Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 615.
-
Παράθεση από Firem@n: “Παράθεση από cacau: “persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 ” Τον τελευταίο μήνα σε κάθε ρομ που πέρναγα -πάντα dirty flash- μετά το magisk έτρεχα ένα apk που πέρναγε τον κώδικα για την κάμερα, τώρα όμως είδα πως αυτές οι δυο γραμμές που ανέφερες δεν τις είχα περάσει -χειροκίνητα- ποτέ, παρόλα αυτά η κάμερα δουλεύει. Είναι κάτι που πρέπει να περάσω; ” α) Δώσε link για το .apk που περνάει τον κώδικα β) Το ...eis.enabled=1 προφανώς ενεργοποιεί…
-
edit: Με το Buildprop editor από google play Και ειδικά για το δικό μας στην miui 11 γράφεις: persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 save, πας properties βάζεις τα δικαιώματα όπως λέει ο XiaoPST και μετά reboot. Check με το camera 2 api ότι είσαι εντάξει και εγκατάσταση το .apk
-
Άργησα λίγο... Αυτή f.celsoazevedo.com/file/cfiles…nalRelesedVersion_V10.apk είναι official version που δουλεύει μια χαρά στο Jason με miui 11 της κοινότητάς μας. Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση μετά από format data. Αυτή app.box.com/s/acu0hy266rilmgjeel12nyzd818rgp0m είναι cloned version 99% ίδια αλλά μπορείτε να την εγκαταστήσετε μαζί με άλλες. Τις έχω και τις δυο μαζί με την arnova f.celsoazevedo.com/file/cfiles…nced_V1.7.190716.1800.apk η οποία μου δίνει πολύ καλά αποτελέσματα και έχει το πλεον…
-
@Malachaskos Βάλε το api2 probe να δεις μήπως είναι ενεργό, θα δεις το level 3 γαλάζιο πράσινο. Αν όχι στο dialer πάτα *#*#0610#*#* και reboot. Υπό κανονικές συνθήκες θα ενεργοποιηθεί. Μετά εγκαθιστάς την GCAM που θες ως. apk Για το root τι εννοείς? Έχεις twrp? Αν ναι install το magisk και είσαι έτοιμος.
-
Οι ειδοποιήσεις στην μπάρα δουλεύουν κανονικά, αλλά είχαν απενεργοποιηθεί. Πας ρυθμίσεις και το φτιάχνεις
-
Με τα πολλά, χθες έκανα format data και το έστησα από την αρχή. Συνίσταται μια στο τόσο, μια και μου δούλεψαν κάποια πράγματα που ή δεν δούλευαν πριν - ή δεν τα είχα προσέξει, π.χ. η γραμματοσειρά εκτός από το μέγεθος ρυθμίζεται και το πόσο έντονη είναι απλή-bold και μάλιστα σταδιακά με "σύρτη". Επίσης ΠΡΙΝ κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια για ενεργοποίηση του api2, ελέγξτε μήπως είναι ήδη ενεργό: στο δικό μου ήταν, ίσως το επανέφερε η xiaomi μετά τα άπειρα παράπονα που έγιναν.