απενεργοποιησε το ίντερνετ από την άλλη σου συσκευή, ή ακόμα καλύτερα πάτησε διαγραφή του mi account σου και μετά "διατήρηση στη συσκευή"... Μετά πήγαινε στο i.mi και διέγραψε και από εκεί την "άλλη" σου συσκευη
Παράθεση από Bodai: “ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ OFF-TOPIC?? ” μα γιατί; Έχουν κ αυτά τη νοστιμιά τους! Παιδευομαστε που παιδευομαστε όλοι μας κατά καιρούς, ας το διασκεδάσουμε και λίγο! Δημητρα, ο βούδας μαζί σου! Βγάλε μας ασπροπροσωπες εμάς τα θηλυκά του φόρουμ!... Και μην ακούς τα σκουλήκια που σε αποθαρρύνουν! Takis βαστα γερά!
εμ τον λες "η", εμ τον φωναζεις κιόλας να το δει! Χαχαχα Παράθεση από nikosmi: “πολύ φοβάμαι ότι έχει δίκιο η @Thracia και να δω πως θα ξεμπλεξω τώρα. ”
Δεν κατάλαβα τι εννοεις. εγώ πχ δεν έχω εφαρμογή για το gmail μου, έχω yahoo. Πηγαινοντας settings/notifications & status bar/ app notifications/yahoo email, βλέπω αυτό...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20843/ Από εκεί λοιπόν ρυθμιζω τις ειδοποιήσεις (αν θέλω να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος, να εμφανίζονται μονο για λίγο, ήχο, δόνηση κλπ)
οχι, θα πας μέσω της διαδρομής που σου έγραψα παραπάνω. Ρυθμίσεις/γραμμη κατάστασης/διαχειριση ειδοποιησεων. Επιλεγεις την εφαρμογή το email και ορίζεις την ειδοποίηση που θες να λαμβάνεις (οθόνη κλειδώματος, γραμμή κατάστασης κλπ)
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465