Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 223.
-
Ανανεώθηκε το πρώτο post με την ελληνική έκδοση resources v44 που αφορά την έκδοση firmware v1.0.3.22 (τελευταία σταθερή ως αυτή τη στιγμή). Δοκιμάστηκε και παίζει μια χαρά! ΥΓ: Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά κατέστρεψα το προηγούμενο Mi Band 6 βάζοντάς του το beta firmware 1.0.4.20 και μόλις παρέλαβα το καινούργιο που αγόρασα. Τέρμα τα beta από εδώ και πέρα αν δε τα έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος!
-
Εγκατέστησα την XTRV ROM και φαίνεται αρκετά σταθερή και γρήγορη. Αλλά δε μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω το magisk, ούτε την έκδοση που συνοδεύει τη ROM, ούτε την τελευταία επίσημη. Δεν ξεκινάει και με στέλνει με error πίσω στο recovery (ναι, έχω καθαρίσει cache, κτλ). Σε εσάς έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση του magisk; EDIT: Τελικά ήταν κάποιο moduleπου δημιουργούσε πρόβλημα. Τα απεγκατέστησα όλα (unistall.zip) και αμέσως μετά το magisk 23.0 δούλεψε!
-
Σε ευχαριστώ, αλλά δεν είναι παρέμβαση στο firmware. Αυτό είναι κλειδωμένο! Ένα απλό ξεπακετάρισμα των resources έκανα, αντιγραφή των ήδη υπαρχόντων αλλά απενεργοποιημένων ελληνικών (με κάποιες μικροαλλαγές) πάνω στα πολωνικά και ξανά πακετάρισμα. Έχω κάνει σχετικό thread για τον τρόπο αυτό. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος developer για να το κάνει και μόνος του! Πάντως φαίνεται πως η ελληνική μετάφραση που υπάρχει ήδη είναι αρκετά πλήρης, εκτός από κάποια κείμενα που αφορούν την έκδοση NFC. Πιστ…
-
Για όποιον δε θέλει να περιμένει την επίσημη ελληνική μετάφραση, ορίστε μια ανεπίσημη. Τα resources v44 με την ελληνική μετάφραση αφορούν ΜΟΝΟ την έκδοση firmware v1.0.3.22 (τελευταία σταθερή ως αυτή τη στιγμή)! Τρόπος εγκατάστασης: 1. Σιγουρεύεστε ότι έχετε το σωστό firmware v1.0.3.22! 2. Αφαιρείτε την επίσημη έκδοση Mi Fit, αν την έχετε εγκατεστημένη, και εγκαθιστάτε την τροποποιημένη έκδοση Mi Fit v5.1.0 All-in-one από τη Magical Unicorn. 3. Εγκαθιστάτε το Notify for Mi Band. 4. Κατεβάζετε κα…
-
Redmi Note 9, Note 9S, Note 9 Pro & 9 Pro Max Android 11 update status Redmi Note 9 Pro Max Android 11 won't take long if internal testing passes
-
Ο καιρός γαρ εγγύς... Redmi Note 9 Pro Android 11 beta stable update expected this month
-
τροποποιηση firmware
ΜήνυμαΗ ερώτηση είναι πολύ γενική. Ούτε μας λες ποιο είναι το smartwatch. Οπότε κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. Όσον αφορά τα Mi Band 4 και 5, το firmware τους είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο, οπότε ούτε ένα bit δε μπορείς να αλλάξεις.
-
Για τους φίλους με το κινέζικο Mi Band 5, που δεν υποστηρίζει άλλη γλώσσα εκτός από κινέζικα και αγγλικά, ανανεώθηκαν τα custom resources μου (σταθερή έκδοση 81) με την αντικατάσταση της κινέζικης γλώσσας από την ελληνική, ακόμη και στις εικόνες με τα ιδεογράμματα. Οπότε και με την ενεργοποίηση των κινέζικων, το Mi Band 5 μιλάει ελληνικά. Επίσης έχει ανανεωθεί και η απλή μετάφραση (με τα stock εικονίδια) στο φόρουμ του GeekDoing
-
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Συγγνώμη που δεν πρόλαβα να απαντήσω νωρίτερα. Σχετικά με την ερώτηση σου... Το λογισμικό Mi Fit υποστηρίζει όλα τα Mi Band και δεν έχει διαφορετικές εκδόσεις για κάθε ένα από αυτά. Η τελευταία έκδοση είναι η 4.5.0, η οποία όμως δεν εμφανίζεται στο "ελληνικό" Play Store ακόμη, αλλά μπορείς να τη βρεις εδώ: Mi Fit 4.5.0 | GeekDoing . Λογικά θα εμφανιστεί σύντομα. Ενημερωτικά, η 4.5.0 έχει τις εξής αλλαγές: (Hidden Content)
-
Καλησπέρα. Ο οδηγός που παραθέτεις είναι για να κάνεις ελληνικό το ήδη ελληνικό πια Mi Band 4. Θα σου πρότεινα να δεις εδώ: Mi Band 4 - How to modify Watchfaces files | GeekDoing Επίσης καλό είναι να εγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση του Mi Fit, που είναι η 4.5.0, ώστε να λάβεις και όλες τις αναβαθμίσεις firmware!
-
Να'σαι καλά. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα resources που ετοιμασα. Μάλλον κάποιο custom watch face θα κόλλησε - δε νομίζω να φταίνε τα resources. Αφού διορθώθηκε, όλα καλά! Σωστά έπραξες και το ανέφερες, μήπως συμβεί και σε κάποιον άλλο και δεν ξέρει τι να κάνει!
-
Αντίστοιχα με το Mi Band 4, ετοίμασα και για το Mi Band 5 ένα αρχείο με custom resources v98, για την τελευταία επίσημη έκδοση v1.0.2.46, το οποίο είναι μίξη από τα custom resources FatchOS του the_dise (εικονίδια μενού) και Mario του toaxel (καρδιά παλμών και καιρός) και κάποια εικονίδια που βρήκα online και μου άρεσαν. Τα resources αυτά περιλαμβάνουν και την δική μου ελληνική μετάφραση στη θέση της ρώσικης γλώσσας. Για την ενεργοποίησή της πρέπει να επιβάλετε τη γλώσσα του band στα ρώσικα μέσω…