Καλημέρα κάφροι Να παρακαλέσω όπως σταματήσουν οι σοβαρές συζητήσεις μιας και απαγορεύονται σε αυτό το τόπικ Άσχετο - Είναι κανείς που ασχολείται με καταδύσεις? Ένα φιλαράκι θέλει ρολόι (όχι να τσιμπάει πολύ) και μου είπε να το ψάξω
Παράθεση από spiros aligizakis: “Οπότε θέλω να φλασαρα μια με φαστμπουτ για να δουλέψει. Κλείδωσε όμως ο bootloader. Τι κάνω τώρα; ” Οι επίσημες δεν χρειάζονται ανοιχτό bootloader
Αυτό το πρόβλημα που λες, αναφέρεται στην πρώτη γραμμή του τόπικ Λογικά φτιάχτηκε αλλά αναμονή λίγο να το δούμε και στην πράξη Αυτό που σου ερχόταν όμως ήταν στην αρχή, πρίν φτιαχτεί λογικά
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Είναι όταν κρύβουμε κάποια φωτογραφία από τη γυναίκα μας, από τα παιδιά μας ή κάποιον που δεν θέλουμε να δει κάτι Είναι το απόκρυψη και χρειάζεται να βάλεις τον κωδικό που έβαλες όταν το έκρυψες
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από Anritsu: “138.0.0.19.93 ” Τί είναι αυτό ???? Έκδοση Ρομ τάχα? Εκτός αν μιλάς για fb που άλλαξε από μόνο του τον ήχο της εφαρμογής Αν και δεν έχω Fb το τίγκι τίγκι σπίτι δεν το γλυτώνω
Fastboot δοκίμασες αν μπαίνει? Αυτό το bootloop το ξανάδα σε κινητό που κλειδώθηκε και ίσως να θέλει απλά ένα ξεκλείδωμα Έφαγα τη ζωή μου να το βρω αλλά ήταν αυτό
Θα έλεγα πως εμένα είναι οκ γιατί χθες το δούλευα για 2 ώρες, αλλά μετά πρόσεξα πως όλοι σας έχετε το ίδιο κινητό. Άρα λογικά μπορεί να είναι θέμα της Ρομ στο συγκεκριμένο μοντέλο.