Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 523.
-
Παράθεση από George 21: “Παράθεση από VAG-ZAG: “@George 21, ποια συσκευή έχεις? ” Mi9t pro ” [Guide][Magisk][Pie/Q] Dolby Digital Plus-St… | Redmi K20 Pro / Xiaomi Mi 9T Pro
-
@George 21, Δες τις φωτό που ανέβασα, Dolby 6.1 Red Themed θα κατεβάσεις κι ΟΧΙ αυτό που έβαλες!
-
Φίλος με Mi9 - Android 10, μια χαρά του δουλεύει το Dolby. Θα ψάξω το πρωί, να δω τι ακριβώς φταίει, & θα στείλω οδηγό!!!
-
@George 21, ποια συσκευή έχεις?
-
@George 21, θυμίζω τα ΣΩΣΤΑ αρχεία που πρέπει να έχεις:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66678/
-
@George 21, αυτό το MOD που λες δημιουργεί διάφορα προβλήματα διαβάζω, οπότε δεν το έχω, ούτε πρόκειται να το βάλω!
-
@George 21, αυτά πρέπει να έχεις, για να δουλέψει σωστά το Dolby Digital Plus, Ok?
-
Παράθεση από George 21: “Όχι δεν εμφανίζεται πουθενά το app..έκανα τα βήματα ένα ένα.. ” Άρα δεν το εγκατέστησε το Magisk... Αν πας στο Magisk > Modules, το βλέπεις κάπου μέσα?
-
@George 21, δεν έχει καμία σχέση το Viper με το Dolby. Ή το ένα θα χρησιμοποιείς ή το άλλο. Στην ερώτησή σου "και μετά?" η απάντηση είναι: Βλέπεις κάπου το app του Dolby στην αρχική οθόνη? Κι αν ναι, το άνοιξες? Κι αν πάλι ναι, το έβαλες στο on να ακούσεις τον ήχο, με ένα πχ mp3?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλωδιακι? Ως κεραία εννοείς?
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΠρόβλημα δεν είχε, μέχρι που το χαρισα στη σύζυγο & της έπεφτε σχεδόν κάθε μέρα!!!
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι, έσπασε η οθόνη μετά από τούμπες... Όταν μου την άλλαξαν, τους είπα για το πρόβλημα, τσεκαραν κεραίες κλπ & μου είπαν πως όλα ήταν στη θέση τους...
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “εχεις χαμηλό σήμα εννοείς ή κατι αλλο; Το persist δεν νομιζω να εχει να κάνει με το σημα κινητής. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις ξεκλειδώνεις, περνάς twrp και το βάζεις απο κει. ” Ναι, χάνει το σήμα για πλάκα, ιδίως όταν βρίσκεται σε κλειστούς χώρους. Σε εξωτερικούς χώρους το σήμα φυσάει!!! ΥΓ: Ξεκλειδωτο το έχω, με το τελευταίο δικό σου TWRP.
-
VAG-ZAG - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555, έχω ένα Mi8 με πρόβλημα στο σήμα κινητής & μόνο. WiFi, Bluetooth κλπ κανένα θέμα. Κάποιοι, με το ίδιο πρόβλημα, γράφουν ότι θέλει flash τα Persist & Modem μέσω EDL Mode. Έχεις καμιά άλλη ιδέα? Ρωτάω επειδή φαίνεται ότι γνωρίζεις πολλά!
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΤελικά το σφάλμα ήταν δικό μου: Όταν περνάμε Custom Roms, τα GApps τα φλασαρουμε ΑΜΕΣΩΣ μετά το φλας της ROM. Εγώ, αντίθετα, έκανα Reboot System & μετά πήγα ξανά TWRP για να τα περάσω... Λάθος, το λέει και στις οδηγίες...