Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-252 από 252.

• Αγορα Xiaomi

thanag7 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@mirotis σε αυτο κλεινω κι εγω. Και απο dealeres? βεβαια ειμαι Σκωτια οποτε μπορει να μην ειναι το ιδιο. Coolicool και Gearbest?

• Αγορα Xiaomi

Μήνυμα

Γεια σου κι εσενα, Γενικα αυτο που κανω με το κινητο ειναι φωτογραφιες και τρεχω καμποσες εφαρμογες στο background (emails, social media klt) Οποτε ζηταω καλη καμερα και οθονη και να μην 'κολλαει' Ευχαριστω.

• Αγορα Xiaomi

Μήνυμα

Γεια σας, Θελω να αλλαξω κινητο και να παρω Xiaomi. Εχω ενα Iocean X8 mini pro (octa core, 2 GB RAM, MTK 6592) κι απο τοτε που εβαλα MIUI Rom ειπα πως το επομενο μου κινητο θα ειναι Xiaomi. Ποιο κινητο Xiaomi με 5'' οθονη (οχι μεγαλυτερο) προτεινετε? Σας ευχαριστω, thanag7

• Icons

thanag7 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ευχαριστώ, το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Όταν έχω χρόνο θα το επιχειρήσω. Προς το παρον εχω βαλει αλλο θεμα. Use any icon (pack) manually - Theme - Xiaomi MIUI Official Forum Κατι σαν αυτο νομιζω.

• Icons

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση GR_Macedon, Το καταλαβαινω αλλωστε γι αυτο κι εγω προτιμω MIUI Rom σε αντιθεση με την official γιατι δεν εχω Xiaomi εχω ενα Iocean. Θα το αλλαξω ομως συντομα σε Xiaomi. Ευχαριστω και παλι.

• Icons

Μήνυμα

Γεια σας, Συγγνωμη που καναποσταρω αυτο το θεμα αλλα νομιζω το ειχα ποσταρει σε λαθος κατηγορια. Εκανα εγκατασταση μιας prorted rom ΜIUI 7 5.12.17 Iocean X8 mini pro 4.4.2. Ολα δουλευουν καλα εκτος απο το οτι δεν εμφανιζονται καποια icons σε εφαρμογες οπως ρολοι, ημερολογιο και καιρος στο default θεμα. Στα αλλα θεματα εμφανιζονται κανονικα. Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει. Δοκιμασα clean cache launcher και system, αλλα τιποτα. Ευχαριστω

• Προβλημα με τα Icons

thanag7 - - Themes Store

Μήνυμα

Γεια σας, Εκανα σημερα εγκατασταση μιας prorted rom ΜIUI 7 5.12.17 Iocean X8 mini pro 4.4.2. Ολα δουλευουν καλα εκτος απο το οτι δεν εμφανιζονται καποια icons σε εφαρμογες οπως ρολοι ημερολογιο καιρος στο default θεμα. Στα αλλα θεματα εμφανιζονται κανονικα. Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει. Δοκιμασα clean cache launcher και system απο installed applications αλλα τιποτα. Ευχαριστω

• Miui Rom -Iocean X8 mini pro

thanag7 - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Ευχαριστω για την απαντηση Bodai. Αν και δεν επρεπε να το δημοσιευσω στο blog απο οτι ειδα τωρα στο web site.

Μήνυμα

Ψαχνοντας βρηκα αυτην [4.4.X] MIUI 7 For MT6592 - Latest Build V7.0.6.0 | Mediatek Rooting and Custom ROMs αλλα δεν ξερω αν κατα ποσο ειναι ευκολο να την εγκαταστησω οπως λεει με το Android Kitchen. θα ηθελα τη γνωμη σας. Ευχαριστω

Μήνυμα

Γεια σας, Θ α ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ROMs Iocean X8 mini pro (ΜΤΚ 6592). Έχω βρει μόνο στο needrom.com αλλά είναι μια παλιά. Τρέχει οκ αλλά θα ήθελα να βρω και μια πιο αναβαθμισμένη. Αν ξέρει κανένας ας στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ, Thanag7

• ROM για Iocean X8 mini pro

thanag7 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Μάλιστα καταλαβαίνω. οπότε πρέπει να βρω ROM αποκλειστικά για Χ8 mini pro. Έχω βρει μια η οποια ειναι 5.7.14 τρέχει μια χαρά αλλά δεν γίνεται update. οπότε έψαχνα να δω αν υπάρχει κάποια λύση μιας και ROM για mini pro δεν είναι διαθέσιμες. Ευχαριστώ και πάλι!

• ROM για Iocean X8 mini pro

thanag7 - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στο ΜIUI. Έχω ένα (ROM για Iocean X8 mini prο, 4.4.2, ΜΤΚ6592) στο οποίο εγκατέστησα μια custom ROM, την 5.7.14. Kαι είναι κατά πολύ καλύτερη απο την official Iocean. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάπου νεότερη έκδοση από αυτή. Εν το μεταξύ έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω την νεότερη έκδοση όπου έχει ήδη βγει για το Iocean X8 (το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο κινητό σε χαρακτηριστικά εκτός από την οθόνη η οποία είναι μεγαλύτερη) αλλά η οθόνη δεν λειτουργούσε σωστά …