Mi CC9/Mi 9 Lite, Redmi Note 8]. και ότι Αναστέλλεται η αναβάθμιση για το Mi 9 Pro 5G, Mi 9 Lite, Redmi Note 8, Redmi Note 9 4G/Redmi 9T, Redmi Note 9 Pro 5G/Mi 10T Lite. Αυτές οι συσκευές αναμένεται να λάβουν νέες ROM από τα μέσα προς το τέλος Ιανουαρίου 2021 που θα βασίζονται στο Android 11. ποιο από τα 2 ισχύει και αν ισχύει το πρώτο θα πρέπει να περιμένουμε για καινούργιο TWRP ή όχι;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
-
-
-