Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από Rouke: “Ευχαριστώ πολύ, λογίκα θα περιμένω το κανονικό shipping. Θα αγόραζα από Ευρωπαικό, απλά οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες, συγκριτικά με αυτές τις Κίνας. Κάτι τελευταίο. Αν το αγοράσω από Κίνα, θα έχει Αγγλικό μενού προεγκατεστημένο; ” Και στα 2 που αγόρασα από το link που σου έδωσα, είχαν Αγγλικά και Ελληνικά (unofficial global Rom). Αν τους στείλεις Note κατά την αγορά υπάρχει πιθανότητα να βάλουν είτε Dev China, είτε Dev Global η αντίστοιχες Stable. Καλύτερα να ζητήσεις Dev…
-
Εγώ έχω αγοράσει 2 από εδώ. 'Ενα 16άρι και ένα 32άρι. Το 16 άρι το αγόρασα με standard Free Shipping και ήρθε μετά από 22 μέρες με ΕΛΤΑ. Έκανα όμως το λάθος αργότερα (λόγω του χρόνου) να αγοράσω το 32άρι με αποστολή μέσω DHL. Ήρθε σε 3 μέρες στην Ελλάδα, εγώ το είχα στα χέρια μου όμως 6 μέρες μετά... Κόστος 117€ εκτελωνισμός μαζί με έξοδα 52€ της DHL. Ήταν λάθος της GearBest και το αναγνώρισαν γιατί στο invoice που ήταν μαζί με το δέμα, είχαν γράψει 3 x Mobile Phones και τράβηξε το βλέμα του εκτ…
-
Όσες γνώσεις και να έχεις ως χρήστης, βλέποντας άτομα σαν τον @lallasgr που θυσιάζουν χρόνο για να γράψουν θέματα/οδηγούς σαν αυτόν, δεν έχεις παρα να πείς ένα μεγάλο μπράβο και παράλληλα ένα ευχαριστώ. Ένας από τους λόγους που αγοράσαμε/αγοράζουμε Xiaomi είναι αυτή η αλληλοβοήθεια ανάμεσα σε χρήστες/υποστηρικτές της μέσα από κοινότητες σαν τη δική μας εδώ. Ο λόγος που έγινα VIP είναι αυτός καθαρά, το ότι από τη πρώτη στιγμή, είδα ανταπόκριση μεταξύ των μελλών χωρίς αντάλλαγμα. Μπράβο και πάλι!
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν το είδατε, αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ [Bunny Explore] Answer 4 Questions About Greece & Win Medal, Mi Credits! - Global Fans - Xiaomi MIUI Official Forum Καλό απόγευμα!
-
Αυτό διάβαζα μόλις τώρα στο Insomnia. Φοβερή συσκευή, και μάλλον θα τη χτυπήσω για επαγγελματικούς λόγους και διασκέδαση
-
Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση Υγεία και λεφτά να έχουμε να αγοράζουμε Xiaomi Υ.Γ. Το Mi Bluetooth Speaker 2 (κυλινδρικό σχήμα) είναι φοβερή συσκευή και το τέλειο συνοδευτικό για τα κινητά μας. Δουλεύει άψογα και με iPhone και η απόδοσή του εκπλήσει για το μέγεθός του. Ήρθε παρέα με το 32άρι Redmi Note 3 Pro και είμαι υπερευχαριστημένος και για τις 2 επιλογές. Καλό βράδυ από Ηράκλειο!
-
Νομίζω όμως ότι υπήρχε περιορισμός για 1 unlock μέσα σε 30 μέρες για κάθε χρήστη. Σωστά νομίζω ή κάτι άλλο έχει περιορισμό για 30 ημέρες; Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!
-
Καλησπέρα στην παρέα, Πριν καμιά 20ριά μέρες, είχα λάβει από GearBest το 16άρι με 2GB Ram, όπου και ξεκλείδωσα μετά από 8 μέρες που μου ήρθε το SMS από την Xiaomi. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χάρην στους οδηγούς της κοινότητας και ευχαριστώ και πάλι πολύ. Σήμερα, έλαβα το 32άρι με 3GB RAM από το ίδιο κατάστημα. Δεν είχα κάνει κανένα νέο αίτημα πριν και σκέφτηκα. Αν βάλω την ίδια SIM, κάνω login στο λογαριασμό μου, τι θα γίνει άραγε; Λοιπόν, έπειτα από μετάβαση από Unofficial σε Official Glo…
-
Παράθεση από Dante: “Εβαλα την 7.2.5 και παρατηρησα οτι οταν γραφω η δονηση απο το μεσαιο επιπεδο ειναι στο ελαχιστο. Ψαχνω επιλογη αλλα δε βρισκω να την επαναφερω,δε θυμαμαι καν αν υπαρχει. Η μια επιλογη που εχει ειναι για τη δονηση για τα κουμπια αφης και οχι οταν γραφεις. Ειναι προκαθορισμενο απο τη ρομ αυτο και δεν αλλαζει? ” Πηγαίνεις Ρυθμίσεις > Ήχος & Δόνηση και στο κάτω μέρος γράφει "Επίπεδο Δόνησης". Άλλαξε το σε Ισχυρό και μετά πάλι βάλε το στο Μέτριο. Έτσι ίσως σου φτιάξει.
-
Αυθεντικό ή ψεύτικο
ΜήνυμαΠαράθεση από xifan: “Update: Έβαλα την global 7.2.5.0 και το κινητό πετάει! Πέρασαν όλα τα προβλήματα και πήγε στο 73000 στο Antutu! +20000 Πόντοι από την πρώτη μέτρηση με την Gearbest ROM ” Είδες που στο είπα Καλορίζικο και καλοδούλευτο!
-
Αυθεντικό ή ψεύτικο
ΜήνυμαΤο γνήσιο είναι, αυτό που στα χαλάει είναι η ROM. Πέρασε την Κινέζικη Dev, κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader, πέρασε την Ελληνική και το Antutu θα πάει στα 73000+ (77000 βγάζει το 32άρι με τα 3GB RAM). Μην αγχώνεσαι, έχω πάρει το ίδιο από το ίδιο κατάστημα πριν 1 μήνα στα 187€, έκανε 24μέρες να έρθει και ο Bootloader ξεκλείδωσε μέσα σε 7 μέρες με τη σειρά που σου είπα. Καλή συνέχεια και καλορίζικο!
-
Παράθεση από mitch002: “in my opinion im a user of Paypal since 1995 its pretty safe ” It is impossible since Paypal founded in December 1998 and started working publicly in 1999. I'm a user since 2001. But, it is very safe as service indeed.
-
Παράθεση από stathissav: “Περιμένω να μου έρθει ο κωδικός για το ξεκλειδωμα και μου ήρθε ένα μύνημα που με πάει να κατεβασω το εργαλειο ξεκλειδωματος...ο κωδικός θα μου έρθει με μύνημα ξεχωριστά; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αυτό το μήνυμα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεσαι κανένα κωδικό για ξεκλείδωμα. Η βάση δεδομένων της Xiaomi γνωρίζει το IMEI σου που έχει συνδεθεί με τον λογαριασμό σου. Οπότε όταν συνδεθείς με το εργαλείο και κάνεις login ενώ έχεις συνδέσει το κινητό, θ…
-
Ένα ευχαριστώ στη κοινότητα κι'από μένα. Το SMS για το ξεκλείδωμα μου ήρθε σε 8 μέρες μόνο! Πριν λίγο τελείωσα με το φλασάρισμα της Ελληνικής ROM 7.2.2.0 και άρχισα να το φορτώνω εφαρμογές. Το δικό μου το αγόρασα από GearBest, είχε έρθει με multi unofficial, πέρασα την κινέζικη dev και πριν λίγο την Ελληνική Stable. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε ελληνική κοινότητα, δεν θα επέλεγα Xiaomi αλλά κάποιο άλλο. Να'στε καλά και σύντομα θα κάνω ετήσια συνδρομή Ευχαριστώ! Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη…
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΨήφισα κι'εγώ
-
Αν και αγόρασα το 16άρι από το GearBest και το περιμένω, δεν θα έλεγα όχι σε αυτό XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία και καλώς σας βρήκα!