Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.
-
Σε RN8 ολα καλα.Επομενη κινηση εγκατασταση dolby atmos κανας μπουσουλας υπαρχει μη τα κανω ολα χειροβομβίδα???
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
anakondagr - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Εγινε fix σe twrp ginkgo το κλείδωμα οθόνης και προστέθηκε όλο το partition table. ΜΠορείτε να το κατεβάσετε από την πρώτη σελίδα σε 10-15 λεπτά... 23-01 ” Όποτε αντικατασταση το παλιο με αυτο ετσι ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ενα ειναι για την συσκευη σου στην πρωτη σελιδα. ” Είμαι για οφθαλμίατρο...... Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα σε RN8 με stable 11.0.4 ποιο twrp περναμε? Θελω να περασω xtrv stable μετα Ευχαριστω
-
Παράθεση από amavroudis: “Οπότε μπορείς να κάνεις εγκατάσταση xtrv μέσω twrp πια... Παράθεση από anakondagr: “Σε twrp μπαίνω κανωνικα εχω αυτο twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red και εχω περασει την miui clobal 11.0.3 σταθερη ” Δοκίμασε να τη περάσεις έτσι, αν δεις θέματα θέλει factory reset. ” Εγινε δουλειά Ευχαριστώ
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από anakondagr: “Ξεκλειδωτο εχω twrp δεν μπορω να μπω ενω έμπαινα τηλ whyred ” Παράθεση από anakondagr: “Σε twrp μπαίνω κανωνικα εχω αυτο twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red και εχω περασει την miui clobal 11.0.3 σταθερη ” Θα με τρελάνεις...Εδω αναφέρεις ότι δεν μπορείς να μπεις twrp. Τι ισχύει τελικά; ” Απο λάθος χειρισμό δεν έμπαινα....Τωρα μπαίνω
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από anakondagr: “Ξεκλειδωτο εχω twrp δεν μπορω να μπω ενω έμπαινα εχω miui clobal 11.0.3 σταθερητηλ whyred ” με κρατημένα τα power / volume + σε επανεκκίνηση δεν σε βάζει σε twrp; Τι κάνει, αν το δοκιμάσεις; Πες μας τι έχεις κάνει γενικά. Δε μπορούμε να μαντέψουμε... ” Οπως σας ειπα ποιο πανω θελω να βαλω xiaomi-miui.gr/community/index…E%B7-07-12-2019/?pageNo=1 Σε twrp μπαίνω κανωνικα εχω αυτο twrp_whyred_3.2.3-7_tools-8_red και εχω περασει την miui clobal 11.0…
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι από επάνω; Θέλει ξεκλειδωτο bootloader, πέρασμα twrp, εγκατάσταση της rom μέσω twrpε πιθανά factory reset / format data. Ανάλογα με το τι έχεις επάνω... Και αν θέλεις να πας.σε official θέλει εγκατάσταση με το miflash σε fastboot... Που είσαι λοιπόν και τι θέλεις να κάνεις;;; Ποια rom έχεις ακριβώς και ποια θελεις να βάλεις;;; Σε ποιο τηλέφωνο;;; ” Ξεκλειδωτο εχω twrp δεν μπορω να μπω ενω έμπαινα εχω miui clobal 11.0.3 σταθερη θελω να βαλω xiaomi-miui.gr/community/in…
-
Απο stable official σε Stable xtrv περναω απο πανω ετσι δεν ειναι?
-
Παράθεση από anakondagr: “Παιδιά τη καλήμερα μου Μέτα απο εγκατάσταση της MIUI V11.X.X.X ROM στις ρυθμίσεις κάμερας ενω εχω επιλεξη την προσθήκη σφραγίδας χρόνου στις φωτογραφίες οταν τραβάω φωτο δεν εμφανίζεται τπτ απο ημερομηνία και ωρα λήψης .Εχει καποιος άλλος αυτο το θεματακι η ειναι bug της miui 11? ευχαριστω. ” Τελικα το προβλημα λυθηκε με την εγκατάσταση της τελευταίας Official stable Απ οτι φαινετε μετα το μαγείρεμα χάνετε η ρύθμιση Redmi note 5 whyred
-
Παράθεση από anakondagr: “Παιδιά τη καλήμερα μου Μέτα απο εγκατάσταση της MIUI V11.X.X.X ROM στις ρυθμίσεις κάμερας ενω εχω επιλεξη την προσθήκη σφραγίδας χρόνου στις φωτογραφίες οταν τραβάω φωτο δεν εμφανίζεται τπτ απο ημερομηνία και ωρα λήψης .Εχει καποιος άλλος αυτο το θεματακι η ειναι bug της miui 11? ευχαριστω. ” Κανένας ρε παιδιά ??μόνο εγω εχω το θέμα τελικά?
-
Παιδιά τη καλήμερα μου Μέτα απο εγκατάσταση της MIUI V11.X.X.X ROM στις ρυθμίσεις κάμερας ενω εχω επιλεξη την προσθήκη σφραγίδας χρόνου στις φωτογραφίες οταν τραβάω φωτο δεν εμφανίζεται τπτ απο ημερομηνία και ωρα λήψης .Εχει καποιος άλλος αυτο το θεματακι η ειναι bug της miui 11? ευχαριστω.
-
Παράθεση από vanni: “Όπου θες κάνεις backup και σε cloud ” Ευχαριστώ πολύ.
-
Παράθεση από vanni: “@anakondagr από developer σε stable Format data και χάνεις όλα τα αρχεία οπότε backup οπωσδήποτε. ” Back up σε ενα cloud δλδ και ειμαι μια χαρα ??
-
Καλησπέρα και απο μενα.Για να περάσω σε Xiaomi_Redmi_Note_5 whyred με περασμένη την miui11-9.11.14 την HMNote5Pro_V11.0.2.0.PEICNXM_v11-9 θέλει Factory reset και στήσιμο απο την αρχή? ευχαριστώ.
-
Εγκατασταθηκε σε whyred ολα καλα αλλα συνεχιζει να μην αναγραφεται ο χρονος και ωρα ληψης στις φωτογραφιες.Εχει τελικα καποιο νοημα να αναφερουμε τα τηχον bag η δεν ασχολειται κανεις