Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 147.
-
ξερουμε ποια ειναι η τελευταια εβδομαδιαια για το Poco F3??? ευχαριστω πολυ..
-
Παιδια καλημερα. Εχω στο τηλέφωνο δυο καρτες σιμ.Οταν μιλαω στη Νο1 και με καλουν στη Νο2 δεν ερχεται η κληση καθολου και ο καλων περνει το μηνημα οτι ο συνδρομητής που καλειται εχει πιθανος το τηλ.απενεργοποιημενο .Ενω οτα δεχτω κλήση πχ στην σιμ που μιλαω ερχεται κανονικα η κληση .Ειναι φυσιολογικο αυτο η φταιει καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από MiltosDelis: “Παράθεση από kostas1alina: “Για να δούμε σε Gingko..... @MiltosDelis ενημέρωσε..... ” Όλα πάνε καλά κανένα πρόβλημα με εφαρμογές μπαταρία οκ το μόνο πρόβλημα στην εγκατάσταση που καθυστερησαμε λίγο παραπάνω από το κανονικό Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμενα μου εκανε δυο επανεκινησεις μονο του και ανοιξε κανονικα χωρις να χρειαστει να βαλω καν τα πιν απο τις καρτες σιμ περιεργο .....
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Από τον updater μου βγάζει "προέκυψε σφάλμα λήψης" και στις ειδοποιήσεις ότι δεν ταιριάζει το md5. Αναφέρομαι στο lmi. ” Και μενα το ιδιο κατεβαζω χειροκινητα στο λαπτοπ
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από anakondagr: “Λύθηκε το προβλημα .........ευχαριστω ” Πως; ” προσθετες ρυθμίσεις, προσβασιμοτητα,hearing απο την κορυφη της σελιδας και για καποιο λογο στο δικο μου η μπλε μπαρα ηταν τερμα δεξια.το εβαλα στη μεση και ολα οκ
-
Παράθεση από anakondagr: “Παράθεση από gkalen: “@anakondagr Αν πας στη προηγούμενη ίσως χτυπήσουν κλήσεις και sms και το τηλέφωνο θα είναι μη λειτουργικό .. ” Απ οτι φαινετε το γλυτωσα .Δεν μπορω ομως να ρυθμισω το Bluetooth να παιζει και απο τα δυο ηχειακαμια ιδεα? ” Λύθηκε το προβλημα .........ευχαριστω
-
Παράθεση από gkalen: “@anakondagr Αν πας στη προηγούμενη ίσως χτυπήσουν κλήσεις και sms και το τηλέφωνο θα είναι μη λειτουργικό .. ” Απ οτι φαινετε το γλυτωσα .Δεν μπορω ομως να ρυθμισω το Bluetooth να παιζει και απο τα δυο ηχεια καμια ιδεα?
-
Μια γνωμη απο την ομαδα.Παρατηρω οτι μετα την εγκατασταση της νεας ρομ στα ακουστικα που εχω Bluetooth ενω ακουγονται οι ήχοι της συσκευεις κλειδωμα ξεκλειδωμα κτλ και απο τα δυο ακουστικα ,οι μουσικη απο τον player και απο youtube δεν ακουγονται παιζει μονο το ενα ηχείο.Και τα ακουστικα τσεκαρισμενα σε υπολογιστη παιζουν κανονικά. Ξέχασα να αναφέρω συσκευή RN8. Αν βαλω την προηγουμενη απο πανω θα εχω θεμα?να δω αν ειναι οκ το Bluetooth
-
Παράθεση από apos: “Πανω απ' την παλιά μόνο καθαρισμος cache λίγο πιο γρήγορη μου φαίνεται μπορεί νάνε και ιδέα μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την ομάδα ολη ” Σε ποιο cache αναφέρεσαι για καθαρισμό να δοκιμάσω
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
-
Ρε παρέα μια βοήθεια. Έχοντας τη προηγούμενη σε RN8 με κάποιο τρόπο ενεργοποιησα το φλας της συσκευής όταν δέχομαι κλήσεις. Γνωρίζει κανείς πως απενεργοποιητε?.. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από anakondagr: “Σε rn8 κόλλησε στο fastboot εικονίδιο τωρα τι κανουμε ??? ” Ευτυχώς με μια εγκατάσταση απο πανω ξεκόλλησε Τι φρικη να φαγε???
-
Σε rn8 κόλλησε στο fastboot εικονίδιο τωρα τι κανουμε ???
-
Παιδιά αυτή την εβδομάδα ανανέωση δεν εχουμε?
-
Ομαδα καλημερα .Σε RN8 περναμε κανονικα η να περιμενουμε κατι νεοτερο σχετικα με το TWRP?? ευχαριστω
-
Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από anakondagr: “Σε RN8 ολα καλα με OTA .Αλλαγή χώρας που ειναι γιατι στραβώθηκα πάλι ...δε μπορώ να το βρω ” Δεν υπαρχει στην εκδοση που βγαζουν εδω τα παιδια. ” Ευτυχώς νομιζα οτι ειμαι χαζος και δε το έβρισκα .Ευχαριστώ πολύ
-
Σε RN8 ολα καλα με OTA .Αλλαγή χώρας που ειναι γιατι στραβώθηκα πάλι ...δε μπορώ να το βρω