Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 252.
-
Στο libra τρεχει μια χαρα προς το παρον.
-
Υπαρχει περιπτωση να μπει το ΜΙ Fit σαν εφαρμογη στις επομενες ρομ? Γιατι σκεφτομαι να αγορασω το ΜΙ Band 2 Ευχαριστω
-
Unroot πως κανουμε?
-
Μετα την ενημερωση το Google Play δουλευει πια. Ευχαριστουμε παιδια.
-
Εχω να πω κι εγω οτι το Google Play επαιξε μετα απο clear cache της εφαρμογης. Κατι αλλο. Πως μπορουμε να ενεργοποιήσουμε ήχους κλήσεων η ειδοποιήσεων στο αθορυβο για να τισ ακούμε οταν ακούμε μουσικη απο τα ακουστικα. Τωρα οταν το εχω στο αθορυβο και ακουω μουσικη και εχω κληση απλα σταματαει η μουσικη χωρις να ακουω κατι.
-
Απο χθες το Google Play παιζει κανονινκα στο libra μου.
-
Ρε παιδια εμενα το Play Store παιζει κανονικα.
-
Γεια σας, Τωρα παρατηρησα οτι οταν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω καλωδιου. Μπαινει στη φορτιση κανονικα αλλα δεν το βρισκω σαν φακελους να μεταφερω αρχεια στην επιλογη Transfer files. Μονο στην επιλογη Transfer photos (PTP) ανοιγει, αλλα εκει βγαζει μονο τον φακελο της καμερας. Πως μπορω να βρω drivers? H πως διορθωνεται? =============== Μαρ 28th 2017, 12:53pm =============== Εφτιαξε απλα με κλεισιμο και ανοιγμα developer options.
-
Παράθεση από gkalen: “@thanag7 Εφόσον είσαι ήδη σε nougat , φαντάζομαι ότι φοράς το Twrp που πρέπει και έχεις ξεκλειδώσει bootloader .. Αν είσαι οκ απ'αυτα , προχωράς με την τελευταία ή σαν update ή με factory reset. ” Σε ευχαριστω. Ναι ειπα να το τολμησω ετσι οποτε και ναι τρεχει κανονικα. Ερωτηση. Εχει καταργηθει το Root Explorer; Δεν το βλεπω εδω και καιρο στις ΡΟΜ. Θυμαμαι που ειχα αναφερει οτι στο libra ειχε προβλημα μετα την αλλαγη σε Nougat.
-
Γεια σας παιδια, Εχω μεινει στην 7.2.23 (Νουγκατ). Αλλα μπερδευτικα λιγο στην εισαγωγη του νηματος. Θελω να την εγκαταστησω τι βηματα ακολουθω? Ευχαριστω
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από maikmaik: “Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Παιδιά για πείτε αν σας πετάει και σας έξω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Εμενα δεν με πεταει. Δουλευει κανονικα.
-
Παράθεση από bill koutoulas: “Καλημερα. Θέλω να ρωτήσω αν έχει περάσει κάποιος την libra σε Mi4c, έχει προβλήματα; και αν από την 6.12.22 χρειάζεται F.R Ευχαριστώ. ” Φιλε bill, Σε αυτήν την έκδοση δεν έχω δει κανένα πρόβλημα προς το παρόν, εκτός του ότι λείπει η εφαρμογή root explorer (αν το θεωρείς πρόβλημα, πιστεύω ότι τα παιδιά το έβγαλαν γιατί χτυπούσε στην προηγούμενη έκδοση). Εγώ έκανα FR και ξαναεστησα το τηλέφωνο από την αρχή.
-
Νομιζω χρειαζεται μονο στη εγκατασταση τους. μετα ειναι οκ
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από thanag7: “Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από thanag7: “Απο χθες σε ΜΙ4C τρεχει πολυ καλα! Σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη...με σφαλματα διορθωμενα σε messenger kai whatsapp me to μικροφωνο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον root explorer. Ειναι γιατι crashare στην προηγουμενη? πληροφοριακα ρωταω. Σας ευχαριστουμε. ” Τα προβλήματα στην κάμερα έφτιαξαν; Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ναι δεν μου βγαζει κατι. Αν θες να τεσταρω συγκεκριμενο …
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από thanag7: “Απο χθες σε ΜΙ4C τρεχει πολυ καλα! Σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη...με σφαλματα διορθωμενα σε messenger kai whatsapp me to μικροφωνο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον root explorer. Ειναι γιατι crashare στην προηγουμενη? πληροφοριακα ρωταω. Σας ευχαριστουμε. ” Τα προβλήματα στην κάμερα έφτιαξαν; Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Ναι δεν μου βγαζει κατι. Αν θες να τεσταρω συγκεκριμενο mode πες μου.
-
Απο χθες σε ΜΙ4C τρεχει πολυ καλα! Σαφως καλυτερη απο την προηγουμενη...με σφαλματα διορθωμενα σε messenger kai whatsapp me to μικροφωνο. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον root explorer. Ειναι γιατι crashare στην προηγουμενη? πληροφοριακα ρωταω. Σας ευχαριστουμε.
-
Λίγο εκτός θέματος. Αν κάνω unroot το κινητό μέσα από το SU. (Για να εγκαταστήσω apps που θέλουν το κινητό unroot.) Πρέπει να το ξαναρουταρω πριν εγκαταστήσω νέα ΡΟΜ?
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από thanag7: “Οκ το προσπαθω. Αφου ξεκλειδωσει...θα χρειαστει να ξαναπερασω την ιδια ρομ απο πανω για διορθωση τυχον σφαλματων η οχι? ” Λογικά δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο. ” @BanditGR Οκ ξεκλειδωσε. Σε ευχαριστω πολυ.
-
Οκ το προσπαθω. Αφου ξεκλειδωσει...θα χρειαστει να ξαναπερασω την ιδια ρομ απο πανω για διορθωση τυχον σφαλματων η οχι?