Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 359.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Προτείνω όσοι έχετε δυνατότητα να κάνετε δύο και τρεις λογαριασμους ” κάτσε πως το κάνουμε αυτό? Με διαφορετικά email? Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε συσκευή εκεί?
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦίλε μου δες εδώ ARCore Overview | ARCore | Google Developers Με αυτό στην ουσία καταλαβαίνει το κινητό που βρίσκετε στον χώρο. Μετράει το βάθος, το που βρίσκεται ο κάθε τοίχος και τα αντικειμενα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε εφαρμογές μετρησεων σε παιχνίδια αλλά και στην εφαρμογή AR Stickers της google cameras. Δες βίντεο για AR Stickers google camera
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “Σας βλεπω να μενετε με china rom... Εγω που την δουλεψα 20 μερες απο μπαταρια ηταν τελεια.. Φωτο απιστευτες... Με βλεπω να γυρναω εκει... Πηγα να βγαλω φωτο βραδυ κ μου θυμισε το iphone 5s που ειχα πριν 3χρονια...τραγικοι... ” Πάντα τα ωραία δίνονται στην china και μετά στην global. Και μια ερώτηση για όσους έχουν china rom. Την έκανε και ο @omek07 η china rom έχει AR CODE? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έλα εγώ γύρισα σε Chin…
-
Παιδια υπαρχει καποιος που να του λειτουργει το ARCore σε GLOBAL BETA ??? ΑΝ λειτουργει σε εσας μπορειτε να μου πειτε αν εχετε ξεκλειδωσει και σε ποια ρομ ειστε ??? Σε εμενα με την κινεζικη που ειχα και κλειδωμενος λειτουργουσε κανονικα. Τωρα μπου εβαλα την Global Beta και φυσικα ξεκλειδωτο δεν παιζει .... Τι λετε ???
-
Παράθεση από BanditGR: “Μπήκε global source αυτή τη φορά στο Dipper οπότε ίσως κάτι δεν του αρέσει στην aroma ενδεχομένως. Θα το δούμε. Να πείτε και εντυπώσεις αν ανοίξει. ” ΑΝοιξε απο μια πρωτη εικονα φαινεται γρηγορη η ρομ, αυτο που ειδα ειναι οτι και να πατησω updater δεν κανει τιποτα και επισης επειδη ειναι σε Region Greece δεν υπαρχει face unlock. Οταν παταω το Region δεν κανει τιποτα επισης Μπορουμε να το αλλαξουμε στο build.prop??? αν βαλουμε in για την Ινδια θα πιασει ? Το εφτιαξα ολα οκ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από omek07: “Παιδια καλησπερα σας, Εχω το Mi8 και προσπαθω να περασω την 8.8.30 απο το site μας Unlock εκανα, περασα TWRP, format data εκανα παω να περασω την 8.8.30 (την XTRV) την δικια μας για VIP μελοι και κολλαει στο package extract ” Την απλή ή την aroma ? Αν έβαλες aroma, δοκίμασε και την απλή. Κάνε άλλη μια wipe τις cache μόνο πριν. ” Τωρα την ξανακατεβασα την XTRV και την εβαλα να ξαναεγκατασταθει και φαινετια οτι ολα πανε καλα
-
Παιδια καλησπερα σας, Εχω το Mi8 και προσπαθω να περασω την 8.8.30 απο το site μας Unlock εκανα, περασα TWRP, format data εκανα παω να περασω την 8.8.30 (την XTRV) την δικια μας για VIP μελοι και κολλαει στο package extract
-
omek07 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για ρίξτε μια ματιά οι εσείς γνωρίζοντες @NasDriver @geoanto555 @George Kaggelaris @Germak σύμφωνα με τα γραφόμενα αυτού του post δίνεται λύση στο brick του Mi8? TUTORIAL FLASH MI 8 BOOTLOP (SOFTBRICK & BRICK) WITH TESTPOIN - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum ” Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ φίλε μου απλά πρέπει να έχεις εγκεκριμένο λογαριασμό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις