Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 523.
-
Παράθεση από Harrytzo: “Διάλεξα την φθηνότερη μέθοδο τελικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, προς το παρόν είναι κολλημένο μια εβδομάδα στην αποστολή... Μόνο παράδοση σε μια εβδομάδα δεν είναι. Παίζει να τα στέλνουν Τσεχία από Κίνα και μετά Ελλάδα; ” Όχι, δεν παίζει, έρχεται απ' ευθείας από την Τσέχικη αποθήκη. Το θέμα είναι όμως πόσα θα πληρώσεις επιπλέον όταν το παραλάβεις. Από 1/7 & μετά, πληρώνεις τη διαφορά στο ΦΠΑ μεταξύ Τσεχίας - Ελλάδας. Αν π.χ η διαφορά είναι 14% & το αγόρασες 500€, θα πληρώσε…
-
@gkalen Το ίδιο συμβαίνει & στην EU αδερφέ σωτήρα μου Γιώργο. Όσον αφορά τον Mi account, μετά το ξεκλείδωμα μου εμφάνισε το γνωστό μήνυμα: "Το τηλέφωνο αυτό είναι συνδεδεμένο με τον τάδε λογαριασμό", οπότε χωρίς σύνδεση δεν άνοιγε. Περιμένω την XTRV πως & πως!!!
-
@MIUI_ART Ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα & την πλήρη γνώση σου!!! Λοιπόν, όλοι γκρινιάζουν πως τους πετάει σε Fastboot Mode μετά το flash. Εγώ, πριν το φλασσάρω, έκανα logout από MIUI & Google accounts & εννοείται πως αφαίρεσα κωδικό κλειδώματος. Ίσως γι' αυτό δεν είχα απολύτως κανένα θέμα με το flash της Fastboot... Σας το ρίχνω σαν ιδέα!
-
Παίδες πέρασα Fastboot EU Beta σε Mi11 Lite 5G (8/128). Όταν τελείωσε, με πέταξε στο Official Recovery, όπου πάτησα Reboot System & άνοιξε. Απορία: Μήπως έπρεπε, πριν το Reboot να κάνω Wipe Data, ώστε να "καθίσει" καλύτερα η ROM?
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
VAG-ZAG - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητο? Κατεβασε το official twrp. Πάλιωσαν αυτά... ” Συγνώμη για την αναστάτωση φίλε μου καλέ... Το κουτί έγραφε Redmi 4X & το τηλέφωνο ήταν το Mido... Την πάτησα σαν αγράμματος, χίλια συγνώμη & καλά Χριστούγεννα!!!
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
VAG-ZAG - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο τελευταιο δικο σου εβαλα!!!
-
VAG-ZAG - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠροβλημα: Δεν ακουει την εντολη fastboot boot recovery & ακολουθώ τη χειροκινητη διαδικασια. Κραταω πατημενο το Power μεχρι να σβήσει & οταν σβησει παταω & το Vol+ για να μπει, χωρις να αφησω το Power. Τοτε λοιπον μου βγαζει: The system has been destroyed. Τι λαθος κανω???
-
Η MiGlobe έχει επιλογή (όταν τη φτιάχνεις, πριν την κατεβάσεις) που δεν το εγκαθιστά καν. Την έχω κατεβάσει, δεν την πέρασα ποτέ για να σου πω αν δουλεύει...
-
Ποιός δύναται να περάσει Arrow R Nightly, να δει αν του δουλεύει ο ήχος εισερχόμενης κλήσης στο Bluetooth? Σήμερα μου έστειλε μήνυμα ο DEV στο Telegram & με παρακαλεί να περάσω την τελευταία & να δοκιμάσω διάφορα Handsfree Bluetooth... Ειδε το logcat που του έστειλα & μάλλον δεν έβγαλε άκρη... Πώς εξηγείται να δουλεύει τέλεια σε Pair με το αυτοκίνητο, μου λέτε? (BMW X1 2018, Bluetooth 4.0)