Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 523.
-
Παράθεση από gkalen: “ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ TWRP A12 Κατεβάζουμε το TWRP για τη συσκευή μας από το πρώτο ποστ .. Το τοποθετούμε στο φάκελο adb στο pc μας και το μετονομαζουμε σε κάτι απλό όπως twrp ή για παράδειγμα στο umi το έκανα Α12umi ... Βάζουμε το τηλέφωνο σε fastboot mode .. Ανοίγουμε CMD στο φάκελο adb οπου έχουμε το TWRP και γράφουμε .. fastboot devices ( πατάμε enter για να δούμε ότι βλέπει τη συσκευή μας ).. Μετά γράφουμε .. fastboot boot A12umi.img ( πατάμε enter για να μπει η συσκευή σε TWRP …
-
Καλημέρα!!! Υπάρχει οδηγός για flash TWRP A12 (Unofficial) στο Monet (Mi 10 Lite 5G)? Παλεύω από χθες & πέφτει σε Bootloop, μόνο το PEX recovery περνάει σωστά, αλλά δεν είναι το ίδιο... Ευχαριστώ!!!
-
Τεράστια τα προβλήματα μετά το τελευταίο Update στο Renoir. Όλα τα βίντεο, σε όλες τις εφαρμογές, αναβοσβήνουν σαν φλας!!! Όταν όμως το γυρνάω σε οριζόντια προβολή, κανένα πρόβλημα!!! Τι γίνεται ρε παιδιά??? Να γυρίσω σε Stable XTRV ή να βάλω Official?
-
Παράθεση από George Kafetzopoulos: “Για το mi 11t pro ποια πρέπει να κατεβάζω; Επίσης εγγραφής κλήσης έχουμε; ” Το κινητό σου είναι το "Vili". Δεν υπάρχει ROM εδώ για το δικό σου, όπως θα δεις στη λίστα. Εγγραφή κλήσης φυσικά & έχει.
-
@kostakislarisa Ναι, όπως το λες γίνεται.
-
@gkalen το τελευταίο TWRP (6ος/2022) δουλεύει στο Android 12? 3.6.2_11-0
-
Το θέμα με τα Αντίγραφα Ασφαλείας στο Cloud το έχετε λύσει? Παρά τη διαγραφή όλων των δεδομένων της εφαρμογής, συνεχίζει ακόμα το χαβά "αδυναμία επικοινωνίας με τον Server" κάπου στο 90%. Renoir (Mi 10 Lite 5G).
-
Μετά το Update έχω πρόβλημα με την εφαρμογή "EarFun Audio" στο Renoir. Αναβοσβήνει σα φάρος, πολύ γρήγορα, επιληψία θα πάθω... Σε καμιά από τις άλλες μου συσκευές δεν το κάνει. Το διέγραψα, το ξαναεγκατεστησα, τα ίδια χάλια. Καμιά ιδέα, εκτός του Factory Reset...???
-
@MIUI_ART υπάρχει κάπου η τελευταία V10 XTRV για το Libra (Mi4c)? Μόνο V8 & V9 βρίσκω στο αρχείο...
-
Από μετάφραση στα Ελληνικά σκίζει η ROM... Οι περισσότερες official MIUI εφαρμογές, όπως η Ασφάλεια & Εκκαθάριση π.χ, είναι τίγκα στο Αγγλικό. Προσωπικά δεν έχω θέμα, ίσως κάποιους τους ενοχλεί όμως. Εξαιρετική κατά τα άλλα, ευχαριστώ & πάλι.
-
Πάντως & αυτή εδώ δεν είναι καλή. Το κινητό σέρνεται για να ανοίξει τις εφαρμογές. Πατάω τις "κλήσεις" για να πάρω τηλέφωνο & μέχρι να τις φορτώσει, έχω ξεχάσει ποιον ήθελα να καλέσω. Επίσης, η αναφορά παράδοσης των μηνυμάτων πήγε περίπατο... Renoir θυμίζω (Mi 11 Lite 5G, 8/128).
-
Απορία: Magisk & Gpay(NFC) πάνε μαζί? Υπάρχει τρόπος να δουλέψουν αρμονικά?
-
@kostakislarisa Δεν είναι απλά διαφορετική διαδικασία: Οι Official Fastboot ROM's είναι τόσο μεγάλες, γιατί περιέχουν & εγκαθιστούν ξανά όλα τα σημαντικά αρχεία (persist, modem κλπ) που ΔΕΝ περιέχει καμία Developer ROM & κανένα Update.
-
@kostakislarisa Όχι φίλε μου. Τα προβλήματα λύθηκαν τελικά αφού πέρασα την τελευταία Global Official Fastboot με Miflash & μετά first install with wipe data την XTRV. Να θυμάσαι: Μια ROM των 6GB με μία των 3GB, κάτι άλλο σημαίνει...
-
Ερώτηση, επειδή το Renoir δε δουλεύει σωστά: Να κάνω απ' ευθείας Format Data από το Script της XTRV ή να περάσω πρώτα την τελευταία Global Fastboot MIUI 13 με MiFlash Tool, ώστε να εγκατασταθούν όλα σωστά?
-
@MIUI_ART Όχι, και δυστυχώς είναι η μόνη επιλογή που έχει απομείνει...
-
@MIUI_ART κάνω όλα τα Update, κάθε εβδομάδα. Ποτέ δε βελτιώθηκε κάτι...
-
Mi 11 lite 5G (Renoir). Μετά το FR & το πέρασμα της 1ης MIUI 13: 1. Δεν εγκαθίσταται σωστά & δε δουλεύει το Sygic. 2. Δεν ανοίγει κανένα αρχείο & κολλάει η εφαρμογή που ανοίγει pdf, word κλπ. 3. Force closed η εφαρμογή "Αντίγραφο αρχικής οθόνης" στο MiCloud. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, το έλουσα & με Ultrex, καμία βελτίωση...
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
Μήνυμα@Octaviastikos το δικό μου (Mi 11 Lite 5G, Renoir) μπήκε σε Recovery μετά το Update της ROM (Fastboot script) & μετά το flash του patched αρχείου μπήκε σε Bootloop. Όλα έφτιαξαν όταν έκανα αυτό που γράφω στο post...
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΚάντε Delete Cache στην εφαρμογή "Permissions" ή αλλιώς "Άδειες"!!! Δημιουργεί bugs & lags σε εφαρμογές, μετά το Update το κινητό μπαίνει σε Recovery Mode & σε bootloop όταν περνάς το Magisk_pached.img. Δεν είναι ιδέα μου, το λέει στο XDA & στο Xiaomi EU!!!