Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 615.
-
Παράθεση από gkalen: “@cacau Δεν μου είπες αν ανοίγει με το poco logo ή συσκευή ή με το redmi logo.. Επίσης να μου πεις τι λέει στο σχετικά με το τηλέφωνο ( Poco f3 ή Redmi K40 ) , για να δοκιμάσουμε αλλαγή σε αυτά .. Και για τις εφαρμογές dialer κ.λ.π. της Google , νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι εφαρμογές συστήματος και με απλή απεγκατασταση θα έφευγαν ( χωρίς να είμαι σίγουρος γι'αυτό ) .. ” Γιώργο, το κινητό ξεκινάει με poco logo και στο σχετικά με το τηλέφωνο λέει Redmi K40. Οι εφαρμογές πρά…
-
@gkalen dialer-messages κ.λπ. όντως έχω miui κανονικά, απλά είχα ΚΑΙ τα αντίστοιχα της google αλλά όχι ενεργά. Όταν πάτησα πάνω σε κάποιο από αυτά μου άνοιξε οθόνη για παραχώρηση αδειών και σταμάτησα εκεί. Μετά τα αφαίρεσα με το adb_appcontrol κρατώντας backup για κάθε περίπτωση.
-
Κι εγώ μια από τα ίδια στο redmi k40 εεεε... poco F3 (alioth) ήθελα να πω. Μια ερώτηση: στο κινητό βλέπω το πακέτο dialer+contacts+messages της Google, τα οποία είναι εγκατεστημένα αλλά όχι ενεργοποιημένα έως ότου τους παραχορηθούν οι σχετικές άδειες. Παθαίνουμε κάτι αν τα ξηλώσουμε?
-
Για θυμίστε μου, από dev στην επόμενη dev, θέλω format data ή πάω όπως είμαι?
-
Σε poco F3 δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανκαλύψω κάποιο bug, όλα τα βασικά τρέχουν μια χαρά!
-
Μπααα... Λέω να μείνω με μαμίσια xtrv...
-
Το έψαξα λίγο, είδα ότι έχει κάποιες ενδιαφέρουσες λειτουργίες , όπως caller id ακόμα και για άγνωστους αριθμούς, φραγή σε ύποπτα νούμερα κ.λπ. αλλά δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά λειτουργούν στα ελληνικά δίκτυα. Είναι εύκολη η εναλλαγή μεταξύ των δύο?
-
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε... α) Τι ακριβώς κάνει ο dialer και τι διαφορά έχει από το απλό πληκτρολόγιο κλήσης αριθμών? β) Ο google dialer + contacts + messages που έρχεται με τις τελευταίες xtrv τι διαφορές έχει από τo ως άνω πληκτρολόγιο (?) της xiaomi?
-
Ξεκλείδωσα χθες και προσπάθησα να βάλω την τελευταία xtrv develeoper. Έβαλα το γνωστό twrp του Nebrassy, έτρεξε κανονικά, φόρτωσα το .zip της "δικής μας" rom, όλα έδειξαν σωστά, αλλά μετά το reboot με έβγαλε πάλι στο twrp κι όταν του είπα reboot to system έλαβα το μήνυμα ότι δεν υπάρχει. Επανάληψη μήπως κάτι έκανα λάθος, μια από τα ίδια (λογικό). Τελικά έβαλα την fastboot eu (stable) και κάπως ήρθε στα ίσια του το κινητό. Όταν ξαναβρώ χρόνο θα ασχοληθώ ξανά... Υ.Σ. Ίσως να ήταν καλό όλες οι rom …
-
Προχθές το απόγευμα παρέλαβα ένα Poco F3 5G 6/128 σε night black, και περιμένοντας τις... 168 ώρες (!!! ) για ξεκλείδωμα, είπα να ανοίξω ένα γενικό νήμα να συζητάμε περί ου ο λόγος. Φαντάζομαι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δει κάμποσα βιντεάκια, θα έχουν διαβάσει τεστ κ.λπ., αλλά ας πω κι εγώ δυο κουβέντες: Λόγω τρεχάλας ίσα που πρόλαβα να το σετάρω πρόχειρα και να δω δυο - τρια πραματάκια που είναι ελαφρώς διαφορετικά από τα "κανονικά" xiaomi. Δείχνει πολύ "κλασσάτο", ενώ η διάφανη θήκη που πε…
-
Απάντηση με πολλή καθυστέρηση : πρέπει πρώτα τα ξεκλειδώσεις bootloader και στην συνέχεια να εγκαταστήσεις twrp. Ανατρέχεις λοιπόν στους σχετικούς οδηγούς. Τα υπόλοιπα είναι πολύ απλά, τρέχεις ένα αρχείο .zip που θα σου ανεβάσω κάπου μόλις είσαι έτοιμος, το εγκαθιστάς μέσω twrp, και βάζεις όποια gcam θέλεις (για το κινητό μας βέβαια). Και ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root.
-
Redmi 8 olive
cacau - - Recoveries
ΜήνυμαΨάχνω την τελευταία stable για το redmi 8 olive και δεν την βρίσκω, υπάρχει link? Ευχαριστώ!
-
Εδώ θα βρεις όλα τα twrp, πας στο mi note 3 Jason και κατεβάζεις το 3.3.1 red. Το βάζεις και μετά κάνεις την συσκευή unencrypted μέσα από αυτό. Προσοχή! Απλό Backup data (όχι twrp backup) οπωσδήποτε και μεταφορά σε υπολογιστή ή στικάκι - διότι αν αλλάξεις twrp 99% ΔΕΝ θα μπορέσεις να κάνεις επαναφορά μέσω του καινούριου!!! Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε βγάλε κλειδώματα οθόνης, κωδικούς, fingerprints κ.λ.π. για να μην γίνει καμιά στραβή και ξεκινήσει κλειδωμένο. Στο μέλλον να έχεις υπόψη ότι οποια…