Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 615.
-
Στο mi note 3 Jason όλα δείχνουν καλά. Προτίμησα να κάνω πάλι wipes για σιγουριά, ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Stoni90 ναι αλλά μην την βάλεις, βάλε την αντίστοιχη eu ή περίμενε την δική μας stable 11, λογικά σήμερα - αύριο θα μας την δώσουν τα παιδιά εδώ. Εγώ έβαλα την eu για να είμαι έτοιμος, προσπάθησα dirty flash από την δική μας dev αλλά δεν μου έκατσε, οπότε έκανα format data και φτου κι απ' την αρχή. Υ.Σ. H gcam 7 δουλεύει μια χαρά και με την stable...
-
Εμφανίστηκε και η miui 11 China stable στα telegram groups, ελπίζω να προκύψει ένα καλό "μείγμα" αλά Ελληνικά... @Stoni έχεις τσεκάρει μήπως η συσκευή σου είναι encrypted? Δες τις ρυθμίσεις ασφαλείας, αν ναι τα διάφορα .zip ΔΕΝ δουλεύουν... Ανέβασα τρία αρχεία, θέλουν μετονομασία σε .xml - δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κανένα, αναμένω εντυπώσεις!
-
Ωραίος! Οδηγίες για τα .xml : celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Προσοχή, ΔΕΝ υπάρχουν οι φάκελοι - πρέπει να τους φτιάξεις στην θέση που αναφέρεται και να τοποθετήσεις μέσα τα αρχεία .xml, μετά με διπλό touch στην μαύρη περιοχή γύρω από τα "κουμπιά" της camera ανοίγει drop down και φορτώνεις όποιο θέλεις. Μπορείς επίσης να σώσεις δικά σου settings με τον ίδιο τρόπο δίνοντας ότι όνομα θες και να τα ανακαλέσεις όποτε θες. edit: έτοιμα .xml θα βρεις δίπλα στα links των καμε…
-
Όλα καλά στο mi note 3 Jason, ευχαριστούμε και αναμένουμε την stable όταν μπορέσετε...
-
Παράθεση από Stoni90: “Παράθεση από cacau: “@Stoni90 δες εδώ celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/ δουλεύουν εφόσον έχεις ενεργοποιημένο το api2 ” Εβαλα την τελευταία αλλα κρασαρει με το που ξεκινάει. Η version 6 δουλεύουν. ” Πρέπει να γυρίσεις το selinux σε permissive, αλλιώς δεν δουλεύουν οι 7άρες, ψάξε στο google κάποιο app που να το κάνει.
-
Όλα δείχνουν εντάξει στο mi note 3 Jason, ευχαριστούμε!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stoni90: “έβαλε κανείς gcam 7?” Έβαλα την parrot, καλή είναι με τυπικές ρυθμίσεις. Έχει κι ένα ψευδοwide mode που γεμίζει την οθόνη αλλά στην ουσία είναι κροπ πάνω κάτω.
-
Όλα δείχνουν εντάξει στο mi note 3 Jason, ευχαριστούμε!
-
Όλα δείχνουν καλά στο mi note 3, μπήκε και το τελευταίο magisk. Ευχαριστούμε!