Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 523.
-
Αυτό εδώ έλυσε το πρόβλημα του Flickering σε videos & εφαρμογές στο Renoir. Ελπίζω κάτι να σας λέει & να βοηθήσει να βγει επιτέλους μια λειτουργική Dev για την πολύπαθη συσκευή μας.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “@MIUI_ART δε μου απάντησες στην ερώτηση & δεν ξέρω τι να κάνω! ❤️ ” Δεν χρειάζεται να πας πέρα δώθε με κάποια original ROM από την Xiaomi. Από την στιγμή που έχεις ήδη ξεκλείδωτο τον Bootloader, απλά πηγαίνεις απευθείας στην Stable XTRV ROM με format Data. ” Αυτό έκανα 1 μήνα πριν & το τηλέφωνο έβγαζε error ακόμα & στην εγκατάσταση του Facebook.
-
@MIUI_ART δε μου απάντησες στην ερώτηση & δεν ξέρω τι να κάνω! ❤️
-
Παράθεση από americ: “Για να περάσω twrp και την recovery rom με format data.. Την rom θα την βάλω πρίν ξεκινήσω στο Storage της συσκευής??? Είμαι με fastboot rom ppoc ” Λογικά το Format Data θα διαγράψει τη ROM. Το σωστό είναι να περάσεις τη ROM στη μνήμη μετά το Format, από το Laptop στο internal storage. Εγώ την έχω πάντα σε φλασάκι OTG.
-
@chrissyg Βάζεις το κινητό σε fastboot mode, με ενεργοποιημένα τα USB Debuggings από τα Developer Options & το συνδέεις στο Laptop. Κάνεις Unzip την XTRV & επιλέγεις αυτό που λέει: Windows Update First Install.
-
@MIUI_ART Απορία: Στο RENOIR θέλω να περάσω τη νέα STABLE XTRV & να φύγω από τη DEV. Αν θέλω πριν να περάσω μια OFFICIAL FASTBOOT μέσω MiFlash, πρέπει να επιλέξω την CHINA (13.0.12) ή την EEA (13.0.6) ??? Η συσκευή είναι ΕΕΑ VERSION, αγορασμένη από το Mi Store της Αθήνας.
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “τελικα σε lisa με 3 φορες πληρης φορματ εστρωσε χαρακτηρα ολα δουλευουν καλα βελτιωθηκε και ταχυτητα του τηλεφωνου ” Fastboot ROM με Miflash Tool είχες περάσει & δεν έστρωνε?
-
Το Renoir είναι πλέον ένα άχρηστο τηλέφωνο. Καμιά βελτίωση σε τίποτα. Το Gpay δεν προσθέτει κάρτες, όλα τα βίντεο, σε οποιαδήποτε site ή app τρεμοπαίζουν σαν φλας. Το ίδιο & στο σκρολάρισμα, σε οποιοδήποτε μενού. Έκανα FR, πέρασα την τελευταία fastboot EEA, πέρασα την τελευταία Stable XTRV: Το Facebook (για αρχή) κράσαρε & ποτέ δεν άνοιξε. Στήνω το Monet & πάω για official στο Renoir. Τέτοια απαράδεκτη δουλειά από τους Dev's πρώτη φορά συναντώ σε συσκευή & δεν είμαι πρωτάρης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες να βάλεις το Magisk με hide τις εφαρμογές που έχουν πρόβλημα? ” Δεν είναι Root το τηλέφωνο, για να δουλεύει το NFC & το GPay. Έκανα δικό μου κόλπο & δούλεψε: Διέγραψα όλες τις κάρτες μου από το λογαριασμό Google & της πέρασα manually στο GPay. Τώρα παραμένει το Flickering σε βίντεο & Earfun Audio, πλην του YouTube που παραδόξως έφτιαξε.
-
Το Renoir έχει σοβαρό θέμα με το Gpay. Πέρασα την τελευταία official fastboot stable ROM με miflash & πάλι δε δουλεύει. Κανένα θέμα στο Mi 10 Lite, το οποίο φοράει την τελευταία Stable XTRV. Έχετε καμιά ιδέα τι να φταίει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Διάβασα στο Xiaomiui ότι ΔΕΝ υποστηρίζει το app συσκευές με Unlocked Bootloader. Ισχύει? ” Εάν κάνει έλεγχο στην κατάσταση του Bootloader μπορεί όντως να ισχύει. ” Στο EU απάντησαν ότι δεν ισχύει & μάλιστα στα περισσότερα κινητά τους δουλεύει κανονικά.
-
Έχει κάποιος θέμα με την εισαγωγή κάρτας στο GPay ή αλλιώς "Πορτοφόλι Google"? Μετά το τελευταίο Update στο Renoir, δε βάζει με τίποτα καμία κάρτα. Διάβασα στο Xiaomiui ότι ΔΕΝ υποστηρίζει το app συσκευές με Unlocked Bootloader. Ισχύει?
-
Μπράβο παιδιά για τη δουλειά σας!!! Επιτέλους το Flickering στο YouTube έστρωσε μετά το τελευταίο Update στο Renoir!!! Το app της EarFun παραμένει ελαττωματικό, αλλά μικρό το κακό για να γκρινιάξω, εφόσον έχω DEV XTRV ROM από το 2016. DEV & τέλεια λειτουργική ROM ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.-
-
Ένα δράμα ζει το Renoir μου. Έφτιαξε το Cloud Backup, το Flickering σε εφαρμογές & βίντεο τα ίδια μαύρα χάλια. Πάω σφαίρα για FR & θα σας πω αν τελικά φταίω εγώ ή η ROM.
-
@lbchX έχεις καταφέρει να περάσεις TWRP στο Monet?
-
Αύριο πρωί θα την περάσω & προσεύχομαι να τελειώσει το μαρτύριο του flickering!!!
-
Το Renoir το ξεχάσαμε παιδιά? Πάλι ζημιάρικη ROM βγήκε?
-
- Το Renoir?
-
Καμιά βελτίωση στο Renoir μετά το Update: Τα βίντεο τρεμοπαίζουν σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές, το ίδιο & αρκετές εφαρμογές. Το κινητό είναι πλέον προάγγελος σοβαρής επιληψίας. Βαρέθηκα τα Factory Reset παιδιά...
-
Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ [Miui 13.Χ - 22.6.22] Διανομή της νέας MIUI 13.X - XTRV ROM ” ΤΟ θέμα είναι ότι δεν ανοίγει καν το TWRP, αναβοσβήνει διαρκώς η αρχική του οθόνη...