Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Όλα τα Firmware για το Xiaomi Mi Band 4 Stable Εκδόσεις: FW v0.0.1.5 --> RES v27 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.4.38 --> RES v45 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.10 --> RES v51 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.39 --> RES v54 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.40 --> RES v55 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.48 --> RES v55 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.55 --> RES v56 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.5.66 --> RES v60 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.6.12 --> RES v62 --> Ft1.0 [Stable] FW v1.0.6.16 --> RES v62 --> Ft1.0 [Stable] FW v…
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους, περιμένω το mi band 5 και αναρωτιομουν αν θα έχουμε Ελληνικό firmware? Ευχαριστώ ” Καλημέρα. Πήρες την global ή την china έκδοση; ” global φίλε. Καλημέρα. ” προς το παρον φιλε, περριπου σε 1 - 1.5 μηνα θα το εχουμε και στα Ελληνικα.
-
Mr Bean Watch Face by Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Έχω φτιαξει 2 εκδόσεις, η μόνη διαφορά που έχουν είναι οτι στη δεύτερη έκδοση έχει διαχωριστικές τελείες για την ώρα. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68075/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68073/forums.xiaomi-miui.gr/in…
-
Mr Bean Watch Face by Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Έχω φτιαξει 2 εκδόσεις, η μόνη διαφορά που έχουν είναι οτι στη δεύτερη έκδοση έχει διαχωριστικές τελείες για την ώρα. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68066/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68065/forums.xiaomi-miui.gr/in…
-
καλησπερα, πηγαινε στην πρωτη σελιδα αυτου του post και πανω πανω η πρωτη εκδοση ειναι η ελληνικη, το ιδιο ειναι το Mi Fit για ολα τα Band, μην σε μπερδευει ο τιτλος.
-
Παιδια εγω εχω περασει και τις 2 επομενες εκδοσεις στο Mi Band 5 αλλα ακομα δεν εχει καμια ενημερωση στα ελληνικα. για την ακριβεια στην εκδοση V1.0.132 εχει μονο αλλαγη στο μενου, στις ρυθμισεις, Σου δινει την επιλογη σαν διακοπτη για το watchface με συνεχομενο πατημα να το αλλαζεις η να απενεργοποιεις την λειτουργια Και διακοπτη Αναγνωρισης δραστηριοτητας. Στην εκδοση 1.0.1.70 δεν ειδα καμια αλλη διαφορα, μονο 2 Bugs. Εχω αναρτησει σχετικο αρθρο στο Forum.
-
Νέα έκδοση λογισμικού Beta V1.0.1.70 και τα resources. Την έχω δοκιμάσει εδά και κάποιες μέρες, Δεν έχει καμία ανανέωση στην Γλώσσα η κάποια άλλη που να είναι αντιληπτή! Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι κολάει ο αισθητήρας και κάνει μετρήσεις ανα λεπτό κάποιες φορές, άσχετα με το πόση ώρα το έχουμε βάλει να κάνει μετρήσεις, και το Δεύτερο οτι κολλάει η κάμερα του κινητού, (κάποιο Bug πρέπει να είναι από τη λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας από το Band). Ξαναλέω οτι δεν έχει καμία αλλαγή στις γλώσσε…
-
Προβλημα οθονης
Rizla46 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜπες : Ρυθμισεις--> Οθονη--> Ζωντανη Προβολη-->Ρυθμιση Χρωματων--> κατεβασε και τις 3 ρυθμισεις στο 90% Ρυθμισεις--> Οθονη--> Εγκοπη Γραμμης Καταστασης, αλλαξε την ρυθμιση--> αποθηκευση--> Ξαναρυθμισε το εκει που θες Ρυθμισεις--> Οθονη--> Μεγεθος κειμενου (Γραμματοσειρα Συστηματος)--> αλλαξε την ρυθμιση--> αποθηκευση Ξαναρυθμισε το εκει που θες Κανε μια δοκιμη και αμα συνεχιζει να το κανει, μετα μια δοκιμη εργοστασιακων ρυθμισεων, και τελος αν δεν γινει τιποτα, ξαναπερασε χειροκινητα το Miui 12,…
-
Ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα!
-
Abe's Odessey Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Πρόσθεσα και μια δεύτερη έκδοση με διαφορετικούς χαρακτηρες. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68034/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68035/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68036/ forums.xiaomi-miui.gr/inde…
-
Abe's Odessey Watchface By Rizla46 Για να το κάνετε συγχρονισμό κάντε Unzip το αρχείο και περάστε το .Bin σε όποια εφαρμογή κάνετε συγχρονισμό οθόνης Band. Πρόσθεσα και μια δεύτερη έκδοση με διαφορετικούς χαρακτηρες. Δείχνει: Σύνδεση Bluetooth Ένδειξη βημάτων Κλείδωμα οθόνης Μην ενοχλείτε Ποσοστό μπαταρίας Ώρα Ημ/νια Ημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68032/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68031/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68033/ forums.xiaomi-miui.gr/inde…
-
εγω σημερα για να συγκρινεις, ηταν στο 21% το πρωι κατα τις 12:00, το εχω ανα 1 λεπτο ρυθμο καρδιας, να ανοιγει μολις σηκωνω καρπο και full φωτεινοτητα, και μεχρι τις 18:16 που το εβαλα για φορτιση ειχε 18% (τωρα κοντευει να φορτισει). Νομιζω πρεπει να εχει προβλημα , μην το αφηνεις, πηγενε το πισω για αντικατασταση πριν περασουν μερες.
-
Εγω να σου πω την αληθεια μου ποιοτικα και σε λειτουργειες, επειδη τα εχω ολα, το honor νομιζω ειναι πιο τιμιο , (εχει καλυτερους χαρακτηρες με αποτελεσμα να φενεται πιο μεγαλη οθονη, πιο ωραια γραφικα, παιρνει μεχρι 12 θεματα στο band αποθηκευμενα, Ειναι 24 bit η οθονη αντι 16 bit που επεσε στο Mi Band 5, εχει οξυμετρο, Και συγκριτικα στα δυο, Η αναλυση υπνου ειναι πολυ πιο ακριβης στο honor Band, αλλα το κακο της huawei ειναι οτι δεν εχει τοση υποστιρηξη μετα την αγορα οπως τα Mi Band, με thir…
-
Ε την ιδια τρελα βαραμε ολοι, χαχαχα Ευχαριστω!
-
Νέα έκδοση Mi Fit 4.4 stable για Mi Band series και Amazfit series all in one, είναι σε Ελληνική Γλώσσα, Νέες λειτουργείες στην εφαρμογή: Νέα καρτέλα ρυθμίσεις On/Off: Ξεκελείδωμα Μι Notebook λειτουργεία για ξεκλείδωμα Laptop, για τα μοντέλα Mi Band 3-4-5 Online ενημέρωση (πρέπει να είναι ανοιχτό για να κάνουμε update στο Band.) Επιβολή Γλώσσας ( υπάρχουν τα Ελληνικά αλλά μόνο για τις ειδοποιήσεις, σταδιακά μέσω update θα έρθουν και στο μενού) Επιβολή Γλώσσας καιρού, Ειδοποιήσεις χωρίς Emoticons…
-
Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν όλα τα Firmware μέχρι σέμερα από το Xiaomi Mi Band 5 Stable Firmwares: Stable | Firmware 1.0.0.76 : Resources v54. Languages : zh, en. Stable | Firmware 1.0.1.16 : Resources v57. Languages : zh, en, es, ru. Stable | Firmware 1.0.1.32 : Resources v63. Languages : zh, en, es, ru, it, fr, de. Changelog : Detect activity and Press and hold the watch face options added (in More -> Settings). Stable | Firmware 1.0.1.84 : Resources v81. Languages : zh, en, es, ru, it, fr…
-
Xiaomi Mi Band 5 Ελληνικό
Μήνυμαναι , κανονικα τα βγαζει στα μυνηματα, εχω το mi fit 4.4 που κυκλοφορησε προχθες στο εξωτερικο, Στο mi fit 4.4 εχεις και την επιλογη επιβολης γλωσσας και επιβολης γλωσσας καιρου. Και εχει update για το Mi Band 5 αλλα και το Mi Band 4. Στο Mi Band 5 και με την επιβολη της γλωσσας ειναι παλι στα αγγλικα, ενω τα μυνηματα φενονται κανονικα. Θα ερθει αναβαθμιση της γλωσσας σταδιακα απ οτι εχει δηλωσει η Xiaomi. Μεχρι αυριο θα εχω ανεβασει και ολα τα firmware και res για το Mi Band 5, και το Mi Fit 4.…
-
Λεπτομερής Σύγκριση για τα Xiaomi Mi Band 3, Mi Band 4, Mi Band 5, και Honor Band 5 Όλα τα χαρακτηριστικά συλλέχθηκαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των Xiaomi και Huawei. Όλες οι λειτουργείες έχουν ελεγχθεί σε κάθε ενα band ξεχωριστά. Η σύγκριση αφορά τις διεθνείς εκδόσεις (Global) που δεν έχουν NFC. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68006/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68009/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68011/
-
Xiaomi Mi Band 5 Μπαταρια
ΜήνυμαΚαλησπερα, εμενα με ολα ανοιχτα και ρυθμο καρδιας ανα 5λεπτο μου κραταει περιπου 10 μερες. Καποιο προβλημα εχει, ξανατσεκαρε τις μερες και αν ειναι κατω απο εβδομαδα, πηγαινε το πισω. Και οταν το αγορασα ηταν ανοιχτο, απο την πρωτη φορτιση του εργοσασιου.