Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 523.
-
@gkalen περιμένω τη MIUI 13, αν δω & εκεί τα ίδια χάλια, επιστρέφω σε Α11 χωρίς 2η σκέψη.
-
Πείτε αλήθεια: Εκτός από Bugs & Lags, είδατε κάτι θετικό στο beta Android 12, συγκριτικά με το Α11? 2 μήνες τώρα το έχω σκυλομετανιώσει. Το κινητό καίει σαν τα καζάνια της κολάσεως & γενικώς "σέρνεται" σα χελώνα... Renoir (Mi 11 Lite 8/128).
-
Από το προηγούμενο Update, το κινητό (Renoir) παίρνει κυριολεκτικά "φωτιά" όταν παίζω Real Racing 3. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ΔΕΝ απέδωσε. Καμιά ιδέα?
-
@amavroudis Το τηλέφωνο αυτό δεν δέχεται OTA updates με την καμία, θεωρώ πως έχει θέμα με τη ROM που φοράει, κάτι δεν "κάθησε" σωστά. Γι'αυτό θέλω να περάσω πρώτα μια Fastboot EEA με MiFlash & μετά XTRV.
-
@amavroudis δε βλέπω πουθενά στην 1η σελίδα του νήματος link για XTRV Fastboot στο Gauguin, εκτός αν φταίει το ότι είμαι με Chrome στο κινητό & όχι σε PC....
-
@MIUI_ART link της fastboot XTRV?
-
Gauguin Global Version (Mi10T lite 5G) από Banggood, ήρθε με ΕΕΑ Α10 & από τότε δεν εμφανίζει Updates, ούτε δέχεται να περάσει την αμέσως επόμενη από αυτή που φοράει (Α11), manually μέσω του Updater. Τι λέτε να παίζει? Τετάρτη ξεκλειδώνω, περνάω απ' ευθείας XTRV ή πρώτα μια official fastboot???
-
Άσχετο αλλά σχετικό: Έπεσε στα χέρια μου ένα Gauguin (Mi10T lite 5G, Global Version) από Banggood, το οποίο ήρθε με περασμένη την τελευταία EEA A10 (update Φεβρουαρίου) & ΔΕ βγάζει OTA update, ούτε δέχεται να του περάσω manually την επόμενη (Ιουλίου) Α11 EEA. Το έκανα Factory Reset & πάλι τα ίδια... Καμιά ιδέα τι παίζει??? ΥΓ: Το ξεκλειδωνω την επόμενη Πέμπτη.
-
Γιατί fastboot στο Renoir, εφόσον δουλεύει το TWRP?
-
Ναι, κ στο Renoir όλα Οκ!!!
-
@niufy δοκίμασες με Canary? Θα δοκιμάσω σε λίγο & θα σου πω αν πέτυχε, Οκ?
-
Παράθεση από Jamalikos: “Καλησπέρα ενώ κάνω patch την stock image μέσα από magisk και κάνω εγκατάσταση το νέο image μέσω του fastboot δεν γίνεται εγκατάσταση του magisk ενώ τόσο καιρό με την ίδια διαδικασία δεν είχα κανένα θεμα σε συσκευή poco f3 ” Διάβασες τι γράφω πιο πάνω...?
-
Όχι, ποτέ μέχρι τώρα. Μάλλον φταίει το νέο security patch?
-
Bootloop όταν φλάσαρα το Magisk_patched.img. Την ξαναπέρασα & λύθηκε το θέμα, αλλά υπάρχει τρόπος να περάσω το Magisk χωρίς Bootloop?
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Mi 9t pro όλα καλά, αλλά δεν βλέπω πουθενά την καινούργια μπάρα με συντομεύσεις στις ειδικές ρυθμίσεις. ” Ρυθμίσεις > Ειδικές λειτουργίες > Smart Toolbox
-
Να προσθέσω κάτι πολύ σημαντικό που ΔΕΝ επισημαίνεται παραπάνω: Αν αλλάξετε το Region σε UK, διορθώνεται το πρόβλημα συνδεσιμότητας του WiFi. Το γράφει στο Xiaomi EU. Τσεκαρισμένο, δουλεύει 100% (Renoir).
-
Ή θα κάνω Clean Flash αύριο την XTRV ή θα γυρίσω στο Α11: Για να συνδεθεί στο WiFi πρέπει να τάξεις στην Παναγία Σουμελά, Τήνου κλπ...
-
Dirty Flash την EU, επειδή δεν είχα σήμερα χρόνο για Clean Flash την XTRV. Καλουτσικη είναι, αρκετά bugs. Renoir (Mi 11 Lite 5G, 8/128).
-
@gkalen Το TWRP σίγουρα δεν τη βλέπει, αλλά διαβάζω στο Telegram ότι ετοιμάζουν πλήρως λειτουργικό TWRP.