Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 523.
-
@CHEVROLET SPARK
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι το mi 11 lite 5g πηρε εβδομαδιαια ρομ και το mi 11 lite 5g ne περνει μονο stable rom ? δεν θα παρει εβδομαδιαια ρομ.ΣΥΓΝΩΜΗ για το OFF TOPIC ” Για να καταλάβεις, σε ένα μήνα η Xiaomi σταματάει τις Εβδομαδιαίες ROM για το Renoir, οπότε & τα δύο μοντέλα θα μείνουν με Stable...
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από VAG-ZAG: “@stivakos Παλιέ καλέ μου φίλε, δε φταίει η Xiaomi, εμείς φταίμε που την κάναμε κυρία!!! ” Δεν είναι ακριβώς έτσι, όταν πρωτοεμφανίστηκε και με 150-200€ έπαιρνες κινητό πύραυλο ο ανταγωνισμός είχε σε αυτά τα λεφτά κάτι σαβουρες που σέρνονταν. Επίσης ξεκλείδωμα σου προσφέρει έτσι εύκολα άλλη εταιρεία; Εκτός pixel, one plus, όχι. ” Διαφωνώ κάθετα. Αν είχε φάει λίγο "ξύλο" στις πωλήσεις (όπως τρώει τώρα στην Ινδία) θα είχε στρώσει.-
-
Αύριο, αν βρω χρόνο, θα δοκιμάσω ξανά το Renoir με τον παλιό μου Mi Account - Region Greece να ξεκλειδώσω & θα σας πω. Δε με νοιάζει αν πάρει παράταση το βασανιστήριο, την έχω καταβρεί με το Monet & την EvoX. Ένα μήνα τώρα κατάλαβα (ξανά) ότι το MIUI σέρνεται σαν χελώνα, συγκριτικά με μια καλή AOSP.-
-
Παράθεση από aopvet: “Μπορούμε να εγκαταστήσουμε την xiaomi.eu πάνω από την xtrv χωρίς καθαρή εγκατάσταση; ” Φυσικά και ΝΑΙ!
-
Παράθεση από stivakos: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Καλησπέρα & χρόνια πολλά!!! Ήρθε ενημέρωση στο Mi Account App, η οποία αναφέρει ότι διορθώθηκαν ορισμένα Bugs κλπ. Υπάρχει κάποιος να δοκιμάσει, να μας πει αν διορθώθηκε το πρόβλημα? Ευχαριστώ!!! ” Εδω σε Mi11 δεν ήρθε κάτι αλλά και να ερχόταν δεν θα περνούσα τπτ.5 ημέρες υπομονή. ” Στο δικό μου ήρθε κανονικά, για δες στις Ενημερώσεις Συστήματος & κάνε ένα Refresh!
-
Για αρχή κάτι κατάφερα!!! Πάμε οδηγό: 1. Στο VPN του Opera Browser βάζεις region Αμερική. 2. Φτιάχνεις νέο Mi Account, θα σου βγάλει αυτόματα Region USA. 3. Αφού ολοκληρώσεις τη δημιουργία, κάνεις προσθήκη phone number. Θα σου πει ότι στον παλιό σου λογαριασμό θα μπαίνεις πλέον μόνο με mail κλπ, άρα ΔΕΝ τον χάνεις! 4. Logout από το νέο σου λογαριασμό στον Opera. 5. Logout από τον παλιό σου λογαριασμό στο κινητό, απενεργοποίηση του "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ, απενεργοποίηση το "Επιλογές Προγραμματιστών", αλ…