Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 242.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Καθε λίγο σε stable 7.5.1 σε Redmi Note 3 Pro εμφανίζεται ένα pop-up που γράφει παρακαλώ επιλεξτε διακομιστή. Και από κάτω 4 χώρες... Κινα, Ταιβαν, Σιγκαπουρη, Ινδια. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• MI5 NON SLIP PERFORATED SILICONE CASE

mirotis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

@odygr76 Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση σου. Πιστεύω ότι είναι ακριβώς ότι ψάχνω με δεδομένο ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να καλύπτεται το κάτω μέρος του κινητού.

Μήνυμα

@odygr76 Τελειες οι φωτογαφιες που μας παρεθεσες. Θα ηθελα αν μπορεις να μας πεις και καποια σχολια σχετικα με το ποσο λεπτη ειναι, πως καθεται στο χερι, κλπ

• @johnhoston Έχουμε κάποιο νεότερο σχετικά με την κατάσταση του κινητού?

• 1. Φλασαρεις αυτο το TWRP... Yandex.Disk 2. Κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις σε recovery 3. Wipe τα παντα... δηλαδη κανεις πρωτα Factory Reset, μετα Data (πατας yes για να προχωρησει η διαγραφη και τελος κανεις απο το advanced wipe delete system, κλπ) 4. Κανεις reboot σε recovery 5. Συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και περνας την rom που εχεις κατεβασει στον υπολογιστη με καλωδιο στο κινητο 6. Κανεις Flash την Rom 7. Προαιρετικα wipe dalvik 8. Reboot System 9. Περιμενεις 15 λεπτα να φορτωσ…

• Θα σου πει στάνταρ να περιμενεις άλλη μία ή δύο εβδομάδες. Δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο. Ανοίγει κατευθείαν case στο PayPal.

• Παράθεση από bzanios: “@mirotis Πάντως Android δεν είναι και υποστηρίζει εφαρμογές "vxp", άρα αν δεν είναι AndroidWear, τότε τι είναι; Ξέρεις κάτι παραπάνω; Υπάρχει και άλλο σύστημα για smartwatch; Μπορεί να κάνω και λάθος. ” Ο κάθε κινέζος τρέχει το δικό του σύστημα στα smart watches του. Τα vxp είναι μόνο για watch faces στο android wear και τα έχουν κάνει port και σε mediatek επεξεργαστές που δεν υποστηρίζει ακόμα το android wear. Αν θέλεις να πάρεις μία καλή ιδέα του το πραγματικά εστί andro…

Μήνυμα

Παράθεση από odygr76: “Βρήκα το Link Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com και λίγο φθηνότερα Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com ” Φιλε μου @odygr76 αυτην που παραθετεις δεν νομιζω οτι ειναι ιδια με αυτην της παρουσιασης. Αν δεις η παρουσιαση ειναι για την "perforated case" δηλαδη την τρυπημενη θηκη που εβγαλε προσφατα η xiaomi. Αυτες που εβαλες τις γνωριζω αλλα κανουν το κινητο πολυ χοντρο και μεγαλο. Παντως με την δικη σου παρότρυνση καθησα και …

• Παράθεση από bzanios: “Έχω ένα smartwatch με androidwear και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει ” Παράθεση από bzanios: “Φίλε @mirotis αυτό που έχω είναι το Kingwear kw18 (υπάρχει παρουσίαση στο forum). ” Φιλε @bzanios το συγκεκριμενο που ειδα καποια χαρακτηριστικα δεν αναφερει οτι τρεχει Android Wear. Και θα μου φαινοταν περιεργο κινητο των 70 δολλαριων να τρεχει android wear.

Μήνυμα

Παράθεση από odygr76: “aliexpress. θα ψάξω να βρω το link να το στείλω. ” Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Οσο και να εψαξα δεν το βρηκα και μου αρεσει σαν θηκη, οποτε αν μπορεσεις να βρεις την ακρη θα σου ημουν ευγνωμων.

• Παράθεση από xxiris: “ρε παιδιά μια βοήθεια. Με αυτό το tracking No. RS517802835NL μου βγάζει ότι έφτασε Ελλάδα 21-06-2016 10:06 The item has arrived in the country of destination GREECE 08-06-2016 09:12 The item is on transport to the country of destination 07-06-2016 23:02 The item is at the PostNL sorting center 07-06-2016 10:46 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 06-06-2016 03:30 The item is ready for shipment 04-06-2016 06:55 The item has left the originating co…

Μήνυμα

Παράθεση από odygr76: “Έχω αυτή την θήκη στο mi5 black και είναι πάρα πολύ καλή. δεν προστατεύει το κάτω μέρος του κινητού μόνο. Δεν γλιστράει από το χέρι ούτε δίνει πολύ όγκο στο κινητό. ” Απο ποιο μαγαζι την εχεις παραγγειλει γιατι με ενδιαφερει η συγκεκριμενη

• DRONE XALASMENO

mirotis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ειναι το Advanced η το Professional??? Οπως και να εχει εδω εισαι... Kaufen Phantom 3 Spare Parts | DJI Store 299 η 399 αναλογα την εκδοση

• Παράθεση από bzanios: “Νομίζω με το κανονικό Android έχεις μεγαλύτερη ευελιξία. Με το Androidwear πρέπει να βρίσκεις εφαρμογές "vxp" από τις οποίες δεν υπάρχει ποικιλία και γενικά βρίσκεις δύσκολα. Έχω ένα smartwatch με androidwear και δεν μπορώ να βρω κάτι που να με καλύπτει, πέρα αυτών που είναι με αγορά (π.χ. για Faces). Άσε που πρέπει να μάθεις ξεχωριστά χειρισμό των VXP αρχείων, για το οποίο μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες, για να κάνω μόνος μου κάποια faces για το ρολόι μου. ” Θα…

• Αναζήτηση HDTV Receiver OTG

mirotis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@pechr Κέντρο Θεσσαλονικης με ταχύτητα 40 - 50 χλμ. τα κανονικά κανάλια τα έπαιζε κανονικά. Τα hd με σπασιματα.