Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 619.
-
προβλημα σε καναλια tv box
ΜήνυμαΗ "γραμμή" σου μετά τη πόρτα έχει get.php και θα φτιάξεις μία ίδια αλλάζοντας το συγκεκριμένο με το xmltv.php..... Βάλε τη νέα "γραμμή" στην επιλογή epg. Να προτιμάς το σύντροφο Sofronov για καλύτερα αποτελέσματα.
-
Δηλαδή απο τις εκατομμύρια συσκευές που έχει πουλήσει η Xiaomi παγκοσμίως έχουν παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα μόνο 2 συσκευές και έτυχε να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί απο κανένα χρήστη. Ίσως κάποιο μαμούνι (παιδί, εγγόνι, ανιψιός, αδερφός.....) να βάζει το χεράκι του.
-
Διαχείριση αρχείων και μέσα data - system και σβήνεις ότι γράφει lock. Επανεκκίνηση και έτοιμος.
-
Twrp μπορείς να μπεις; Μέσα απο το twrp θα σβήσεις 2 αρχεία και θα "ξεχάσει" ότι κλείδωμα είχες βάλει.
-
Τηλεκοντρόλ Mi tv 4s
ΜήνυμαΤο Mi τηλεχειριστήριο ενώ έχει επιλογή για mitv, μόλις το επιλέξεις σου γράφει οτι αν έχεις κάποια μοντέλα (όπως και η δικιά μου) δε θα δουλέψει γιατί είναι μόνο για ir και πρέπει να κατεβάσω το miwifi. Το οποίο δεν έχει για τηλεόραση επιλογή.
-
Τηλεκοντρόλ Mi tv 4s
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις κάποιος απο τη σελίδα πού θα βρω ένα τηλεκοντρόλ για τη 4s; Στη μετακόμιση χάθηκε και δε βρίσκω πουθενά. Είναι bluetooth, για να προλάβω απαντήσεις του στιλ "πάρε ένα για όλες".
-
Μάλλον δεν έχεις έρθει σε επαφή με XIAOMI αλλά με xiaomi. Όταν πιάσεις στα χέρια σου συσκευές οπως mi 10, mi 11, (όπως γράφω χωρίς t, mini), mix θα καταλάβεις τι βγάζει. Κάτι t, mini, redmi, poco είναι για το χωράφι και τη τουαλέτα. Έχω vstrom και ο αδερφός μου παπί suzuki. Δε θα μου πει ότι βλέπει όλη τη τεχνολογία της εταιρείας.
-
Έχει παρατηρήσει κανείς όταν γίνεται κλήση να τον πετάει στο φάκελο καταγραφής κλήσης; Στο φάκελο που πηγαίνουν οι καταγραφές.
-
pocom3 δεν ανοιγεί
ΜήνυμαΑν το συνδέσεις σε υπολογιστή βγάζει κάποια συσκευή; Δες για αρχή αυτό.
-
Γιατί δε πέρασες απο πάνω την ίδια rom που είχε η συσκευή, σαν αναβάθμιση, μπας και στρώσει; Όχι μπας, αλλά για να στρώσει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη δούλευε.
-
Σχεδόν το ίδιο κάνει και η mi tv μου. 1 φορά την εβδομάδα ζητάει συγχρονισμό ή βάλε-βγάλε μπαταρίες, αν βλέπω απλά τηλεόραση, ή κάθε μέρα αν παίζω με το series x.
-
mi box s
ΜήνυμαΟ ενισχυτής είναι απο αυτούς που περνάς όλες τις συσκευές απο μέσα με hdmi και μετά πηγαίνουν στη τηλεόραση ή προσπαθείς με άλλο τρόπο; Αν δοκιμάσεις αλλιώς δε θα γίνει, εκτός και στείλεις οπτική μεταξύ τους, γιατί πως αλλιώς θα καταλάβει ο ενισχυτής τι του λες και σαφώς να είναι και ο αυτός 5.1
-
Στο store του box βγάζει την εφαρμογή; Αν ναι κατέβασμα - πέρασμα στοιχείων και βουαλα. Εικόνα. Θα πρέπει να είναι κλειστό το άλλο όμως, όχι και τα 2 ταυτόχρονα. Αν η ερώτηση πάει αλλού, όχι δεν υπάρχει τρόπος, εκτός αν αγοράσεις μηχάνημα αποστολής και λήψης εικόνας.
-
Ότι αγοράζεις ότι φτηνό και φτωχό σε χαρακτηριστικά βγάζει η Xiaomi δε σημαίνει ότι έχεις εικόνα των κινητών της. Σαν να αγοράζεις smart και να λες "τι σκ....τα εταιρεία είναι η Mercedes και τι μπ.......λα βγάζει". Πέρασε απο τα χέρια σου κάποιο κινητό απο το επάνω ράφι; f3 και redmi 10 είναι για όταν υπάρχει ανάγκη για τουαλέτα και δε θέλεις να χαλάσεις το καλό.
-
Απο τη τιμή φαίνεται να είναι γνήσιο, γνησιότατο mtk <2010, με 850 mb ram, 2 giga rom, 1800mah, οθόνη 400χ250 και κάμερα 2 mpx. Με κλειστά τα μάτια, αλλά φέρε 5-6 για ανταλλακτικά.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπό τη στιγμή που λέει ότι δεν είναι root πώς θα το κρύψει με το magisk hide; Δεν αναφέρει το λόγο που προσπαθεί να σετάρι το gpay, αφού όλες οι τράπεζες έχουν πλέον στο app τους και ανέπαφες. Ποιά τράπεζα είναι αυτή που βλέπει το ξεκλείδωτο bootloader (μιας και δεν είναι root); Πρέπει να υπάρχουν ολοκληρωμένες ερωτήσεις για να μπορούν να δοθούν σωστές απαντήσεις, αλλιώς "άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αφτιά μου".