Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 993.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν φαίνεται καθαρά
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΜάλλον θα σβηστεί και αυτό. Σε κάθε περίπτωση σώσε τον φάκελο όπως είναι στο pc να το έχεις.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑν κάνεις format data μετά κάνε reboot to recovery. Συνδεσε το κινητό με το pc και θα το βλέπει ως αποθηκευτικό χώρο. Πέτα μέσα χύμα την ROM και μετά φλασαρε τη.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΌπως είσαι στο φάκελο adb ανέβα στη μπάρα πάνω και πληκτρολόγησε cmd και θα ανοίξει το τερματικό.
-
Παράθεση από kinezos69: “Κάποια λύση με τις ειδοποιήσεις, ώστε να εμφανίζονται στην μπάρα ή στην οθόνη έχει βρεθεί? Φοράω 10.2.3. σταθερή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η βάζεις Dev ρομ, η την ελληνική εδώ, η την EU η περνάς μέσω twrp ένα mode από mi-blobe που θα σου επιτρέπει να μένουν οι ειδοποιήσεις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Gigantas: “Παράθεση από drivth: “Διάβασε λίγο πιο πίσω έχω ξαναγράψει και με εικόνες. Αν σε αφήνει η εφαρμογη θέματα του κινητού με αλλαγή περιοχής πχ Ελβετία η Ρωσία, αλλιώς πρεπει να έχεις ρομ από EU η την ελληνική εδώ να το περάσεις. ” α νομιζα οτι μπορουσα να τη βαλω και γω” Διάβασε πιο προσεκτικά τι έγραψα. Άλλαξε χώρα του κινητού σε Ρωσία η Ελβετία για αρχή και δοκίμασε να περάσεις το αρχείο σαν εισαγωγή θέματος. Αν δεν σε αφήσει παιξε μπάλα με εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης χώρα πχ …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikanta: “Καλησπέρα Έχω Pocophone F1 με Stable 10.3.4.0 XTRV Δουλέυουν όλα άψογα Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι οι ειδοποιήσεις(που δεν φαίνονται λόγω του notch) Έχω ενεργοποιημένα τα notifications αλλά μόλις έρθουν 2-3 μηνύματα φαίνονται μόνο 1-2 Έπεσα σε ένα σύνδεσμο σχετικά με αυτό που είναι σαν να προσθέτει μια επιπλέον μπάρα ειδοποιήσεων κάτω από τη πρώτη Συγκεκριμένα αυτο: mi-globe.com/miui-notch-notification-mod/ Έχει δουλέψει κανένας το συγκεκριμένο ή κάτι αντίστοιχο?” Το…
-
Δοκιμάστε ρε παιδιά Dev επίσημη ρομ είναι. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αφού το πρόβλημα είναι σοβαρό. Αν συνεχίσει τότε πηγαίνετε το πίσω με την Dev. Υπόψιν θα κάνει factory reset το τηλέφωνο όποτε κρατήστε τα αρχεία σας.