Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ορθότατος ο @annonnaki......
-
Θυμάμαι που το συζητούσαμε πριν περίπου έναν χρόνο..... Να τελικά που ένα πολύ καλό feature έρχεται μετά από την καταλυτική και αδιάκοπη δουλειά σας στα κινητά μας μέσω της αγαπημένης και μη εξαιρετέας XTRV.... Δεν έχω λόγια... Εύγε και ευχαριστούμε για ΟΛΑ!
-
smiley235.gif
-
Το redmi note 3 υπάρχει στην λίστα γιατι παρακάτω στο κείμενο γράφετε ότι μόνο το redmi note 4 θα υποστηρίζει split screen;;;;;
-
Δεν υπάρχει η τελευταία...μόνο το ΟΕΜ unlock υπάρχει στο developer option... και είναι ενεργοποιημένο... και το debug.... =============== Αυγ 16th 2017, 10:10am =============== Μόλις έβαλα dev και δοκιμάζω τώρα και σας λέω.... =============== Αυγ 16th 2017, 10:11am =============== ΧΑ υπάρχει αυτή η επιλογή στην dev!!!! =============== Αυγ 16th 2017, 10:12am =============== ΓΚΡΡΡΡΡΡ μετά από 72 ώρες λέει....
-
Το γράφω στο αρχικό ποστ ότι δοκίμασα με china pcsuite και μου βγάζει σφάλμα με κόκκινα china γράμματα... Δοκίμασα μόνο china stable recovery rom όμως.... Το πρωί σήμερα θα δοκιμάσω και με τις υπόλοιπες και θα σας πω. =============== Αυγ 16th 2017, 9:48am =============== Εν τέλη πέρασε με china pc suite την τελευταία china stable 8.5.1 αλλά δεν μου κάνει unlock... Εννοείτε πως τα< account είναι τα ίδια...
-
'Οχι τώρα πλέον δεν μπορώ να μπώ edl για να δω τι έβγαλε.... Τώρα που προσπαθώ σε fastboot βγάζει error flash tz αλλα δοκίμασα τα πάντα απο λύσης αυτού του προβλήματος και πάλι τπτ... Το βγάζει λογικά λόγο locked bl άσχετα εάν έχει να κάνει με τα κενά στην διαδρομή... Test point δεν θέλω να το ρισκάρω δεν είναι δικό μου κινητό αλλα brickαρε στα χέρια μου...
-
Markw..... 8.0.5.0.0.....locked bl..... Κατεβάζω china dev official για ξεκλείδωμα..... μπαίνω edl πατάω flash ξεκινάει...πετάει σφάλμα μετά από 10 sec.... Από τότε τέλος.... Μπαίνει σε Mi recovery(με το τηλέφωνο και το καλώδιο)μπαίνει fastboot αλλά δεν μπορώ να κάνω τπτ.... Δεν μπαίνει με τπτ edl πλέον.... Όλα τα δοκίμασα και adb εντολες και china ver απο το suite για να κάνω update και καλά και πάλι τπτ... Έχω δοκιμάσει όλες τις εντολές απο fastboot απο mi recovery δεν ξέρω τι επιλογές έχω, στ…
-
Πρέπει να βάλεις κάποια official fastboot rom παλιά που να είναι lollipop, μετά να ξεκλειδώσεις, να βάλεις twrp και μετά wipes και τέλος install την δικιά μας 7.3.2. Γιαυτό σου λέω έτσι όπως είσαι κάνεις ένα wipe τα πάντα και απλά install την XTRV 8.5.2! =============== Αυγ 10th 2017, 1:14pm =============== Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Παράθεση από saillok: “χαιρετω το φορουμ.εχω την εκδωση MIUI 8 Global 7.7.13|beta ολα μια χαρα εκτος απο το κυριοτερο,την μπαταρια.πεφτει πιο γρηγορα αποτι π…