SOS: Πως διάολο θα ενεργοποιήσω το Camera2 API (HAL3 enable)??? Τα mods του Magisk δε δουλεύουν, τα zip που φλασαρω με TWRP δε δουλεύουν επίσης!!! Στον file manager του TWRP δεν εμφανίζεται το Bild.prop & στο Terminal του ιδίου δεν ξέρω τι εντολή να δώσω... Βοηθήστε τον άχρηστο φίλο σας...
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Μαλλον bug της orangefox.Και σε μένα το ίδιο κάνει.Την 2η φορά στρώνει!(Έχει τύχει και με την 3η) ” Ρε σεις, για τη συσκευή μιλαω!!! Δεν εχετε δει οτι η MIUI 12 εχει εφαρμογη Backup στις Ρυθμίσεις? ”
Πάντως στο δικό μου η GCam μια χαρά δουλεύει & το Camera2 API τα βρίσκει όλα σωστά. Το μόνο θέμα που είχα & έχω, είναι ότι παραμορφώνει την εικόνα όταν πάω να κάνω οριζόντια λήψη σε Night mode...
Παράθεση από Kostas_kanal: “Παράθεση από VAG-ZAG: “@maikmaik, δάσκαλε, το xml της Gcam θύμησέ μου σε ποιο φάκελο το πάμε? ” Gcam>Configs7 ” Αυτές οι οδηγίες είναι πλέον άκυρες, έχει αλλάξει ο τρόπος: Internal Storage > ConfigsCamera7. Όπως ακριβώς το λέει παραπάνω ο maikmaik!
@maikmaik Δάσκαλος γράφεις, δάσκαλος είσαι για μένα! Θύμισέ μου: Έβαλα το xml στο φάκελο, πως το ενεργοποιώ? Παλιά πατούσα παρατεταμένα δίπλα στο κουμπί λήψης φωτό, τώρα γίνεται αυτόματα? ΥΓ: Ξέχασε την ερώτηση, το βρήκα!
Παράθεση από gkoutrou68: “Ίδιες είναι. Μόνο το white balance είναι διαφορετικά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η πρώτη είναι κλάσεις ανώτερη, πολύ πιο καθαρό το λοφάκι εμπρός!!!
Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο internet, διαπίστωσα ότι η σειρά 7 της GCam είναι για Android 10. Η σειρά 6 είναι για Android 9. Ομολογώ πως στην πράξη, κι εγώ το ίδιο έχω διαπιστώσει. Στο Whyred, η 6 δουλεύει καλύτερα!!!
@George 21, θα κάνεις ΜΌΝΟ το Dolby απεγκατασταση από Magisk, μετά Επανεκκίνηση του τηλεφώνου, μετά θα μπεις σε TWRP και θα φλασαρεις το zip του Dolby!
Παράθεση από George 21: “Οκ το έβαλα και αυτό αλλά πουθενά η εφαρμογή..κάτι κάνω λάθος με τα yes,,no..ποια είναι η σωστή σειρά??? ” Yes σε ΟΛΑ & δες!!!
Παράθεση από George 21: “Μπαινω στο λινκ αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο..αν μπορείς στείλε κατευθείαν το λινκ 6.1 red.. ευχαριστώ!! ” Δες τι γράφουν!!! Θέλει άλλο το 2.7, ΟΧΙ το 6.1 λένε! By the way, κατέβασε το 6.1 που σου δίνει ο φίλος μας παραπάνω & δοκίμασέ το!!!