Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• Παράθεση από Anemos_gr: “Παράθεση από Anemos_gr: “Καλημερα στην ομαδα, οκ ευχαριστώ φιλε μου το κατέβασα κ σε λίγο θα προχωρήσω στην εγκατάσταση. ” Λοιπον με το apk του mi fit απο geek doing οταν πηγαινα να αλλαξω την γλώσσα απο την εφαρμογή μου έκλεινε το Bluetooth του κινητου (poco f2 pro) . Περασα το mi fit απο play store κ με την γλωσσα στα ρώσικα δουλεύει κομπλε. Δεν ξερω αν εκανα εγω κατι λαθος αλλα μπορει κ καποιος αλλος να συναντήσει το ιδιο προβλημα . ” Καλησπερα φιλε, εχεις δικιο για τ…

• Παράθεση από miltosdelis: “Στο δικό μου γκλομπαλ μόλις πέρασα το αρχείο σου αλλά στον καιρό μου βγάζει αντί για αίθριος ρωσικά το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα το αρχείο περάστηκε στην τελευταία έκδοση φιρμουερ με το τελευταίο νοτιφαι Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα Δημητρη, αυτο γινεται γιατι τα font καιρου τα τρεχει απο αλλο αρχειο, αλλα υπαρχει τροπος να εχεις και τον καιρο στα ελληνικα. Μπες στο συνδεσμο που παραθετω απο κατω, και κατεβασε το Mi Fit 4.5 της M…

• Παράθεση από Anemos_gr: “Μετα το update σε v1.0.1.84 έχουμε τπτ για τα ελληνικά; ” Καλημέρα φίλε, το έχω διαθέσει ήδη το αρχείο, από την ημέρα ανακοίνωσης του Fw. Η διαδικασία είναι ίδια όπως και πριν, μέσω Notify & Fitness. Έφτιαξα το ίδιο αρχείο και για την Global και για την κινέζικη έκδοση (Οχι NFC) Όταν το εγκαθιστούμε στο Global, βάζουμε την ρύθμιση γλώσσας στα Ρώσικα για να έχουμε Ελληνικά Όταν το εγκαθιστούμε στην Κινέζικη έκδοση, επιλέγουμε σαν Γλώσσα μια απο τις 2 κινέζικες γλώσσες (Απ…

• Mi Band 4 Watch Faces By Rizla46

Rizla46 - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Εδώ Θα Βρείτε όλα τα Watch Faces για το Mi Band 4 που έχω φτιάξει, και θα προσθέτονται από κάτω προοδευτικά. Για να τα κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο που κατεβάσατε και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Η πρώτη έκδοση είναι στα ελληνικά, η δεύτερη στα αγγλικά Akrapovic Watch Face Δείχνει: Ώρα Ημ/νια Ημέρα Ποσοστό μπαταρίας Σύνδεση Bluetooth Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε - DND Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Ένδειξη καρδιακού ρυθμού (Hidde…

• Παράθεση από ToroLoco: “Παράθεση από NasDriver: “Μόνο εάν έκανε συγχρονισμό σε κάποιον λογαριασμό... ” Ούτε αν αντιγράψω όλο το file system δεν θα μπορεί να γίνει κάτι? ” Παράθεση από amavroudis: “Πώς; Έχεις πρόσβαση στη μνήμη; ” απο υπολογιστη εννοει, Και να μπορεσεις να το αντιγραψεις, θα παρει και την ρυθμιση του κλειδωματος, θα κανεις factory reset και μολις το ξαναπερασεις θα εισαι παλι στην ιδια κατασταση! Factory reset, Συνδεεσαι παλι στον ιδιο λογαριασμο που ηταν συνδεδεμενο το κινητο, κ…

• Παράθεση από NiTroGen: “Μπράβο, Γιώργο. Πολύ καλή προσπάθεια. Και είχες δίκιο, είχα ανεβάσει το λάθος αρχείο - αυτά συμβαίνουν όταν δεν έχεις τη συσκευή για να το δοκιμάσεις (την περιμένω αύριο). Χαίρομαι που πήρες την ιδέα μου - με την αποτυχημένη υλοποίησή της - και την ολοκλήρωσες επιτυχώς! Και γενικά απορώ πως κανείς δεν το είχε σκεφτεί μέχρι τώρα, αφού έτσι είχε υλοποιηθεί και η ανεπίσημη ελληνική μετάφραση στα προηγούμενα Mi Band!!! Δυο-τρεις παρατηρήσεις μόνο: - Εφόσον τα resources είναι …

• Παράθεση από shagg: “Ολα τελεια Πολυ καλο ευχαρηστουμε πολυ ” Να εισαι καλα φιλε μου! εγω ευχαριστω!

• Παράθεση από NiTroGen: “Αναμένοντας να παραλάβω το Mi Band 5 και βλέποντας πως μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά, είπα να κάνω μια πρώτη απόπειρα "έμμεσης" υποστήριξης. Την παραθέτω μόνο για δοκιμή. Ουσιαστικά έχω αντικαταστήσει τη γαλλική γλώσσα με την ελληνική μέσα στα resources. Επειδή όμως η επίσημη ελληνική μετάφραση είναι ακόμα ημιτελής και λείπουν πολλές φράσεις, αντέγραψα τις αντίστοιχες αγγλικές. Την τροποποίηση την έκανα στα resources v83 που αφορούν το beta firmware 1.0.1.8…

• Καλησπέρα σε όλους, όπως είπα και στο post του φίλου NiTroGen, θα φτιάξω τα Ελληνικά για το Mi Band 5 στην τελευταία σταθερή έκδοση Firmware της Xiaomi . Μετά από 13 Ώρες τελείωσα τον κώδικα στα ελληνικά και έχουμε πια επίσημα την Ελληνική γλώσσα για Mi Band 5. (Hidden Content) Δεν χρειάζετε να κάνουμε τάποτα παρά να έχουμε την official έκδοση του mi fit 4.4 από το Play store, και το Notify & Fitness for Mi Band. Εχω φτιαξει το update και για τις 2 εκδοσεις. Global και Chinese ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ GLOBAL …

• Παράθεση από NiTroGen: “Αναμένοντας να παραλάβω το Mi Band 5 και βλέποντας πως μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά, είπα να κάνω μια πρώτη απόπειρα "έμμεσης" υποστήριξης. Την παραθέτω μόνο για δοκιμή. Ουσιαστικά έχω αντικαταστήσει τη γαλλική γλώσσα με την ελληνική μέσα στα resources. Επειδή όμως η επίσημη ελληνική μετάφραση είναι ακόμα ημιτελής και λείπουν πολλές φράσεις, αντέγραψα τις αντίστοιχες αγγλικές. Την τροποποίηση την έκανα στα resources v83 που αφορούν το beta firmware 1.0.1.8…

• Netflix problem

Rizla46 - - RedMi 9 (Lancelot)

Μήνυμα

Παράθεση από george1999: “Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δε γίνεται τίποτα Προσπάθησα με παλαιότερες version και κάθε φορά εμφανίζεται το ίδιο μνμ. Είναι κανένας με ίδια συσκευή κι αν ναι του λειτουργεί ή αντιμετωπίζει τα ιδια με εμένα; ” Καλημερα και καλωσηρθες στην ομαδα! Κανε μια δοκιμη και κατεβασε την εκδοση που εχω επισυναψει απο κατω, Πριν , πηγαινε ρυθμισεις--> Εφαρμογες--> Διαχειρηση εφαρμογων--> Netflix--> Εκκαθαριση δεδομενων-->Απεγκατάσταση. κανε εγκατασταση το apk που κατε…

• Mi Band 4 Monkey Island Watch face By Rizla46

Rizla46 - - Mi Band

Μήνυμα

Monkey Island Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Ένδειξη καρδιακού ρυθμού Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68125/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68123/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68124/

• Monkey Island Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Ένδειξη καρδιακού ρυθμού Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68122/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68120/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68121/

• Mi Band 4 Umbrella Corporation Watchface By Rizla46

Rizla46 - - Mi Band

Μήνυμα

Umbrella Corporation Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Δείχνει: Ώρα Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Κλείδωμα οθόνης Band Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68119/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68117/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68118/

• Umbrella Corporation Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Δείχνει: Ώρα Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Κλείδωμα οθόνης Band Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68116/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68114/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68115/

• Akrapovic Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Η πρώτη έκδοση είναι στα ελληνικά, η δεύτερη στα αγγλικά Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Ένδειξη καρδιακού ρυθμού Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68105/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68109/forums.xiaomi-miui.gr/index…

• Mi Band 4 Akrapovic Watchface By Rizla46

Rizla46 - - Mi Band

Μήνυμα

Akrapovic Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Η πρώτη έκδοση είναι στα ελληνικά, η δεύτερη στα αγγλικά Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Ένδειξη απόστασης σε χιλιόμετρα Ένδειξη καρδιακού ρυθμού Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68103/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68101/forums.xiaomi-miui.gr/index…

• Ξαφνικά χάθηκε η αφή!

Rizla46 - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από jamaicapepe: “Καλημέρα και πάλι. Έβαλα ποντίκι με αντάπτορα OTG και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά εκτός της αφής. Μπήκα και στο service menu, όλα καλά και εκεί αλλά το test της αφής το περνάω μόνο με κλικ από το ποντίκι. Αν έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί πραγματικά είναι κρίμα. Το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση καινούριου... ” Καλησπερα, εχεις καθολου γνωσεις ηλεκτρονικου? Υπαρχει περιπτωση να μην ηταν κουμπωμενο το φισακι του touch καλα, και με το κραδασμο η απο καποια πτωση να βγηκε. …

• Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από Rizla46: “Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους, περιμένω το mi band 5 και αναρωτιομουν αν θα έχουμε Ελληνικό firmware? Ευχαριστώ ” Καλημέρα. Πήρες την global ή την china έκδοση; ” global φίλε. Καλημέρα. ” προς το παρον φιλε, περριπου σε 1 - 1.5 μηνα θα το εχουμε και στα Ελληνικα. ” Τελικά η global έκδοση θα έχει μετρητή οξυγόνου, nfc, alexa; ” Καλησπέρα, ειναι 3 εκδοσεις. Αλλη ειναι η NFC Αλλη η global, κ…