Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 359.
-
Mi8 GPS and Google maps [SOLVED]
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Maikblackcupra: “Εγω πρωί πρωί πήρα τη 10.2.2,αλλά και από τις 2 προηγούμενες όλα οκ, καλημέρα. ” Καλημερα φίλε μου.εννοω έκδοση του Google Maps
-
Mi8 GPS and Google maps [SOLVED]
omek07 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδια εσείς που εχετε λύσει το πρόβλημα ποια έκδοση εχετε?
-
Παράθεση από Germak: “Βαλτον αξίζει.εχει κάνει φοβερή δουλειά ο milouk.απλα περνά και το fix για το wifi. Δεν θα χρειαστείς kernel manager μιας και τον έχει προρυθμισμενο για το Mi8.τον φλασαρεις και το ξεχνάς.απλα μετά από κάθε αναβάθμιση rom θα πρέπει να τον ξανά φλασαρεις. ” Παράθεση από knight666: “Το fix του wifi είναι απαραίτητο για το Mi 8; Είχα την εντύπωση ότι το βάζεις μόνο εάν δεν θα δουλεύει. ” Παράθεση από Germak: “Αν δεν δουλεύει το βάζεις.εγω με Mi8 το πέρασα γιατί δεν δούλευε το …
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από omek07: “ρε παιδιά ειδοποιήσεις στην AOD έχετε? Εγώ μόνο από τηλέφωνο, μήνυμα και facebook messenger έχω. Όλα τα άλλα όπως viper ,outlook , facebook δεν έχω. ” έλα ρε σιγά καλύτερα δεν χαίρεσαι που δεν σε ενοχλούν??? Πλάκα κάνω.εγω σε stable official έχω τα ίδια με εσένα.τι rom έχεις εσυ? ” χαχαχαχαχαχα καλά λες. Έχω China την τελευταία. Αυτι λες να είναι πρόβλημα εφαρμογων ή από την Xiaomi?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58416/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58417/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58418/ ” Εμείς πότε θα την έχουμε βρε παιδί??? Αντς γιατί περιμένω τόσο καιρό να βάλω Ρομ από το forum μας