Καλησπέρα παιδιά. Πηρα σήμερα το Mi 8 και πήγα να κάνω την αίτηση για να ξεκλειδώσω το bootloader αλλά δεν ανοίγει το site. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση ζητάω συγνώμη.
Καλά ναι εννοείται αλλά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό αν θα έρθει με την κινεζική ε; δηλαδή όταν περάσω την ελληνική θα είναι όλα καλά η έχει κάποια διαφορά το κινητό σαν global?
Παιδιά κάτι άλλο. Αν πάρω από Ιταλία τώρα το Mi8 που λογικά δεν είναι global θα έχω κάποιο πρόβλημα; δεν θα μπορέσω μετά να περάσω την ελληνική ρομ όταν θα είναι διαθέσιμη;
Το έχουν και σε ευρωπαϊκά καταστήματα από 475€. Το mi 8 το έβαλε το topsellerstore.com 499€ και σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Μπορεί να έχει σεμεδακι αλλά έχει αρκετά παραπάνω πράγματα. Και πιστεύω είναι μέχρι να το συνηθίσεις. Πάντως αν έβρισκα το 2s μέχρι 450 ετοιμοπαραδοτο από Ευρώπη θα το έπαιρνα σίγουρα. Δεν θέλω από Κίνα γιατί κάνει πάνω από μήνα να έρθει και δεν μπορώ να περιμένω τόσο. 3 μήνες έκανε να μου έρθει το mi 5s plus από geek buying.
Ανάμεσα σε αυτό και το mi 8 πιο λέτε είναι καλύτερο; λέω να πάω σε mix 2s επειδή δεν μου αρέσει το notch αλλά βγαίνουν περίπου τα ίδια στα λεφτά. Έχω φάει το ίντερνετ να αποφασίσω αλλά τίποτα. Κάθε γνώμη καλοδεχουμενη.
Καλησπέρα. Είχα το mi5s plus και το πούλησα σε έναν και μου λέει ότι δεν ανοίγει και ότι δεν εμφανίζει τίποτα η οθόνη. Εγώ δεν το είχα ανοίξει καθόλου για να το δώσω ολοκαινουριο. Τι να φταίει;
αυτο εχω εδω και εναν μηνα. εσυ τωρα το πηρες? =============== Φεβ 1st 2017, 7:03am =============== Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κάνει αν ταιριάζει το tempered glass από το s6 edge plus?
google photos το λενε. κανεις login με τον google λογαριασμο σου και κανεις το back up. φωτογραφιες και βιντεο κανει μονο. μετα την επαναφορα το ξανα κατεβαζεις και εκει θα ειναι τα αρχεια σου. διαλεξεις οποιο θες και το αποθηκευεις στο κινητο.