Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Λοιπόν το Σάββατο περάστηκε το καινούργιο mi fit φοβερή δουλειά η κυρία τα λέει όμορφα και ο χάρτης δουλεύει πάρα πολύ καλά 51043e63d167ac75e1f265575ca556b4.jpg 33e880c83c05625e0d03c26e0be8015d.jpg Επίσης στις 16:34 όπως φαίνεται έπεσε στο 16% η μπαταρία e097d09c1636223de390e13b0348a68d.jpg b7ce09681a0f8eb10946cb6813d11b42.jpg Αποσυνδέθηκε και δεν ξανά συνδέθηκε μέχρι τις 21:00 που το έβαλα να φορτίζει . Δεν έπεσε καθόλου το ποσοστό αυτές τις 4μιση ώρες και έκανε δόνηση κάθε 4-5 λεπτά. Στάλθηκε …

• Πρόβλημα ήχου ειδοποίησης

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

για κάνε ένα τσεκάρισμα και στις ειδοποιήσεις κάθε εφαρμογής ξεχωριστά μήπως by default κλείνει ο διακόπτης ήχος και πρέπει να τον ανοίξεις.

• Πρόβλημα ήχου ειδοποίησης

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

πρέπει να μας πεις πρώτα από όλα ποιο είναι το πρόβλημα με τον ήχο ειδοποίησης δεν ακούγεται καθόλου; μιλάμε για όλες τις ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές; μόνο σε κάποια συγκεκριμένη; ακούγεται χαμηλά; δώσε περισσότερες λεπτομέρειες

• Παράθεση από lsdpower78: “Καλημέρα και από εμένα. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε στο που οφείλεται το γεγονός ότι στην οθόνη του Mi Band μου, και ΜΟΝΟ όταν βλέπω την καρτέλα με τον καιρό και στις Ειδοποιήσεις, μου βγάζει κάτι τελίτσες επάνω στην οθόνη, σαν καμμένα pixels και καλά. Σε όλες τις άλλες ενδείξεις, όλα φαίνονται κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ!! ” Μιλάς για τις τελείες κάτω κάτω; Σημαίνει ότι μπορείς στο συγκεκριμένο πεδίο να πας και δεξιά αριστερά. Αν όχι βγάλε μια φωτό να δούμε τι φαίνεται

• δεν χρειάζεται να διαβάσω κάτι η απάντηση που έδωσες ήταν σε παράθεση της @fog η οποία σου λέει να μιλήσεις με το κατάστημα και θα πάρεις απαντήσεις οπότε υποθέτω ότι μιλάς επί προσωπικού και γιαυτό σε ρώτησα.

• αυτοί είναι οι όροι εγγύησης της Infoguest Έναρξη Εγγύησης: Η εγγύηση ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, που αποδεικνύεται με την προσκόμιση νόμιμης απόδειξης ή τιμολογίου. Η Εγγύηση ισχύει εφ’ όσον: 1. Διακρίνονται καθαρά ο σειριακός αριθμός της συσκευής (Serial No) και το IMEI και δεν έχουν παραποιηθεί. 2. To προϊόν που μεταφέρεται στα εργαστήρια της Info Quest Technologies, συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό αγοράς του - όπου αναφέρεται καθαρά η ημερομηνία και ο τύπος του - & …

• Παράθεση από mixbel: “Παράθεση από fog: “Γι αυτό το θέμα θα μιλήσεις με το κατάστημα, θα πάρεις απαντήσεις και θα τις κρατήσεις μέχρι να παραλάβεις. ” Δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και μιλάμε για τα καλύτερα και μεγαλύτερα της Κίνας . Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δηλαδή μίλησες μαζί τους τους ρώτησες ξεκάθαρα για το αν είναι global version και με κλειδωμένο bootloader και δεν πήρες συγκεκριμένη απάντηση;

• Θέμα με email notifications

vanni - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από Biv: “Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα το κινητό με Global Version και έκανα την αναβάθμιση σε MIUI 10.0.1.0. Για τον συγχρονισμό των email accounts μου χρησιμοποιούσα στο παλιό Samsung s5 mini μου την εφαρμογή Blue Mail και δούλευε άψογα. Τώρα, δεν μου έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις, για να έρθουν τα mails θα πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Με το που μπω έρχονται. Υποψιάζομαι ότι η εφαρμογή είναι ανενεργή όταν δεν είναι ανοιχτή αλλά δεν ξέρω που να ψάξω μιας και πρώτη φορά παίρνω X…

• Και με Firefox το ίδιο όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εκτός από το εικονίδιο δεν νομίζω να δεις άλλη διαφορά στην Ελλάδα του 4G με του 4G+ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του forum οπότε μήπως να το δουν τα παιδιά καθώς δεν έπρεπε να κατεβαίνει όπως θέλει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν βγάζει 20 μέρες στα χαρακτηριστικά του λέει 18 μέρες σε stand by mode που φυσικά δεν υφίσταται γιατί θα σήμαινε ότι δεν κοιτάς ούτε την ώρα. Άρα με 13 έως 15 μέρες πιστεύω είναι καλά . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Mi band 3

vanni - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από antoniotse: “Η συσκευή κάτω από την βρύση ανοιχτή και ντους ,παραμένει ανοιχτή η οθόνη ,τί δεν κάνω καλά?” Εσύ τίποτα η πίεση του νερού ενεργοποιεί το band και σε μένα τα ίδια κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από sgatz: “Απλά προς ενημέρωση,κατέβασα το νέο mi fit και μου έρχεται σαν zip. Το έκανα μετονομασία σε APK και όλα οκ, έγινε η εγκατάσταση. Πολλά μπράβο στους dnomikos , lallasgr και όποιους άλλους βοήθησαν για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το αρχείο δεν κατεβαίνει σαν zip μήπως πήγες να το ανοίξεις μέσα από τον browser και σου έβγαζε επιλογές αντιγραφή αποσυμπίεση μετακίνηση; Γιατί κανονικά apk κατάληξη έχει και στα apk αρχεία π…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• μεταχειρισμένο το πήρες;

• Φίλε μου σίγουρα δεν πάει κάτι καλά με την συσκευή εγώ τα έχω όλα από ειδοποιήσεις βαράει συνέχεια είμαι στο 31% και το φόρτισα πριν 8 μέρες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58159/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58158/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58160/

• Magic WormHole

vanni - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Μεροκάματο βγάζουν οι άνθρωποι. Τι σε πειράζουν; ” Θα σου πω λοιπόν τι με πειράζει, το πρώτο έχει κάνει ένα πορτοκαλί site με την επωνυμία Xiaomi Service Hellas το οποίο όταν πατήσεις να δεις τις υπηρεσίες σε πάει στο Dr.Fix το οποίο θα μου πουλήσει "γνήσια" οθόνη για το redmi Note 5 στα 45 ευρώ + 10 ευρώ τοποθέτηση. Αυτό δεν είναι βγάζω ένα μεροκάματο κατά την ταπεινή μου άποψη.