Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-523 από 523.
-
XIAOMI απο το GEARBEST
VAG-ZAG - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@bzanios Ως νεος στο site, εκανα copy-paste το ονομα σου, το πρασινο logo σου, κ μου βγηκε ετσι!!! Εντελει, διαβασα πολυ πριν παραγγειλω απο το GEARBEST κ στα προσφατα post που ειδα, ειδα τι εκανε παλια κ οτι τωρα εχει γινει πολυ σοβαρο. Η συσκευασια ηταν αψογη. Μεχρι να τραβηξουν τα λεφτα απο την τραπεζα, επειδη η τιμη του κινητου επεσε 8euro, μου εκαναν αυτοματα την εκπτωση!!! Το αγορασα 192 κ τελικα τραβηξαν 184!!! Εγω αυτο το βρισκω ακρως επαγγελματικο! Ο 1 μηνας δε, μου φανηκε συντομο, οταν…
-
XIAOMI απο το GEARBEST
ΜήνυμαΠΡΟΣ: bzanios Εχω διαβασει τα καλυτερα για το GEARBEST! Τωρα που το παρελαβα, επιβεβαιωνω: Ηρθε σε 1 μηνα ακριβως, σε αριστη κατασταση, με απλο ταχυδρομειο!!! Καθε μερα ειχα ενημερωση για το που βρισκεται η συσκευη κ πολλα αλλα!!!
-
XIAOMI απο το GEARBEST
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους!!! Θελω να παραγγειλω το Mi4c απο το GEARBEST, το οποιο γραφει πως ειναι unlocked for worldwide use και στις γλωσσες περιλαμβανει ΚΑΙ την Ελληνικη!!! Τελικα, πια ROM θα φοραει??? Θα μπορω μετα να περασω τη δικη σας ή θα μπλεξω??? Ευχαριστω!!!