Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 527.
-
LG Rolly Keyboard 2: Επίσημο το δεύτερης γενιάς φορητό πληκτρολόγιο που τυλίγεται σε ρολό [Video]
koko - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕίπαμε @teodorzaf... Παει με το μέτρο! Ο,τι πληρώσεις παίρνεις!
-
LG Rolly Keyboard 2: Επίσημο το δεύτερης γενιάς φορητό πληκτρολόγιο που τυλίγεται σε ρολό [Video]
koko - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕιμαι σίγουρη ότι θα μπορούσες κ εσυ να το βάλεις όπου ακριβώς θα το έβαζε κ μια γυναίκα!... Στην τσάντα μεταφοράς του λαπτοπ πχ...
-
Βοήθεια με το instagram
koko - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver !!! οκ! Άμα θελήσει να ξαναρωτησει για το Samsung της και το Instagram (ενα χρονο μετα!!) θα το κανει σε ελληνικά!
-
koko - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΘα το πουλάνε με το μέτρο;
-
Είναι οριστικό! Πτώχευση για την Ηλεκτρονική Αθηνών - Κλειστά όλα τα καταστήματα
koko - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑκομα πιο τραγικό βρισκω το ότι πλέον δεν μας κανει τίποτα εντύπωση... Ακούμε για φαλιμέντο εταιριών κολοσσών κ (όπως είπε κ ο Νίκος) απλά αναρωτιόμαστε "who's next?"
-
Test 1-2 1-2
koko - - Test Corner
ΜήνυμαΑει στο καλό! Παραιτούμαι! Τα μισά δε μου βγάζουν τιποτα, στα αλλα μισά κατι κανω λαθος... Και σ αυτά που τα κατάφερα, δεν θυμαμαι ποιό κανει τι! Μου αρκούν η πατουσιτσα κ τα αλλα 5 που θυμαμαι!
-
Test 1-2 1-2
koko - - Test Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “όλο διορθώσεις σου κάνω... ” Το παλεύω ομως! Είδες πείσμα;; Θα σας αραδιάσω ολο το ελληνικό πεντάγραμμο μεχρι να τα μαθω! δεχόμεθα και παραγγελιές!
-
Test 1-2 1-2
koko - - Test Corner
Μήνυμα -
Test 1-2 1-2
koko - - Test Corner
Μήνυματι να σου πω Άδειο βαγόνι το μυαλό μου αραγμένο το σ αγαπώ πάνω στου μπρατςου μου χαράζω την πληγη
-
Test 1-2 1-2
koko - - Test Corner
Μήνυματο σ αγαπώ μοιάζει με λεξη που τη λεει μεθυσμενος