Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 298.
-
Χρήστο καλό Πάσχα να έχουμε απ eBay την πήρα και λόγω προβλήματος του τηλεφώνου δεν κράταγε ούτε 12 ώρες έκανα παράπονο και μου έστειλαν άλλη μεγαλύτερη , αλλά μετά από επαναφορά του τηλεφώνου η πρώτη δουλεύει άψογα 7ba963a068bf52f7830af9fac8ad5d38.jpgf10a2b8065b340cfdb6f5047719a76f4.jpg Οι φωτογραφίες είναι απ την δεύτερη μπαταρία που μου έστειλαν . Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από pechr: “Μονο Nohon παιδιά. Μην εμπιστευτείτε τις δήθεν γνήσιες μπαταρίες xiaomi με πρόσφατη ημερομηνία παραγωγής. Δεν υπάρχουν στο εμπόριο πλέον γνήσιες καινούργιες μπαταρίες για το δικό μας κινητό. Συνεπώς μόνο Nohon ή GLK (εξίσου αξιόπιστη).” Χρήστο καλησπέρα χρόνια πολλά καλό Πάσχα εγώ έχω πάρει Da Da Xiang είναι 4200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος την έχω απ τον Οκτώβρη πάνω Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από chrdes: “Υπήρχαν πολλά προβλήματα στις ενημερώσεις εφαρμογών Google καθώς και στην ενημέρωση του Play store στο Redmi Note 2 που λύθηκε με πρόσθεση 2 γραμμών στο αρχείο build.prop. Διάβασε το post 10905. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3” Οκ ευχαριστώ γιατί και εγώ προσπαθώ να εγκαταστήσω δυο εφαρμογές που είχα και μετά από επαναφορά δεν εγκαθίστανται με κωδ λάθους 910 Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από chrdes: “Έβγαλα τις 2 γραμμές για να δω, αλλά πάλι σήμερα 2 εφαρμογές Google Chrome και Σύστημα Android web view δεν ενημερώνονται. Τις Ξαναέβαλα και ενημερώθηκαν. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3” Όταν " 2 γραμμές " τι ακριβώς εννοείς δεν έχω παρακολουθήσει Sent from my iPad using Tapatalk
-
μια απ τα ιδια με με το ιδιο καταστημα smart bracelet αξιας 6,09 ευρω αγορα την 2018-11-13 μεχρι σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα μου εχουν πει 2 φορες οτι θα μου στειλει e-mail ο πωλητης χωρις ομως να γινει εχω ζητησει Refund και περιμενω !!!! χαχαχαχαχα για το ιδιο προιον μιλαμε !!!! 115PLUS Smart Bracelet - US$12.99 Sales Online purple - Tomtop
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔιάβασα κάτι δεν ξέρω που πρέπει να μπει και αν είναι γνωστό . RottenSys : Προ-εγκαταστημένο κακόβουλο λογισμικό σε δημοφιλή Android τηλέφωνα
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Pantak - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
Μήνυμαμε σταθερο δεν ξερω αλλα για 4G στο κινητο η Αθηνα καπως αλλα επαρχια πρεπει να εισαι πολυ τυχερος τοσο που εχω βαλει μονιμα 3G ( που και αυτο μερικες φορες δεν κλειδωνει βγαζοντας Ε ) για να μπορω να εχω δεδομενα , μετα απο τοσο καιρο το θεωρω απαραδεκτο !!!!!
-
καλησπέρα Redmi N2 OTA αναβάθμιση απόψε σε 7.10.12 όλα οκ στην εγκατάσταση αλλά δεν λειτουργεί το Mi Calculator βγαζει 'Δυστυχώς η εφαρμογή κατέρρευσε με προεπιλογή την αναφορά . Είναι κάποιο bug
-
καλησπέρα με XTRV 7.9.21 Beta έγινε το download και μετα μου εβγαλε install όταν το πάτησα μου είπε να γίνει με TWRP αλλά από εκεί βλέπει μόνο το αρχείο που είχα κατεβάσει 21/9 κάτι δεν εκανα καλά μήπως ??? και κάτι άλλο δεν μπορώ να διαγράψω απ την εσωτερική μνήμη ώστε να την αδειάσω . ούτε με το ES ούτε με το Αρχεία τελικά κατάφερα και το είδε αλλά βγάζει λάθος στον έλεγχο του MD5 οπότε αποτυχία . ευχαριστώ
-
Τελικά με την 7.9.21 όλα οκ πέρασε μια χαρά και λειτουργεί μέχρι τώρα άψογα μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις αλλά βρέθηκαν όλα Μπράβο παιδιά
-
εγω το αντιμετωπησα με volume up+swich μπηκε σε recovery
-
Έχω το RN2 Hermes XRTV 8.5.2.0 stable κατέβασα την xrtv 9.18 την περσα μετά από εργοστασιακή επαναφορά και μετά το τηλέφωνο πέρασε σε ένα loop άνοιγε και μετά το σήμα mi έκανε επανεκκίνηση συνέχεια , δοκίμασα και την άρωμα και πάλι το ίδιο και τα δυο μέσω recovery .Δεν ξέρω αν εγώ δεν έκανα κάτι καλά η είναι κάποιο bug ;;;; Τώρα έχω πάλι την παλιά Ευτυχώς που με volume up και switch εμπενε σε recovery mode
-
Μύνημα λάθους
ΜήνυμαΤωρα που το είπες αυτό λέει στο μήνυμα λάθους "Δυστυχώς η εφαρμογή καθημ........" οπότε μάλλον αυτό είναι πως απενεργοποιείται ???? μπορεί κατά λάθος να πατήθηκαν οι 4 τελείες και να ενεργοποιήθηκαν
-
Μύνημα λάθους
Μήνυμαπου την βρισκω δεν την βλεπω την εφαρμογη Daily lock screen ?