Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 993.
-
Επόμενο weekly έχουμε καμία πληροφορία κατά πότε?
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι να θέλει format data?
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚάπου διάβασα την προηγούμενη εβδομάδα πως το RN8 θα πάρει 10αρι android με την αυριανή έκδοση. Twrp θα παίξει με το υπάρχον?
-
Άψογα σε RN8
-
Θα έχουμε σήμερα κανουρια rom η παμε για αύριο?
-
Όλα καλά και εδώ σε RN8 αλλά όχι OTA αλλά απευθείας από τον server.
-
Όλα οκ σε RN8!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από drivth: “δεν πρέπει στο dirty flash να κάνουμε wipe την cache και davlik cache?? ” κανει μόνο του, αν θέλεις μπες twrp και κάνε ένα μόνο σου, δε βλάπτει...” Thanks, το ξέρω ότι δεν βλάπτει αλλά αν κάνει μόνο του οκ δεν το πρόσεξα!
-
Καλημέρα. Λόγω android one είχα καιρό να επιστρεψω στην miui dev. Κατά την αναβάθμιση μπήκε αυτόματα μόνο του σε twrp εγκατέστησε και επανεκκίνησε στην νέα weekly. Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει στο dirty flash να κάνουμε wipe την cache και davlik cache?? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε RN8 εγκαταστάθηκε καλώς. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Το έχω κάνει πάμπολλες φορές χωρίς προβλήματα. Να είναι η ίιδια rom βέβαια! Πάρε πρώτα ένα αντίγραφο στο twrp για παν ενδεχόμενο.” Παράθεση από drivth: “Ναι Αποστόλη, για την ίδια ακριβώς έκδοση σε dev αναφέρομαι. Οκ λοιπόν!” Όλα καλά πήγαν σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος άλλος.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαTwrp σκέτο μετονομασία. Είναι ήδη img το αρχείο.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαFastboot flash recovery και μετά το όνομα. Αφού δεν του λες που να το φλασαρει. Μετονόμασε το αρχείο σε twrp και δως του fastboot flash recovery twrp.img
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι ενεργό το 2api σε μαμά rom;” Ερώτηση αυτή από εσένα?????
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emperor_691: “Καλησπερα παιδια.στο redmi note 7 παρατηρησα οτι υπάρχει προβλημα με τον proximity sensor κ δεν απενεργοποιει την οθονη μετα απο την αναβαθμιση σε 9.6.27.εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;” Γνωστό πρόβλημα αναφερθεν το οποίο αντιμετωπίζω και εγώ. Η λύση είναι από τις ρυθμίσεις των κλήσεων, θα απενεργοποιήσεις τον αισθητήρα. Θα κάνεις reboot και θα τον ενεργοποιήσεις πάλι. Θα δουλεύει μετά. Και όποτε το παθαίνει θα κάνεις το ίδιο.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚι άμα? Στην επόμενη αναβάθμιση πάλι θα τα σκατεψει η μαμά xiaomi.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από wolfman: “Παράθεση από NasDriver: “Μπες με volume up + power πατημένα μετά την εγκατάσταση με εντολές του TWRP ” αυτό έκανα, δούλεψε την πρώτη φορά, το σεταρα , έκανα reboot και πλέον δεν με ξανά βάζει.” Τι σεταρες ακριβώς? Κια ποια ρομ προσπαθείς να ξεκινήσεις?