Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
zpaf - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑπό χθες ευτυχής κάτοχος της συσκευής. Ήρθε από vickmall στα 293€. Μετά από ένα redmi note 2 και ένα redmi 3 όπου μου άφησαν καλές εντυπώσεις αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω επιλέγοντας το 4s. Premium συσκευή πανέμορφη στα δικά μου μάτια. Ήρθε με την official rom πήρε 2 updates και πήγε στην 7.2.7.0 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13635/ Όλα καλά εκτός της μπαταρίας που έφευγε νερακι. Δύσκολα είδα 3:30 ώρες sot στις δύο πρώτες φορτίσεις. Από το απόγευμα έβαλα την official developer 6.…
-
Υποστήριξη από κοινοτητα
zpaf - - Mi-4S (Aqua)
Μήνυμακαι ένα antutu λοιπόν ... d50e36dfde2be10b59a6fcdd016f01ba.jpg Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
Υποστήριξη από κοινοτητα
zpaf - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΑν μπορει κάποιος admin να ανοίξει το σωστό τοπικ. Εδώ είμαστε λοιπόν. 06736fa864a31b9f368a456d70494596.jpg Sent from my MI 4S using Tapatalk
-
RE:
zpaf - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “H Συσκευή πλέον υποστηρίζεται με Ελληνικές ROM, οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα... :D” Μπράβο σας. Μόλις ηρθε. 048379b315e4639a3c75154739ad5738.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜEΡΩΣΗ : Έγινε πριν από λίγο FIX και το τελευταίο πρόβλημα με το miuisystem.apk για το RedMi 3. Μπορείτε να βρείτε την ROM διορθωμένη στην πρώτη σελίδα του νήματος... ” Καλημέρα. Ή έκδοση miui παραμένει xiaomi.eu και σε αυτήν rom. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : H λίστα με τις Stable ROM ανανεώθηκε, και μπορείτε να τις κατεβάσετε από την λίστα που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα αυτού του μηνύματος. ” Όλα οκ με την πρώτη stable του redmi 3 εκτός του ότι στο σχετικά με το τηλέφωνο δείχνει ... b9452c4b4e573e6ba72f68266b69a452.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΑισθητή η διαφορά στο άνοιγμα των εφαρμογών με την νεα 6.3.24 Developer. Το mi remote δουλεύει κανονικά. Η εμπειρία χρήσης με το κινητό γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη. Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zpaf: “Καλημέρα. Είμαι με την developer 6.3.17 και πήγα από το recovery να εγκαταστήσω την νέα stable. Έκανα πριν το flash ένα factory reset και μετά install την νέα rom αλλά μου έβγαλε error code 6. Στην επόμενη προσπάθεια έβγαλε μήνυμα περί coface που ήταν ο bootloader που έβαλα για να περάσω την πρώτη developer rom. Μάλλον θα χρειαστεί να περάσω έναν bootloader συμβατό με την νέα rom αλλά δεν γνωρίζω το πώς γίνεται αυτό. Χρειάζεται pc ή μπορώ να τον κάνω install μέσα από το κινητ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από zpaf: “Έκανα πριν το flash ένα factory reset και μετά install την νέα rom αλλά μου έβγαλε error code 6 ” Το recovery σου έβγαλε αυτό το μύνημα λάθους??” Ναι στο recovery. 369cb97c99842b0535b2f19ac7fdff60.jpg Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
-
Καλημέρα. Είμαι με την developer 6.3.17 και πήγα από το recovery να εγκαταστήσω την νέα stable. Έκανα πριν το flash ένα factory reset και μετά install την νέα rom αλλά μου έβγαλε error code 6. Στην επόμενη προσπάθεια έβγαλε μήνυμα περί coface που ήταν ο bootloader που έβαλα για να περάσω την πρώτη developer rom. Μάλλον θα χρειαστεί να περάσω έναν bootloader συμβατό με την νέα rom αλλά δεν γνωρίζω το πώς γίνεται αυτό. Χρειάζεται pc ή μπορώ να τον κάνω install μέσα από το κινητό ; Ευχαριστώ.
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΜια χαρά. 7b375e760652f6b42603f387ffc6e9a1.jpg Είχα από χθες την ευρωπαϊκή θα παίξω σήμερα και με την δικιά σας και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΉμουν με την official κινεζική. Πέρασα μέσω του updater την developer που βγήκε χθες και έκανα unlock τον bootloader αφού εδώ και μια εβδομάδα είχε έρθει το sms από την xiaomi. Εδώ [cofface] TWRP 3.0 Recovery - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum είναι η διαδικασία για την εγκατάσταση του recovery. Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΜάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμασουμε την πρώτη ελληνική rom για το κινητό μας. a8201c0661b96d720772ac29727e3850.jpg Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από coolgreek: “Ξαναλέω, χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης (συγνώμη αν φαίνεται επιθετικό το μήνυμα) αλλά εγώ ΔΕΝ έχω βρει κάτι για το redmi note 3 pro. ” Ότι ισχύει για την διαδικασία ξεκλειδώματος για το Redmi Note 3, το ίδιο ισχύει και για το τις άλλες συσκευές που έχουν κλειδωμένο bootloader. Στον οδηγό, το μόνο που θα αλλάξει είναι η ROM που θα βάλουμε μετά το ξεκλείδωμα στην συσκευή μας, αλλά τα βήματα είναι ίδια. Το κακό είναι πως δεν μπορείτε να βάλετε ακόμη άλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akefaloskavalaris: “Παράθεση από akefaloskavalaris: “Και να αναφέρω το πρώτο μου προβληματάκι , αν το έβγαλε και σε άλλους. Έχω την MIUI 7.1.1.0 (LHPCNCK), προφανώς την official αγγλοκινέζικη και σήμερα μου έβγαλε Update για την 7.1.2.0 (LHPCNK). Το πατάω να γίνει, το κατεβάζει, μου βγάζει reboot, το κάνω reboot, φορτώνει μετά το reboot το update, και μόλις ανοίγει μετά από λίγο, έχω πάλι την παλιά version. Και πάλι το update είναι διαθέσιμο, το ξαναπατάω, και πάλι το ίδιο. Το δοκίμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από igano: “Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από igano: “Έχω Multilanguage Rom ” Δηλαδη με αυτη την Ρομ σου βγαζει αναβαθμισεις κατευθειαν; ” Ναι φίλε μου” Νομίζω ότι μόνο με την original rom μπορείς να έχεις ota updates. Ποια rom έχεις τώρα; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΕπιτέλους φτάσαμε το 50% μπαταρία. 589791c99417ea4243b6c7bbefddd17a.jpg 2acbf6d8bf1c5378196a0301fe3328f4.jpg Αγορά από vickmall 31/1 με χρεωστική κάρτα εθνικής στα 137 ευρώ. Ψάχνω να βρω τι λείπει από αυτόν τον κινέζο. Μαζεμένο κινητό,όμορφο,ποιοτικό. Μπράβο στην xiaomi !!! Sent from my Redmi 3 using Tapatalk