Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 252.

• Πολυ καλο ποστ αυτο γιατι πολλοι δεν ξερουν οτι διορθωνεται ετσι καθως και οτι ειναι απο default.

• @iAmLiakos σε ευχαριστω πολυ μαν. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να ψαξω σε κατι τετοιο σαν αυτο. Τι keyword να βαλω.

• Γεια σας, Καταρχην δεν ξερω αν ειναι οκ το θεμα για εδς η πρεπει να το ποσταρω αλλου. Θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως γινεται με τις εφαρμογες που τρεχουν στο tray και τις ειδοποιησεις τους. Τι εννοω? Π.χ. εφαρμογες οπως Facebook, Messenger, Viber, Gmail, κ.α. οταν δεν τις εχω ανοιξει (''τρεξει'') πρωτα δεν λαμβανω ειδοποιησεις τους με αλλα λογια αν δεν ειναι στο tray δεν λαμβανω ειδοποιησεις. Καθε φορα μετα απο επανεκιννηση του κινητου η απο αναμα πρεπει να ανοιγω ολες τι εφαρμογες που θελς να λα…

• Για να καταλάβω. Στον πρώτο τρόπο φταίει ή ΡΟΜ μου? Οπότε να ακολουθήσω τον 2ο? Έχουν πολλοί κάτοχοι ΜΙ4c το ίδιο πρόβλημα από ότι εψαξα. Sent from my Mi-4c using Tapatalk

• Και με τους 2 τροπους χρειαζεται έγκριση απο την Xiaomi πρωτα?

• Το έχω όπως το συνημμένο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15243/

• Γεια σας, Εχω ενα ΜΙ-4C. ειναι καινουργιο και εχω παρατηρησει 2 φορες οταν το φορτιζω με το φορτιστη και η μπαταρια ειναι κατω απο το 10% να κανει κατι περιεργο. Λοιπον η δονηση λειτουργει παλμικα δηλαδη δονειται για πολυ λιγο (λιγοτερο απο δευτερολεπτο) και μετα σταματαει το οποιο γινεται επαναλαμβανομενα και ακομα οταν παω να μπω σε εφαρμογη με πεταει εξω (την κλεινει). Ισως ειναι κατι με το ρευμα αλλα μου ετυχε σε 2 διαφορετικες τοποθεσιες. Οποτε αμφιβαλλω. Απο 2 διαφορετικους φορτιστες. Φορα…

• MIUI 7.3.2.0 (LXKCNDD) Stable Λογικα ειναι η official stable...exei mono αγγλικα και κινεζικα. Για να ξεκλειδωσω τον bootloader θελω αλλη ΡΟΜ? Κι αν ναι τι? εχω κανει και αιτηση. Περιμενω απαντηση.

• Ιδιο προβλημα με @morph Your device isn't supported by Mi Unlock Η συσκευη μου ειναι Μι-4C Τι κανουμε τωρα?

• @lallasgr Σορρυ αλλα μολις ειδα οτι και το Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) σε πεταει αλλου νομιζω το σωστο ειναι Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)

• Καλησπερα, Μπορειτε να διορθωσετε το λινκ '' Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) '' ? Γιατι με πεταει στο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Ευχαριστω

• Official Rom Google play

thanag7 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Συμφωνω παιδια να βαλω την Ελληνικη. Αλλα πιστευω οτι θελει διαβασμα πρωτα για το πως και τι. Θα την περασω εννοειται απλα δεν εχω το χρονο τωρα. Ευχαριστω lallasgr για το thread... βρηκα το παρακατω και το εκανα και οκ τωρα. [05-2016] Install Google Play Apps on Mi4C - Working! - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum

• Stable Rom Ερωτηση

thanag7 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Οκ Bodai σε ευχαριστω. πρεπει να μαθω ακομα καποια πραματα.

• Stable Rom Ερωτηση

thanag7 - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπερα, Ειμαι καινουργιος με ΜΙUI. Προσφατα πηρα το ΜΙ-4C. με official ROM πανω. Του εκανα ενα update στην 7.3.2.0 official stable (μεσω Μi Pc Suite) και εχει μονο αγγλικα και κινεζικα και χωρις Google Apps. Μπορω να κανω εγκατασταση την παρακατω ΡΟΜ οπως μια official? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-2-0-Xiaomi-MI-4C/#files Ειναι official? Γιατι στο λινκ παρακατω ειναι η 2η και λεει επισημη ΡΟΜ αλλα νομιζω οτι οι επισημες δεν εχουν ελληνικα. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/530-Xiaomi-Mi-4C-…

• Official Rom Google play

thanag7 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Καλημερα, Χθες πηρα το ΜΙ-4C. Ηρθε με την official ROM MIUI 7.0.XX (δεν θυμαμαι ακριβως) και εγκατεστημενες το Google play, Gmail, Maps και σαν πληκτρολογειο είχα αγγλικο. Πηγα να του κανω αναβαθμιση στην επομενη MIUI official stable μεσω updater και δεν γινοταν του εκανα μεσω ΜI Pc Suite. Και εγκατεστησα την MIUI 7.3.2.0 stable. Ολα καλα μεχρι εδω. πηγα να ανοιξω το Google play και δεν φορτωνε (ERROR RH-01 νομιζω) καπου διαβασα να διαγραψω τον Google account απο ρυθμισεις και να τον ξανακανω. Τ…

• Καλησπερα μολις πηρα στα χερια μου το ΜΙ-4C ολα καλα με το bootloader ειναι κλειδωμενος. Αλλα τι σημαινει το: (bootloader) Charger screen enabled: false Ευχαριστω

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Αγορα Xiaomi

thanag7 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ παιδια! Θα ριξω μια ματια. Αν και δεν προλαβα απο gearbest, τωρα ειναι out of stock.

• Αγορα Xiaomi

Μήνυμα

Γεια σας, Ετοιμαζομαι να αγορασω ενα Xiaomi και συγκεκριμένα το Μi4c. Ειμαι εξωτερικο, Σκωτια. Θα ηθελα να μαθω αν προτεινετε καποια συγκριμενα sait που εχετε χρησιμοποιησει στο παρελθον και ξερετε οτι ειναι αξιοπιστα. Ακομη πχ στο Gearbest βρηκα το εν λογω κινητο σε διαφορες τιμες. XIAOMI Mi4C 3GB 4G Smartphone-207.99 and Free Shipping| GearBest.com XIAOMI Mi4C 3GB 4G Smartphone-244.89 and Free Shipping| GearBest.com Τι διαφορα εχουν μεταξυ τους και στο πρωτο λινκ τι διαφορα εχει το warehouse κ…

• Αγορα Xiaomi

Μήνυμα

To iocean ειχα παρει απο vickmall και οταν το παρελαβα δεν αναβε ουτε εδειχνε οτι φορτιζει. Εν τελει το εστειλα πισω refund και το πηρα απο 1494deal. Καλα ενταξει να ειναι ικανοποιητικη αλλωστε φιλτα και τετοια δεν χρησιμοποιω.Οπτε δεν περιμενω DSLR επιδοσεις. Στη δουλεια τη θελω οποτε να εχει καλο focus. Ευχαριστω