Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 993.

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

drivth - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από komos: “Μετά το ξεκλείδωμα με το unlock tool για ελληνική miui dev rom πως έχει η διαδικασία? Miui dev rom δεν βλέπω ακόμα. Μόνο stable. Μπορεί να περάσει κατευθείαν twrp και custom rom?. Twrp παίζει καλά η θέλει στρώσιμο? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αποστόλη @amavroudis μπες σφήνα εσυ που το έχεις με τους οδηγούς!!!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Δυστυχώς έτσι δουλεύουν με μεγάλο η μικρό notch στην οθόνη. Λένε πως θα το διορθώσουν σε μελλοντική αναβάθμιση. Προς το παρόν υπάρχει σε μερικές Dev Rom και για εμάς υπάρχει στην EU dev Rom. Αλλά θέλει διαδικασία να περαστεί η ρομ, ξεκλείδωμα, bootloader, twrp και φλασαρισμα.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Γράψε fastboot boot twrp.img να κάνει επανεκκίνηση στο twrp, μετά τα απαραίτητα wipes και αφού περάσεις τη ρομ στο κινητό μέσα την φλασαρεις. Δεν μπορώ να είμαι ποιο αναλυτικός, είμαι στη δουλειά. Αν δεν είσαι σίγουρη, περίμενε κάποιον άλλο με ποιο αναλυτικές οδηγίες.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Βάλε την αντίστοιχη ελληνική εδώ για τη συσκευή σου.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

.img μετά το twrp κολλητά.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν χρειάζεται τίποτα τωρα αφού έχεις κάνεις format data.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Την βάζεις χύμα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού και την φλασαρεις μέσω twrp.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ναι λογικα δεν κάνει decrypt και θέλει format data. Επέλεξε το και στον κωδικό που θα σου ζητήσει πληκτρολόγησε την λέξη yes. Όταν τελειώσει κάνε reboot to recovery για να ξαναπείς. Υπόψιν θα σβήσει και ο αποθηκευτικός χώρος και ότι έχει μέσα.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Fastboot boot twrp.img

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ονόμασε το σκέτο twrp και δώσε fastboot flash recovery twrp.img

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εβαλα ήδη και δουλεύει. Το θέμα είναι ότι για μία εβδομάδα δούλευε με eu και το έκανε ξαφνικά σήμερα γιαυτό λέω μήπως τα παίζει o sensor..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

@geoanto555 στην επίσημη fastboot rom δουλευει κανονικά άρα το πρόβλημα είναι στην eu? Η παίζει προβληματικό hardware?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “2 επιλογές εχεις. Fastboot rom και flash + flash persist.img ή format data , έλεγχο αν δουλεύει και αν δεν.. φλασάρισμα μέσω twrp το persist. Σε fastboot πιστευω οτι δεν θα σε αφήσει να το κάνεις.” Οκ ξεκινάω μεσημέρι με fastboot επίσημης και βλέπουμε.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

@geoanto555 Γιώργο είμαι από την προηγούμενη Πέμπτη με την EU ROM δεν μου το έκανε σήμερα το παρατήρησα ότι δεν δουλεύει και δεν τον βλέπει και στο cit test. 33b48af558d31dec864b2cbab1c1f451.jpg

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει ο Proximity sensor κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Έχω πάνω την EU ROM. Δεν είχα θέμα μέχρι σήμερα. Ξαναφλασαρα από πάνω πάλι τη ROM αλλά τίποτα. Στο cit test δεν βρίσκει κάτι είναι όλες οι επιλογές γκριζαρισμενες. 5c36f6c68b60b130c5f907d62ae9bb6f.jpg

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Αν σε καλύπτει κρατά το. Πάντα όμως παραπάνω ram αλλά και χωρος αποθήκευσης είναι καλοδεχούμενα, αν όχι αναγκαία..

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Να δοκιμάσω ρε φίλε, το θέμα είναι ότι δεν ακούει την εντολή fastboot boot για δοκιμή πριν το flash.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βαλτο ναι , έχω κρατήσει και ένα του 150 όπου λογικά είναι οκ.” Οκ επιβεβαιώνω ότι αυτό του xda δουλεύει κανονικά και κάνει decrypt.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ρε σεις τι μλκ έγινε. Εκανα format data κατά την εγκατάσταση του twrp για να βλέπει τον εσωτερικό χώρο. Μετά πέρασα την eu rom και τώρα που ξαναμπήκα ζητάει πάλι decrypt? Εκανε κρυπτογράφηση το γ....νο? @geoanto555 εχω βρεί ένα unofficial στο xda που αναφέρει οτι το decrypt δουλυει. Λες να το μπουμπουνίσω μεσω cmd να δώ? To θέμα είναι θα μπει μετά η θα κάνει πάλι κόλπα? Βαριέμαι να ξαναστήνω από την αρχή..