Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-111 από 111.
-
Καλήμερα σε Kenzo, όπως και στην προηγούμενη ρομ. Θέμα με το δακτυλικο αποτύπωμα. Οπότε του καπνίσει δεν λειτουργεί.
-
Γειά σας. Σε Kenzo μετά την εγκατάσταση μου έλεγε ότι δεν είμαι ρουτ. Πήγα στο Matzisk το ξανά κατέβασα το εγκατέστησε μου ζήτησε επανεκκίνηση κ μετά άρχισε να δουλεύει το Matzisk και να με ρωτάει αν θέλω να εγκρίνω ρουτ στης εφαρμογές.
-
Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους. Σε Kenzo παρατηρώ ότι το δακτυλικο αποτύπωμα δεν δουλεύει πάντα. Και για να δουλέψει πρέπει να κλείσω την οθόνη με το κουμπί στο πλάι κ μετά ξανά δουλεύει. Δηλαδή το κάνει μόνο όταν είναι ενεργή η οθόνη αλλά κλειδωμένο κ όχι πάντα. Το δάκτυλο δε το βλέπει καν εκείνη την ώρα δε είναι ότι δεν το διαβάζει. Και πάλι χρόνια πολλά
-
☺️ ένα ασχετακι.. Το βλουτουθ μου το της xiaomi όταν το αγόρασα μιλούσε σαν κινεζακι. Ξαφνικά άρχισε τα αγγλικά. Τελευταία θυμήθηκε την μητρική του γλώσσα. Έχει σχέση με της ρομ που κάθε βδομάδα αλλάζω; πως κάνει την αλλαγή γλώσσας μόνο του;
-
Σε Kenzo, η μπαταρία τελειώνει γρηγορότερα από την προηγούμενη ρομ
-
Καλησπέρα, δύο φορές τώρα έχει κολλήσει το κινητό με αυτή την ρομ ενώ ποτέ δε είχα παρόμοιο θέμα. Ειδικότερα... Δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Τα φυσικά πλήκτρα λειτουργούν αλλά η οθόνη καθόλου και θέλει αναγκάστηκα επανεκκίνηση για να επανέλθει.
-
Καλησπέρα, διαπίστωσα ότι υπάρχει ένα θέμα με την διπλές εφαρμογές. Κλειδώνει μόνο την μια από της δύο και συγκεκριμένα το διαπιστώσα στην εφαρμογή messenger.
-
Χρόνια πολλά με υγεία. Έβαλα την έκδοση αυτή στο redmi note 3 Pro και δεν ανοίγουν τα δεδομένα καθόλου. Το ανοίγω η το κλείνω σαν να μην υπάρχει
-
να ρωτησω κατι. οταν ξεκλειδωσουμε το bootloeder και αλλαξουμε ρομ. δεν εχουμε πια εγγύηση?
-
Η πιο ελαφριά ρομ. Όχι όμως όσο θα έπρεπε είναι η γνώμη μου. Redmi note 3 Pro Πρόβλημα άλλο δεν έχω διαπίστωσει