Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 252.
-
+3 σήμερα ως thanag7.
-
+2 παμε γερά
-
+1 κι απο μενα 1617271875
-
Βρε κοπέλια. Το EU (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days)σαν επιλογη για αποστολή στο vickmall τι διαφορά εχει και λενε no customs tax? Λιγο δυσκολο μου φαινεται να ισχυει. Αμα ηταν ετσι δε θα ρισκαρε κανεις το free shipping. Εγω το επελεξα για Ηνωμενο Βασιλειο και ηταν 11 δολλαρια αλλα το κοβω λιγο μουφα οτι και καλά δεν πληρωνεις τελωνειο επιλεγοντας αυτο.
-
Ειμαι Σκωτια και θελω να παρω το Redmi 4 Pro απο vickmall για ενα φιλο. Ποιος eιναι ο καλυτεροs συνδυασμός για να αποφύγω τελωνείο? Απο κίνα και με ποιο NL, SG, EU(recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) ή DHL? Απο ευρωπαική αποθήκη? Το καλοκαιρι αγορασα 2 με NL και περασαν ετσι
-
Κι εγώ σε libra που πέρασα μία χαρά πάει προς το παρών εκτός από όταν γράφω στην εφαρμογή του φόρουμ που αναβοσβηνει η περιοχή που γράφεις το ποστ. Αναφέρθηκε και παραπάνω από φίλο.
-
Γεια σας. Υπάρχει ρύθμιση να επαναφέρουμε τα μαμά εικονίδια? Τα πιο τετραγωνισμένα δηλαδή. Πληροφοριακά ρωταω. Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν από χθες τρέχει μία χαρά σε libra. Κανένα πρόβλημα. Εκτός το ότι ή εφαρμογή του φόρουμ κάνει zoom in και zoom out συνέχεια. Και μία ερώτηση. πως θα βρούμε τα μαμά εικονίδια? Σε περίπτωση που θέλουμε να τα αλλάξουμε.
-
Ξαναπερασα τη ρομ αλλη μια φορα (νομιζω συνολο 5-6 φορες την εχω περασει και στο ενδιαμεσο πολλα wipe cache and dalvik, γιατι ομως bariemai να κανω hard reset οποτε και να εξαφανισω οτι εχει μεινει απο αλλες ΡΟΜ). Που καταληγω; Α. Ο καιρος ειναι προβλημα της χιαομι. Οταν η ρομ ειναι εγκατεστημενη λιγες ωρες, δεν ανανεωνεται, μετα τη μια μερα δουλευει. Δεν ξερω γιατι και πως και δεν εχω τις γνωσεις να το τσεκαρω κιολας. Β. Google Play παιζει πλεον στη fixed. Γ. Gmail παιζει μετα την τελευταια εγκ…
-
Έχω κι εγώ με Gmail. τώρα το είδα. Θεέ προσπαθήσω clear cache kai Dalvik.
-
Τελικα θεωρω οτι το προβλημα με τον καιρο ειναι λογο χιαομι και οχι λογω ρομ. Εμενα χθες δεν δουλευε και σημερα δουλευει.
-
Με τη νέα ρομ για το Libra. Το πρόβλημα με το σφάλμα για το android διορθώθηκε. Το πρόβλημα με τον καιρό συνεχίζεται. ΥΓ: Στις τελευταίες ρομ κάθε φορά μετά την αναβάθμιση, πρεπει να αποσυνδεθω και να ξανασυνδεθω για να παίξει το Facebook αλλιώς κρασαρει!
-
Μια παρατηρηση μονο για την νεα εφαρμογη του φορουμ. Θα ηταν καλο πιστευω να κλεινει η εφαρμογη πατωντας το κουμπι αφης πισω ( < ) που βρισκεται κατς δεξια στο τηλεφωνο. Πιστευω ειναι προτιμοτερο απο το να βγαινουμε με το home button και να την κανουμε kill μετα απο τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο. Τι λετε?
-
Σε Mi4c η Xtrv έως τώρα τρέχει καλά.
-
ΜΕ re-install λυθηκε το προβλημα