Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 523.
-
Παράθεση από thanag7: “Περάστηκε σε Libra. Τα μηνύματα επανήλθαν σε σχέση με την προηγούμενη. Κατέβηκε μέσω ΟΤΑ. Το ποσοστό μπαταρίας φαίνεται κανονικά και με 2 σιμ ανοιχτές. Το χρώμα στο led ειδοποιήσεων γιατί αλλάζει χρώμα από ρομ σε ρομ για συγκεκριμένη εφαρμογή χωρίς να έχει αλλαχτεί χειροκίνητα? ” Αγαπητέ φίλε @thanag7, έχω Mi4c αλλά ακόμα είμαι με την τελευταία Stable. Είσαι ευχαριστημένος με την 8.9.13? Το Battery Drain βελτιώθηκε? Αξίζει να την περάσω? Thanks!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “ ” Δεν έχει Global ROM η συσκευή οπότε χλωμό το κόβω... ” Θα βγει Chinese Stable ROM το Νοέμβρη, κι εσείς θα μας τη φτιάξετε Ελληνική, ναι...???
-
Stable MIUI 10 για το Mi4c υπάρχει ελπίδα να δούμε?
-
Την έβαλε κάποιος σε Mi4c να μας πει εντυπώσεις?
-
"Κάθε πέρσι και καλύτερα"... Ο θυμόσοφος λαός μας δεν έβγαλε τυχαία τη φράση...
-
@ovelix11 κάνε ξανά σε 2 μέρες, αφού προηγουμένως μπεις σε TWRP και κάνεις Wipe Cache & Dalvic.
-
Παράθεση από gkpapad: “Καλημερα παιδια.Για το Mi-4C (Libra) τι γινεται;Μου ηλθε μηνυμα στο email,αλλα ο συνδεσμος δεν λειτουργει ” Το αυτό... Προσπαθώ να ανεβάσω Screenshot από την ιστοσελίδα, αλλά δε μπορώ...
-
Παράθεση από ovelix11: “Έχω μια συνήθεια να τρέχω το AnTuTu μόλις σεταρω μια νέα ρομ. Δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αλλά από το 210 έπεσα στο 168! Θα το ξανατρεξω μετά από 2 μέρες μήπως πρέπει να ρολαρει λίγο... Αλλά 168;; Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλο το φόρουμ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι βασικός κανόνας & χρόνια τώρα το φωνάζουν τα αφεντικά: ΠΟΤΈ δεν μετράμε Antutu score αμέσως μετά την εγκατάσταση!!! Ποτέ!!!!!!
-
Τι ΔΕΝ έχω κάνει ρε παιδιά κ δε μπορώ να ανεβάσω screenshot στο forum από το κινητό??? Την έβαλε κάποιος σε Libra? Δουλεύει? Βελτιώθηκε το Battery Drain?
-
Τι ΔΕΝ έχω κάνει ρε παιδιά κ δε μπορώ να ανεβάσω screenshot στο forum από το κινητό???
-
Προσπαθησα να του περασω Fastboot ROM με το MiFlash και δεν την περνουσε. Μου εγραφε: Unlock first! Η μονη υπονοια που εχω, ειναι μηπως ο τεχνικος που μου αλλαξε τη μπαταρια τον ξεκλειδωσε με αλλο τροπο, γιατι ειναι ειδικος στο αθλημα κ χρονια πολλα Developer! Αυριο θα του τηλεφωνησω κ θα μαθω! Για την ωρα, εβαλα την τελευταια ARΩMA GREEK STABLE και ολα καλα!
-
Απορια: Εκανα factory reset το τηλεφωνο απο το βασικο του μενου. Μου περασε μια κινεζικη BETA και ο Bootloader κλειδωσε. Το εβαλα στο MiUnlock tool και δε μου τον ξεκλειδωνε, γιατι λεει η ROM που φοραω ειναι παλια. Κατεβασα την τελευταια Chinese DEV απο τον υπολογιστη, την πεταξα χυμα στη ριζα & την περασα μεσα απο τον Updater κανονικα & χωρις προβλημα. Οταν το ξαναεβαλα, λοιπον, στο MiUnlock tool, μου εγραψε πως το το τηλεφωνο ειναι ΗΔΗ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ & δεν χρειαζεται να κανω τη διαδικασια!!! Ανοιγ…
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Σβηνει μονο οταν το αποσυνδεω από το φορτιστή. Σε MIUI γραφει 100%, σε TWRP 88% ” Τότε είναι βέβαιο πως μας "άφησε χρόνους" η μπαταρία. ” Avrio you vazw kainourgia k blepoume. Thanks for all k sori his ta Greeklish! ” Τελικα @MIUI_ART ηταν μπαταρια! Η πρωτη που εβαλαν ηταν της πλακας, το πηγα πισω, εβαλαν αλλη κ δουλεψε! Γι αυτο παιδια, προσοχη στο τι ψωνιζετε απο τα ελληνικα & ξενα e-shop!!! To "ORIGINAL BATTERY FOR XIAOMI Mi…
-
@gkalen, @NasDriver, @MIUI_ART SOS guys!!! Πέρασα χθες την τελευταία DEV ΑRΩMA στο Mi4c κ μετά το fix zip του Updater. Έκτοτε, το τηλέφωνο κλείνει κάθε φορά που το βγάζω από το φορτιστή, κ δεν ανοίγει αν δεν το ξανασυνδεσω! Εν τέλει, έκανα Hard Reset & System, Format Data και του πέρασα την πρώτη κινεζική Fastboot ROM με MiFlash. Κανένα αποτέλεσμα... Πάλι τα ίδια... Θεωρώ ότι πέθανε η μπαταρία. Έχετε κάποια άλλη ιδέα? Να φταίει κάτι άλλο?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από VAG-ZAG: “ ” Καλό μήνα ... Επιβεβαιώνω το Battery drain στο libra. Θα κάνω κάποιες επανεκκινήσεις και cash dalvik & cash και εφόσον επιμένει θα γυρίσω στην 8.4.12 στην οποία δεν είχα πρόβλημα ” Τα έχω κάνει όλα αυτά, δε θα δεις φως... Νομίζω η 8.4.15 ήταν η καλύτερη, αλλά θα δοκιμάσω κ την 8.4.12. Ανέμενε!