Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 223.
-
Παράθεση από 3ftw: “Ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Άρα δεν μπορώ με κινέζικο mi band να έχω μόνιμα αγγλικά. Σωστα; Άρα τζάμπα παιδεύομαι τοση ώρα. ” Δοκίμασε το τροποποιημένο MiFit και τα UTF-8 resources από εδώ. Ουσιαστικά είναι αγγλικά, αλλά με Latin γραμματοσειρά, οποτε οι ελληνικές ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται κανονικά. Εδώ εγώ προσωπικά θα πρότεινα το Myamazfit font 3a, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και το tahoma.
-
Mi band 4 Chinese version
ΜήνυμαΤο firmware είναι το ίδιο και στις 2 εκδόσεις. Μέχρι στιγμής και οι κινεζικές έχουν πάρει γαλλικά, ρωσικά, πολωνικά, κτλ. Άρα η πιθανότητα να πάρει επίσημα και η κινεζική έκδοση τα ελληνικά είναι πολύ μεγάλη. Επίσης ανεπίσημα έχεις ήδη από τώρα ελληνικά και στις 2 εκδόσεις. Προσωπικά πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσεις 35+ ευρώ για την international, ενώ με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις την κινεζική από 24€. Άσε που το barcode του Alipay που δεν υπάρχει στην international, είναι ότι πρέπει για ...μί…
-
Δημοσιεύτηκε ένα non-public firmware v1.0.6.00 με resources v61 εδώ. Κρίνοντας όμως από το "GreekME" στα resources, μάλλον δεν ενεργοποιήθηκαν ακόμη τα ελληνικά. Δε το δοκίμασα πάντως!
-
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η γραμματοσειρά δεν περιέχεται στο αρχείο των resources. Αν είχες εγκατεστημένη την tahoma, αυτή θα έχεις και μετά την αναβάθμιση των resources με την ελληνική μετάφραση! Επίσης, για το μενού χρησιμοποιείται γραμματοσειρά ενσωματωμένη στο firmware (αυτή που δε δείχνει τα τονισμένα φωνήεντα), οπότε ούτε αυτή αλλάζει με την αλλαγή των resources! Προσωπικά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια γραμματοσειρά με το προηγούμενο firmware: καθαρή και ευανάγνωστη.
-
Όχι, δυστυχώς. Παραμένουν οι γλώσσες "zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in". Διάβασα ότι και στο NFC μπορείς να περάσεις το firmware του απλού, δεν έχει διαφορά.
-
Παράθεση από super: “Καλησπέρα, εμένα έκανε κανονικά αναβάθμιση και ενώ έχω εγκατεστημένο το res με τα tahoma Ελληνικά που έχει δώσει ο Nitrogen δεν είδα να μου τα αφαιρεί και να τα αντικαθιστά με τα v60. Κανονικά έτσι γίνετε ή θα έπρεπε να μου έχει χαθεί? ” Το Tahoma δεν είναι resources, αλλά font. Το font δεν έχει αλλάξει έκδοση από την αρχή κυκλοφορίας του Mi Band 4, είναι στην έκδοση 1 - το ίδιο και το Tahoma. Όσο δεν αλλάζει η έκδοση font, δε θα σου αλλάζει και το Tahoma ή οποιοδήποτε άλλο …
-
„<span style="font-size: 14pt"><span style="text-decoration: underline">ΠΡΟΣΟΧΗ</span></span>“Όποιος έχει περάσει το custom Mi Fit από το 1ο post με ενεργοποιημένη πάντα τη Ρωσική γλώσσα, ώστε να βλέπει την ελληνική μετάφραση, και του έγινε αναβάθμιση στην έκδοση 1.0.5.66 θα πρέπει να εγκαταστήσει (από πάνω, χωρίς απεγκατάσταση) το ελληνικό Mi Fit από το νήμα του Mi Band 3, ώστε να απεγκλωβιστεί από τα ρώσικα. Και υπομονή μέχρι την ελληνική μετάφραση των νέων resources...
-
@dnomikos και λοιπή παρέα... Σας έχω δουλειά: cinco_201908131011_v60_res.pack.bin
-
Κι εμένα μου κάνει αναβάθμιση αυτή τη στιγμή... Από το MiFit log file: Shell-Script (1 line)Άρα μιλάμε για έκδοση firmware 1.0.5.66 με resources έκδοση 60: cinco_201908131011_1.0.5.66_cinco.fw cinco_201908131011_v60_res.pack.bin Το lang":"zh,en,es,ru,it,fr,de,id,pl,in" με προδιαθέτει όμως στο ότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί τα ελληνικά. Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και περάσω ξανά το "μη ρώσικο" ελληνικό MiFit θα δοκιμάσω και θα σας πω... EDIT: Όχι, δεν έχει ελληνικά! Οπότε αναμένουμε την ανανέωση…
-
Εφόσον το firmware σου είναι παλιότερη έκδοση, θα γίνει αυτόματη αναβάθμιση με όποια έκδοση Mi Fit εγκαταστήσεις, είτε από εδώ είτε από Google Play. Οι δύο εκδόσεις που δίνονται εδώ υποστηρίζουν και οι δύο τους ελληνικούς χαρακτήρες, η διαφορά τους είναι μόνο η γλώσσα του μενού. Οπότε και την αγγλική έκδοση να βάλεις (από εδώ), πάλι θα βλέπεις ελληνικά στις ειδοποιήσεις Αν έχεις εγκαταστήσει όμως την τελευταία έκδοση Mi Fit από το Google Play και έχεις ήδη αναβαθμιστεί στο τελευταίο επίσημο firm…
-
Παράθεση από user_1024: “Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Με έχει σπάσει τα Νεύρα το Band 4 να χάνει τα Ελληνικά και να γυρνάει σε Κινέζικα (αγορασμένο δυστυχώς με Κινεζική έκδοση). Δεν μπορώ άλλο. Συνεχώς μέσα στη μέρα τρέχω το notify και πάω σε Ρώσικα για να γυρίσει σε Ελληνικά. Αυτό γίνεται 5-6 φορές τη μέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Διάβασε σε παρακαλώ το νήμα καλύτερα και ιδιαίτερα το πρώτο μήνυμα. Η λύση που ψάχνεις είναι εκεί!
-
Παράθεση από NiTroGen: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Υπάρχει τρόπους να μεγαλώσει η γραμματοσειρά στα μηνύματα που έρχονται στις ειδοποιήσεις;; ” Αν θέλεις την ελληνική μετάφραση, όχι. Αν δε σε πειράζει το band να είναι στα αγγλικά, τότε βάλε το tahoma font μέσω notify (αποσυμπίεσέ το zip) και ρύθμισε τη γλώσσα σε αγγλικά. Οι ελληνικοί χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις αποδίδονται σωστά και είναι λίγο μεγαλύτεροι. ” Ας μου επιτραπεί να ...με διορθώσω! Υπάρχει ένα font, το οποίο εμφανίζει λίγο μεγαλύτερου…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Gisnnakhs: “Υπάρχει τρόπους να μεγαλώσει η γραμματοσειρά στα μηνύματα που έρχονται στις ειδοποιήσεις;; ” πιστεύω πως ναι, κάτι ανάλογο είχε γίνει και για το mi band 3, αλλά σε δεύτερο χρόνο, αφού είχαν λυθεί τυχών αλλά θέματα Περισσότερα όμως μπορεί να σου πει ο @dnomikos ” @dnomikos, θα μπορούσες μήπως να ετοιμάσεις ένα δοκιμαστικό resource file με τονισμένες κάποιες λέξεις του μενού (Καιρός, Ειδοποιήσεις, Περισσότερα) να δοκιμάσω αν εμφανίζονται σωστά με τ…
-
Παράθεση από Gisnnakhs: “Υπάρχει τρόπους να μεγαλώσει η γραμματοσειρά στα μηνύματα που έρχονται στις ειδοποιήσεις;; ” Αν θέλεις την ελληνική μετάφραση, όχι. Αν δε σε πειράζει το band να είναι στα αγγλικά, τότε βάλε το tahoma font μέσω notify (αποσυμπίεσέ το zip) και ρύθμισε τη γλώσσα σε αγγλικά. Οι ελληνικοί χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις αποδίδονται σωστά και είναι λίγο μεγαλύτεροι.
-
Λόγω του ότι η ελληνική μετάφραση βρίσκεται μέσα στα resources, οποιαδήποτε νέα resources βάλετε, χάνονται τα ελληνικά.
-
Παράθεση από dnomikos: “ Ανέβηκαν επίσης ειδικές εκδόσεις Mi Fit για να ρυθμίζεται η γλώσσα του Mi Band 4 στα Ρώσικα χωρίς να χρειάζεται να το κάνετε εσείς από το Notify & Fitness ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. ” Συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Είχα σκοπό να "παίξω" κι εγώ με decompiling του MiFit μόλις επέστρεφα από τις διακοπές, και να δοκιμάσω να πειράξω αυτά που ανέφερα σε προηγούμενο post, αλλά με προλάβατε! Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ!!! Επίσης, να προσθέσω πως δε χρειάζεται ν…
-
Παράθεση από r1teo: “αυτό που παρατήρησα τώρα είναι ότι ενώ οι ειδοποιήσεις μου έρχονται και είναι και στα ελληνικά όταν πάω να μπω στο band μετά από κάποια ώρα μου δείχνει μόνο την τελευταία ειδοποίηση ή και καμιά ...σαν να κάνει clear μόνο του...καμιά ιδέα,ευχαριστώ... ” Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ από την αρχή. Επειδή έχω το κινέζικο band, έτρεχα παράλληλα με το MiFit και το Notify για να έχω το band στα γαλλικά (ώστε να βλέπω σωστά τα ελληνικά). Αφαιρώντας το Notify και γυρνώντας το κινη…
-
Όσο δεν αλλάζει η έκδοση του font θα μπορείς να χρησιμοποιείς αυτή τη γραμματοσειρά. Τι εννοείς είναι ακόμα νωρίς; Παραπάνω έγραψα ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις! Παρεμπιπτόντως, δεν την έχω φτιάξει εγώ, αλλά τη βρήκα σε ρωσικό φόρουμ (όπως και τη 2η γραμματοσειρά).
-
Παράθεση από Gorbilos1986: “Γεια σας υπάρχει περίπτωση να έχουμε Ελληνικό μενού στο band και τους χαρακτήρες που ανέβασε ο στο forum σε άλλο νήμα ο nitrogen; ” Οι χαρακτήρες ταιριάζουν με οποιοδήποτε firmware. Εγώ έχω εγκαταστήσει το 1ο font που έδωσα, αυτό που αφαιρεί μόνο τα κενά στα ελληνικά από το αγγλικό μενού (μεγάλη γραμματοσειρά), διότι αποδίδει καλύτερα τη μικρή γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στην ελληνική μετάφραση και έχει και smilies. Το επισυνάπτω επίσης εδώ. Το 2ο font, το tahom…
-
Παράθεση από dnomikos: “Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω γιατί ένα απλό ξερό "όχι δεν γίνεται" χωρίς επεξήγηση, ίσως μερικοί να το εκλαμβάνανε λανθασμένα ως πχ αδιαφορία από μέρους μας. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί χρόνος για το παρακάτω "μακρυνάρι" Λοιπόν ναι...φαινομενικά αυτό θα ήταν και το πιο σωστό... Στην πραγματικότητα όμως και με firmware το οποίο δεν είναι κλειδωμένο σε συγκεκριμένη γλώσσα, αυτή η κίνηση ενέχει τεράστιους κινδύνους. ....... Για αυτό προς το παρόν ας βολευτούμε όλοι έτσι με το No…