Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• 1. 'Η είναι της Ρομ (άρα βάζεις πιο νέα) 2. Ή είναι κάτι που κόλλησε (άρα καθαρίζεις cache και επανεκκινάς) 3. Ή είναι ρυθμίσεις (άρα τις ελέγχεις μία μία, υπάρχει οδηγός για τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων εντός του φόρουμ) Διαλέγεις αν και το σωστό είναι να ξεκινήσεις από το 3 προς το 1

• xiaomi mi3

mixaliscy - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από nivaz: “Κάθε άποψη δέκτη! ” Αγοράζεις 110 ευρώ το redmi 4x (3/32) και όταν θα αγοράσεις το νέο σου κινητό το πουλάς από 90 μέχρι και 130 ευρώ (εξαρτάται που) και πας στο επόμενο. Έτσι έχεις και κινητό άλλης κατηγορίας να το δεις μάλιστα, θα δώσεις και πιο λίγα και θα σε πάρει και αρκετό καιρό να δεις και τις νέες ρομ και γενικά να μη μείνεις πίσω

• Magic WormHole

mixaliscy - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

2 στα 2 για τους απαιτητικούς Καλημέρα @Alex_MLT είδες που περίμενα να γίνει 6 και 1 για να το γράψω

• Μιλάς για μετά που μπήκε ο κανόνας των 72 ωρών? Επειδή αν το έκανες από πριν υπάρχει και άτομο που περίμενε 1 λεπτό =============== Νοε 13th 2017, 11:33am =============== Παράθεση από geoanto555: “Το νου σου με αυτό το κινητό. Ξεκλείδωτο με unofficial-πειραγμένη ειναι βόμβα.. ” Ξεκλείδωτο με official Τώρα έχει ελληνική. Μιλάμε για πριν κανένα μήνα. Από 2 ώρες σοτ είδε 7 το παιδί

• Η 2 δεν συγκρίνεται με την 1η και την 3η. Η διαφορά εκεί που βλέπεις τα σύννεφα ή το κτήριο στην άκρη δεξιά είναι τεράστια. Είναι πιο γλυκό όμως το φως της που πέφτει στον δρόμο. Η 1η με την 3η τώρα νομίζω πως έχουν εστιάσει σε άλλο σημείο. Αν δεις το δέντρο αριστερά θα δεις αυτό που λέω Αλλά δεν έχουν και τόση διαφορά σαν φωτογραφίες. Είναι του ίδιου επιπέδου. Τα ίδια φώτα, χρώματα, ατέλειες, βάθος, φασαρία κλπ

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Mi Max 2 ξεκλείδωσε απευθείας χωρίς αναμονή 72 ωρων ” Μάλλον στο έστειλαν ξεκλείδωτο όπως ένα mi5x που μου έφεραν και εμένα πριν λίγο καιρό

• Magic WormHole

mixaliscy - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Άντε καλημέρα και από εμένα, μην έχετε παράπονο

• Παράθεση από pavlidisc: “Εάν δεν έχει βασική έκδοση (Mi3-4-5) και έχεις "μπ@στ@ρδ@κι" (s-c-x-y-z) είσαι ολίγον στο περιθώριο... ” Αν δεν κάνω λάθος η πρώτη συσκευή που είδε το nougat ήταν το mi4c Όπως και κάτι παρόμοιο συνέβηκε και με το redmi 3s στο άντροιτ 6

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Την ίδια δύσκολο αφού δεν ξέρεις αν είναι original άρα ότι και να κάνεις έχει ρίσκο Επιλογή δική σου

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Εμείς με το mi4c δεν, έτσι?

• Από ποια χρονολογία? Ωραίος

• Υπάρχει τρόπος από ip να τους βρούμε όλους μπας και κάνουμε καμιά συνάντηση και εμείς? Ή να πάω με τον CyNote για καφέ και να σας στείλουμε selfie? Η αλήθεια με τόσα κινητά που έχω φτιάξει εδώ χέρι με χέρι, κάποιοι από ντροπή θα έρθουν, αλλά δεν το θέλω έτσι.

• Antutu score από τα xiaomi

mixaliscy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και εκεί μπορείς να πειράξεις (βλ κέρνελ) αλλά θα το κάψεις το ρημάδι και θα σου μείνει το print screen (και αυτό αν το προλάβεις πριν γίνει τούβλο)

• @zanos μου παράδειγμα έδωσα, δεν μίλησα ούτε και ξέρω τι κάνει ο καθείς από εδώ σπίτι του no worries man Συνεννοηθήκαμε

• Johny μου εγώ ώρα ψάχνω για να δω όλα αυτά που βλέπω και όχι τι να δω Ξέρω ότι λογικά θα έφτιαξε για να το βλέπουν τόσοι, αλλά προς σεβασμό προς εμένα δεν τις δίνω ούτε άλλη μία ευκαιρία Και τα 3 επεισόδια που είδα των 50 λεπτών ήταν υπέρβαση. Στο ξαναλέω, υπάρχουν ταινιάρες με 2 ώρες. Όχι να βλέπω τα ίδια και τα ίδια για 3 ώρες. Ο κόσμος έχει κρίση και ότι γουστάρει βλέπει. Ας μη ξεχνάμε πως και τη Λάμψη ή την Τόλμη και γοητεία την έβλεπαν πολλοί όμως. Εμένα δεν με κέρδισε. Και εξήγησα και το λ…

• Εγώ αν και έχω δει και βλέπω 100 σειρές, το Breaking Bad ουδέποτε θα το δω. Μία σειρά που το κάθε της επεισόδιο είναι περίπου 50 λεπτά !!!! και στα πρώτα της 3 επεισόδια (δηλαδή 2 ώρες και 30 λεπτά όπου γυρίζονται ταινιάρες για όσκαρ) δεν κατάφερε να θάψει ένα άνρθωπο !!! και στις υπόλοιπες σκηνές απλά μας δείχνει έναν να κάνει εμετούς με αίμα.... τότε συγνώμη. Απόλογούμε αλλά είναι δουλειά του pilot να με τραβήξει και όχι να με πείσει ο καθείς για να το δω. Όσο σπουδαίο και αν είναι, ο εγκέφαλο…

• Παιδιά συγχαρητήρια για όλα Εκτός από τη συνάντηση που ανέβηκε σε άλλα επίπεδα, από το βίντεο φαίνεται πως ο κόσμος ήταν προσηλωμένος, άρα και ενδιαφέρον τα θέματα σας. Γεμάτα χαμόγελο πρόσωπα παντού, πράγμα πολύ σημαντικό. Ίσως και ο σκοπός της συνάντησης. Νομίζω ένα άριστα το έχετε λάβει από τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, άρα εμείς ότι και αν πούμε είναι λίγο. Δεν θα αρχίσω ονομαστικά γιατί σίγουρα κάποιους θα αδικήσω (μιας και δεν ξέρω τι έκανε ποιος). Για να γίνει όμως όλο αυτό τόσο ωραία, πρ…