Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.
-
redmi 4A
ΜήνυμαΠαράθεση από George Gaspol Octacon: “καλησπέρα παιδιά, έχω το xiaomi redmi 4A και έχω επάνω την GLOBAL 8.2- 8.2.6.0(MCCMIDL) Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν δέχομαι αναβαθμίσεις ΟΤΑ και ποια πρέπει να βάλω για να δέχομαι αυτόματα ξέρει κάνεις να με βοηθήσει???? ” έχει βγει η V8.2.9.0 σου ήρθε ?
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από punkioraki: “δεν γυρίζει και το δικό μου . και με cmd και με τον άλλο τρόπο ανοίγει πάλι η συσκευη δηλαδή και όταν μπω με power + volume up και πατήσω download άπλα αυτό κάνει restart παιδιά τελικά έστρωσα την συσκευή και έγινε πλήρως λειτουργικό πάλι με τον δεύτερο τρόπο εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) πέρασα την Global Beta ROM 7.5.25 απλά ίσως έπρεπε να βάλω την china να για …
-
έγινε ευχαριστώ
-
δεν γυρίζει και το δικό μου . και με cmd και με τον άλλο τρόπο ανοίγει πάλι η συσκευη δηλαδή και όταν μπω με power + volume up και πατήσω download άπλα αυτό κάνει restart παιδιά τελικά έστρωσα την συσκευή και έγινε πλήρως λειτουργικό πάλι με τον δεύτερο τρόπο εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) πέρασα την Global Beta ROM 7.5.25 απλά ίσως έπρεπε να βάλω την china να για να ξεκληδωσω να περάσω την ελληνική ===============…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαευχαριστώ για την απάντηση άρα χρειαζετε να μπω wipe - advance wipe και να επιλέξω dalvik cache - data - cacke - internal storage σωστά τα λέω η κάνω λάθος ?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοκ ευχαριστώ μια τελευταία ερώτηση παιδιά θέλω να κάνω ένα factory reset να καθαρίσει η συσκευή για να την στήσω από την αρχή τη πρέπει να κάνω ? μέσα από το TWRP τι να επιλέξω ? το έκανα μέσω πρόσθετες ρυθμίσεις όπως ήταν κλασικά αλλά υπάρχουν τα κατάλοιπα από πριν εφαρμογές - φωτο =============== Ιουν 4th 2017, 5:49pm =============== μέσω του TWRP έκανα swype στο factory reset ελπίζω να ήταν αυτό
-
Μήνυμαμόλις πέρασα και εγώ την [Stable V8.2.5.0] Xiaomi Redmi 4A (Rolex) και περιμένω με μεγάλο ενθουσιασμό να γίνει το 1 boot είχα περάσει global developers πριν 2 μερες . sms μαζι με unlock δεν με πήρε ούτε 5 λεπτά πέρασα twrp_rolex_redmi_4a_3.1.0-0_miui-hellas δουλεύει άψογα σχετικά πολύ εύκολη διαδικασία τώρα περιμένω να δω αν πήγαν όλα καλά =============== Ιουν 4th 2017, 2:57pm =============== λοιπόν άνοιξε όλα καλά ! 1 ερώτηση μόνο μου ζητάει ο TWRP app update πατάω η απλά τον κλείνω ? στο 1 boo…
-
αυτός ο οδηγός με έσωσε στο redmi 4a μπράβο στην πολύ καλή δουλειά σου
-
ναι είναι κλειδωμένο έχει άλλο τρόπο flasharismatos ? ήθελα να του κάνω καθαρή εγκατάσταση γιατί είχε την 8.2.1.0
-
το φακελο εγω τον ονομασα ετσι πέρασα τα driver όλα μέσω του Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 το redmi 4a εχω κατεβασα την rolex_global_images_V8.1.4.0.MCCMIDI_20170104.0000.00_6.0_global_5fa93cc6f3
-
παιδες έχω κάνει τα πάντα δοκίμασα τα πάντα και συνέχεια τρώω αυτό το σφάλμα δεν ξέρω τη άλλο να κάνω έχω αλλάξει πόσα miflash
-
Παράθεση από stathisfl: “μα δεν υπαρχει 8.2.1.0.εγω βλεπω στο miui.com την V8.1.4.0.MCCMIDI (MIUI8) =============== Μαι 26th 2017, 4:41pm =============== στο site που μου ειπεσ υπαρχει και η 8.2.6.0.δε νομιζω να ειναι η original global stable ” η 8.2.1.0 οπως και η 8.2.6.0 είναι official για κάποια bug όμως της αφαίρεσαν εγω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για να πάμε από global stable σε global beta μπορούμε με το zip μέσω του updater ?
-
Καλή τύχη σε όλους
-
καλησπέρα στην παρέα ! το αγόρασα από ελλάδα συγκεκριμένα από κατάστημα που συνεργάζεται με την infoquest ! αυτό που με έκανε να το γουστάρω πολύ είναι πως είναι πούπουλο ! είναι με την έκδοση 8.2.1.0 global υπάρχει κάποια νεότερη η είμαι οκ ? πάντως μου είναι πολύ παράξενο που έχω αυτή και στην σελίδα της miui έχει να κατεβάσεις την 8.1.4.0.
-
σας ευχαριστώ όλους παιδιά μόλις το flashara και περιμένω να ανοίξει θα σας παραθέσω ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε μήπως χρειαστεί σε κάποιον στο μέλλον με το MI Flash Tool v20160401 από τον οδηγό στα 15s έτρωγα ping target failed απεγκατέστησα και εγκατέστησα από εδώ το Mi Flash Tool 2015 MiFlash Error Redmi 3 - Ping Target Failed (Ping Firehose) - Indonesia - Xiaomi MIUI Official Forum και όλα πήγαν καλά σας ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες