Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 523.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν ξέρω πως να το βρω το log... Μεσω του file manager απο TWRP?
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΑπ' ότι κατάλαβα είναι θέμα TWRP, γι' αυτό ζητάει 3.3.1 και πάνω. Επειδή βαρέθηκα, του πέρασα την τελευταία XTRV Stable & το δικό σου TWRP. Όλα καλά, ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον!!!
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΤι εννοείς? Screenshot?
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαError 70. Γράφει ότι δεν έχω αρκετό free space. Όπως διαπίστωσα, δε μπορεί να κάνει mount το system & μου βγάζει free space 770mb. Δοκίμασα resize το system, αλλά δεν διορθώνεται... Άδειο τηλέφωνο, με μια ROM 600mb & δείχνει 770mb free από τα 30gb που έχει συνολικά το τηλέφωνο!!!
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι, σε πάει στη σελίδα του official TWRP. Βρήκα ένα 3.3.0 & την πέρασα, αλλά δε μου περνάει τα GApps...
-
VAG-ZAG - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εφόσον έχει βγει μόνο μέχρι twrp-3.1.1-1-libra.img πώς να υπάρχει; ” Αυτό τι σημαίνει? Οτι δε μπορώ να την περάσω?
-
VAG-ZAG - - Recoveries
Μήνυμα"Mi 4c TWRP recovery Download for this Mi 4c LineageOS 17.1 ROM (To flash this ROM you need TWRP 3.3.1.0 or newer)" Καλησπέρα!!! Έχουμε τέτοιο για το Libra? ThankS in advance!
-
Στο Whyred εξαφανίστηκαν οι ήχοι κλειδώματος - ξεκλειδώματος κλπ. Πάτε: Ρυθμίσεις > Ήχοι > Περισσότερα > και εκεί θα βρείτε Buttons επανενενεργοποίησης, Οκ? Χρόνια πολλά & καλή χρονιά σε όλους!!!
-
Παράθεση από maikmaik: “Δεν συμβαίνει σε μένα, δες μήπως φταίει κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι άλλο να δω αδερφέ? Τίποτα δεν έχω προσθέσει, ούτε μια εφαρμογή, ούτε καν ένα mod στο Magisk....
-
Bug Report: Στο Whyred, απενεργοποιεί όποτε γουστάρει το "διπλό άγγιγμα στην οθόνη για ενεργοποίηση". Το κάνει πάντα όταν μπαίνει στο φορτιστή & μετά όποτε του καπνίσει. Ενώ εγώ το είχα πάντα στο ON, ξαφνικά δε λειτουργεί. Πάω στο μενού του & το βρίσκω στο OFF!!! Μυστήριο πράγμα... Καλό βράδυ σε όλους!!! Keep walking!!!
-
Για αρχή όλα μοιάζουν τέλεια σε Redmi Note 5 Pro, Chinese Version. Πολλά συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!!
-
Σας υπέρ-υπέρευχαριστω όλους για την άμεση βοήθεια!!! Να στε πάντα καλά!!!
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε twrp έχεις πρόσβαση αποθηκευτικού χώρου ; ” Βεβαίως! Το τελευταίο δικό σου έχω!
-
@ail31ou Δε μου το ανοίγει αδερφέ, μου βγάζει error...
-
@amavroudis Αυτό ακριβώς έκανα: Πρώτα πήρα backup & μετά πέρασα ΤΗΝ ΊΔΙΑ ROM από την SD card.
-
Παιδιά βοήθεια!!! Έκανα Backup & Format από TWRP, για "καθαρή" εγκατάσταση. Μετά το "Restore backup", μου ζήτησε μοτίβο, έβαλα αυτό που είχα πριν & ΔΕΝ το αναγνωρίζει με τίποτα!!! Υπάρχει τρόπος να το προσπεράσω???