Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 993.

• Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πρόβλημα με το σήμα φαίνεται να λύθηκε. Ήδη μέσα στο σπίτι έχω σταθερά τρεις γραμμές έχω με την beta έκδοση μια ή καμία. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΟΚ την φλάσαρα και ρυθμίζω τώρα.

• Παιδιά είμαι στη φάση που έχω αποσυμπιέσει την ρομ και στο miflash tool βλέπει το κινητό κανονικά. Στο κάτω μέρος έχει τρείς επιλογές : clean all, save user data, clean all and lock. Από προεπιλογή έχει το τελευταίο. Αυτό διαλέγω ή το πρώτο?

• Βρε εσείς όντως πάει σφαίρα, και μου αρέσει καλύτερα. Παράδειγμα. Στο κέντρο της Πάτρας στο γραφείο πάντα είχα φουλ σήμα κινητής. Τώρα δύο γραμμές με το ζόρι. Οταν μιλάω, μιλάω με διακοπές. Πολλές φορές όταν ανοίγω το τηλ δεν έχει καθόλου σήμα και πιάνει μετά από λίγο. Συγκριτικά λοιπόν, το πρόβλημα το εντοπ'ιζω μετά το πέρασμα της ελληνικής ρομ και ήθελα να γυρίσω στην global stable που ήμουν να συγκρίνω γιατί δεν είχα εντοπίσει εκεί πρόβλημα!!

• Update : Μετά το πέρασμα της ρομ χτες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σήμα δεν έχω καλό και μιλάω με διακοπές. Θα ήθελα να γυρίσω πίσω στην global stable για να συγκρίνω. Διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @GEORGE13 Να μπω και τι να επιλέξω,? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εδώ πάντως περασμένη σε redmi 4x από χτες παρατηρώ μέσα στο κέντρο της Πάτρας ότι δεν έχω καλό σήμα με τη wind μια το πολύ δύο γραμμές ακόμα στο γραφείο το ίδιο, συγκριτικά πάντα στους ίδιους χώρους κινούμενος. Επίσης λαμβάνω παράπονα ότι με ακούν με διακοπές μερικές φορές. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά συγγνώμη έφυγα εκτάκτως και μόλις γύρισα σπίτι. Ούτε καλά καλά δεν το έχω σεταρει ακόμα, έχει ανοίξει η πρώτη εντύπωση θετικοτατη ή ρομ πάει σφαίρα ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καθίστε ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ μεσημεριάτικα. Το κινητό δεν ανοίγει. Μπαίνω σε fastboot με συνδυασμό πλήκτρων. Μπαίνει. Στο adb όμως δεν το βλέπει. Πως θα ξαναπεράσω το twrp? To ξαναπέρασα τελικά και τώρα κάνω εγκατάσταση τη rom. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έφαγε.

• Ναι τελικά μπήκα.. δεν έδινα την εντολή στο τέλος fastboot boot twrp.img. Μπήκε. Εβγαλα λοιπόν το καλώδιο και προσπάθησα να μπω με το volume και το power+ και δεν μπαίνει τώρα.. μένει στο mi logo κολλημένο.. Κράτησα το power button μέχρι να κάνει κανονική επανεκίνηση και έχει μείνει τώρα στο mi logo και δεν φορτώνει κανά δίλεπτο. Βοήθεια παιδιά τα σκάτωσα.

• Δεν κατάλαβες, δεν μου βγάζει το twrp σε κινέζικα αλλά το stock recovery στα κινέζικα!!!

• κι όμως δεν το πέρασε, με βγάζει στο κινέζικο. Τίποτα παιδιά δεύτερη φορά φλασάρισμα, μήνυμα επιτυχίας αλλά δεν την περνάει μπαίνει στην κινέζικη.

• Ρε παιδιά δεν μπορώ να περάσω το twrp. Ξεκλείδωσα πρίν λίγο, έχω περάσει drivers, τι κινητό το βλέπει κανονικά το pc, έχω μετονομάσει σε twrp.img, το έχω βάλει μέσα στο φάκελο adb και μέσω των εντολών πληκτρολογώ fastboot flash revovery twrp.img και μου βγάζει λάθος ότι cannot load twrp.img Ακυρο, είχα βάλει το .img στην μετονομασία. Τελικά ρε παιδιά ενώ μου έβγαλε επιτυχία δεν μου το πέρασε μπουτάρω σε recovery και μου βγάζει το κινέζικο.

• Οκ κατάλαβα υπάρχει επιλογή factory reset. Δεν χρειάζομαι κάτι από back up είμαι κομπλέ, ούτως ή άλλως και παλιότερα πάντα στήσιμο από την αρχή έκανα. Ευχαριστώ λοιπόν!!! Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από wipes υπάρχει κανένα γενικό που τα κάνει όλα η επιλέγω συγκεκριμένα? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• To twrp το περνάω μέσω adb αφού εγκαταστήσω drivers ε? Από wipes μόνο facroty reset? Και κατι τελευταίο : 25 αυγούστου θα πάρουμε ούτως η άλλως την 9 η όχι? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Νέος στην οικογένεια της Xiaomi με το redmi 4x 3/32 globan edition εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου. Φοράω τελευταία global stable αλλά ήθελα να περάσω την τελευταία XRTX AROMA με MIUI 9 που δόθηκε χθες από την κοινότητα εδώ. Αν μπορούσε κάποιος σε πολύ γενικές γραμμές να μου πει τον τρόπο που θα το κάνω, έχω ήδη κάποια εμπειρία από φλασαρίσματα στο παρελθόν αλλά έχω εγκαταλείψει το σπόρ εδώ και χρόνια (είχα ένα samsung s3 και είχα δοκιμάσει ότι rom υπήρχε από δική του μέχρι cyanogemod…

• Redmi 4 pro - Πρόβλημα με το ήχο

drivth - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

Κάνε το εξής σε εμένα δούλεψε. Πας ρυθμίσεις, λογαριασμοί, Google, αναζήτηση, φωνή και κλείνεις τον διακόπτη για το ok Google. Βέβαια εμένα σε redmi 4a αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα.

• RE:

drivth - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Παράθεση από nkprl: “φίλε george όταν κάνεις εγγραφή video ο ήχος είναι οκ ? Εγώ έχω την MIUI GLOBAL 8.1 8.1.4.0(mccmidi) και έχει πολύ χαμηλό ήχο μόνο στο video απο την κάμερα” Κάνε το εξής σε εμένα δούλεψε. Πας ρυθμίσεις, λογαριασμοί, Google, αναζήτηση, φωνή και κλείνεις τον διακόπτη για το ok Google.