Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 359.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Octaviastikos: “ότι έχει ενεργοποιηθεί το antiroll back ” Όχι global beta 8.8.30 rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57137/ ” Και εμενα αυτο μου βγαζει. Αυτο που ακουσα ειναι οτι θα το ενεργοποιησουν οταν βαλουν το ΑΝδροιδ 9

• Παράθεση από Octaviastikos: “Κάτι με λέει ότι έχει ενεργοποιηθεί το antiroll back... Και επειδή είμαι λίγο μακριά από pc ποιος θα το κάνει να μας πει;;ς ” Εγω ειμαι με 8.8.30 China Beta μπορω να τσεκαρω αν θες σε αυτη την ρομ. Καποιος να μου θυμησει πως το κανουμε ???

• Σε λογαριασμούς που έχουν ξεκλειδώσει τι γίνεται ρε παιδιά? Αν κλειδώσουμε μέτα πρέπει και εμείς να περιμένουμε 60 μέρες ή ξεκλειδώνουν κατευθείαν?

• Παράθεση από Octaviastikos: “Προτείνω όσοι έχετε δυνατότητα να κάνετε δύο και τρεις λογαριασμους ” κάτσε πως το κάνουμε αυτό? Με διαφορετικά email? Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε συσκευή εκεί?

• Φίλε μου δες εδώ ARCore Overview | ARCore | Google Developers Με αυτό στην ουσία καταλαβαίνει το κινητό που βρίσκετε στον χώρο. Μετράει το βάθος, το που βρίσκεται ο κάθε τοίχος και τα αντικειμενα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε εφαρμογές μετρησεων σε παιχνίδια αλλά και στην εφαρμογή AR Stickers της google cameras. Δες βίντεο για AR Stickers google camera

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “Σας βλεπω να μενετε με china rom... Εγω που την δουλεψα 20 μερες απο μπαταρια ηταν τελεια.. Φωτο απιστευτες... Με βλεπω να γυρναω εκει... Πηγα να βγαλω φωτο βραδυ κ μου θυμισε το iphone 5s που ειχα πριν 3χρονια...τραγικοι... ” Πάντα τα ωραία δίνονται στην china και μετά στην global. Και μια ερώτηση για όσους έχουν china rom. Την έκανε και ο @omek07 η china rom έχει AR CODE? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έλα εγώ γύρισα σε Chin…

• Παιδια υπαρχει καποιος που να του λειτουργει το ARCore σε GLOBAL BETA ??? ΑΝ λειτουργει σε εσας μπορειτε να μου πειτε αν εχετε ξεκλειδωσει και σε ποια ρομ ειστε ??? Σε εμενα με την κινεζικη που ειχα και κλειδωμενος λειτουργουσε κανονικα. Τωρα μπου εβαλα την Global Beta και φυσικα ξεκλειδωτο δεν παιζει .... Τι λετε ???

• Παράθεση από BanditGR: “Μπήκε global source αυτή τη φορά στο Dipper οπότε ίσως κάτι δεν του αρέσει στην aroma ενδεχομένως. Θα το δούμε. Να πείτε και εντυπώσεις αν ανοίξει. ” ΑΝοιξε απο μια πρωτη εικονα φαινεται γρηγορη η ρομ, αυτο που ειδα ειναι οτι και να πατησω updater δεν κανει τιποτα και επισης επειδη ειναι σε Region Greece δεν υπαρχει face unlock. Οταν παταω το Region δεν κανει τιποτα επισης Μπορουμε να το αλλαξουμε στο build.prop??? αν βαλουμε in για την Ινδια θα πιασει ? Το εφτιαξα ολα οκ…

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από omek07: “Παιδια καλησπερα σας, Εχω το Mi8 και προσπαθω να περασω την 8.8.30 απο το site μας Unlock εκανα, περασα TWRP, format data εκανα παω να περασω την 8.8.30 (την XTRV) την δικια μας για VIP μελοι και κολλαει στο package extract ” Την απλή ή την aroma ? Αν έβαλες aroma, δοκίμασε και την απλή. Κάνε άλλη μια wipe τις cache μόνο πριν. ” Τωρα την ξανακατεβασα την XTRV και την εβαλα να ξαναεγκατασταθει και φαινετια οτι ολα πανε καλα

• Παιδια καλησπερα σας, Εχω το Mi8 και προσπαθω να περασω την 8.8.30 απο το site μας Unlock εκανα, περασα TWRP, format data εκανα παω να περασω την 8.8.30 (την XTRV) την δικια μας για VIP μελοι και κολλαει στο package extract

• Unlock και βουρρρρρρρρρρρρρρρ για την Rom μας επιτελους forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57061/

• αφού ξεκλειδώσω με δικό μου λογαριασμό θα πειραματιστώ.... Όταν την παθαίνεις μια φορά μαθαίνεις....

• ναι βρε το έχω κάνει από πριν. Απλά τώρα το ξαβαδιαβασα αυτό που λέει. Μην αγχώνεσαι ξέρω τι κάνω...... Δεν είμαι καινούργιος στον χώρο φίλε μου... Δεν ξεκλείδωσα ακόμα περιμένω ΣΚ για να έχω χρόνο

• Και κάτι άλλο που είδα μόλις τώρα. Αν ξεκλειδώσεις bl δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το find device @paolo21r forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57034/

• Κάτι άλλο ξέρει κανένας τι είναι αυτό το Hardware version 1??? Μήπως αυτό μας λέει κάτι για τα Global Version κινητά και τα China Version? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57033/

• zip και τα δύο αλλά τελικά το ένα είναι η China device και η άλλη Global. Την China μόλις την εβγαλαν Θα έχουμε πλάκα αμα αρχίσουν να βγάζουν Ρομ με ίδια ονομασία

• Ρε παιδια ποια η διαφορα των ρομ αμα την κατεβασεις απο το κινεζικο miui ειτε απο το αγγλικο ? τωρα κατεβαζω την 8.8.30 και απο τα δυο και το ενα ειναι 1.6 και το αλλο 2 gb ωπα βλακεια . η μια ειναι china και η αλλη ειναι global. τωρα μου ηρθε αναβαθμιση σε china dev

• Σε λιγο ειναι ωρα για ξεκλειδωμα. Εχουμε απο το Forum μας την 8.8.24 ή να περιμενω μεχρι Σαββατο για να βγάλουμε την καινουργια (Αν ερθει ????) Εσεις ποια ρομ προτείνετε???

• Παράθεση από spideman3: “Για ρίξτε μια ματιά οι εσείς γνωρίζοντες @NasDriver @geoanto555 @George Kaggelaris @Germak σύμφωνα με τα γραφόμενα αυτού του post δίνεται λύση στο brick του Mi8? TUTORIAL FLASH MI 8 BOOTLOP (SOFTBRICK & BRICK) WITH TESTPOIN - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum ” Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ φίλε μου απλά πρέπει να έχεις εγκεκριμένο λογαριασμό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις

• Δεν ξέρω σε σένα αλλά σε μένα δεν μπορούσα να το δω το κινητό σαν QDLoader 9008. Οπότε έπρεπε να ανοίξω καπάκι πίσω