Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Φαίνεται καθαρά ότι είναι θέμα ασυμβατότητας και από ότι κατάλαβα δεν φταίει ο nvme ούτε φαίνεται να φταίει το power plan... Ποια motherboard είναι; Δεν μπορείς να βρεις κατευθείαν από Intel τους αντίστοιχους driver; Αν δεν βάλεις εσύ driver δεν σου βάζουν τα ίδια τα Windows; Το έχεις ψάξει μήπως η συγκεκριμένη CPU δεν συνεργάζεται σωστά με την συγκεκριμένη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και πρέπει να βάλεις άλλη κάρτα; Μια που δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου υπολογιστή, δοκίμα…
-
Άσε το Windows update να σου βάλει μόνο του τον driver για την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Επίσης δες αν λύνεται το πρόβλημα με την εγκατάσταση των optional driver αν σου εμφανίζει κάποιους και ειδικά για το chipset της μητρικής σου. Τέλος, αφού το πρόβλημα δείχνει να έχει σχέση με τα power options αφού σου δουλεύει σωστά μετά απο sleep, δοκίμασε μερικές αλλαγές όπως πχ να απενεργοποιήσεις ότι έχει σχέση με οθόνη (turn off the display) μετά από X λεπτά κλπ...
-
Πριν δοκιμάσεις κλασικό δίσκο, απενεργοποίησε το fast boot / fast startup στα Windows (και στο bios αν έχει και εκεί επιλογή) όσο είσαι με τον nvme. Επίσης έχε υπόψη ότι αυτό το ISO κλείνει το hibernate. Δοκίμασε να το ανοίξεις από command prompt (σαν Admin) με την εντολή powercfg /hibernate on να δεις τι θα κάνει.
-
Συνήθως η διεργασία system απασχολεί έτσι την CPU αν υπάρχει θέμα με bug ή ασυμβατότητα driver. Το είχες και πριν αυτό το πρόβλημα ή μόνο αφού πέρασες το συγκεκριμένο ISO; Μήπως κάποιος driver που χρειάζεσαι γίνεται εγκατάσταση από εκτελέσιμο αρχείο και την ώρα της εγκατάστασης σου παρουσίασε το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πάνω με τον Firefox; EDIT: Επίσης κοίταξε στο System > Update & Security μήπως σου προτείνει κάποιο optional update για υλικό του υπολογιστή σου.
-
Τα Windows 10 PRO έχουν αρχίσει και βαραίνουν πολύ τώρα τελευταία. Λόγο του ότι έχω αγοράσει πακέτο με πολλαπλές άδειες για τα PRO και δεν έχω άδεια για τα HOME, αναγκάστηκα για πρώτη φορά εδώ και καιρό να βάλω στα παλιά laptop την έκδοση x86 PRO debloated που πάει καλύτερα. Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι ξανά με τα x64 PRO και άρχισα να αφαιρώ όλο και περισσότερα φτάνοντας σε αυτό το SuperLight ISO μετά από άπειρες δοκιμές και 1,5TB total host writes στους SSD του δικού μου υπο…
-
Το έχω αντιμετωπίσει και εγώ σε εκείνο το σημείο ακόμα και σε VM. Με αυτό το ISO είμαι σίγουρος κατά 99,99% ότι θα περάσει κανονικά! Ξέχασα να αναφέρω πριν ότι ακόμα και κάποια παλαιότερη debloated να έβαζες, όταν θα έφτανες στην 20Η2 θα είχες γεμίσει πάλι bloatware Αν δεν σε ικανοποιεί το SuperLite ISO, ανεβάζω τώρα να είναι έτοιμα 2 άλλα ISO που έχω για δική μου χρήση ( ξεχωριστά x64 και x86) τα οποία είναι σαν τα προηγούμενα που είχες και λίγο καλύτερα. Σε μισή ώρα θα είναι έτοιμα για λήψη.
-
Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να καταφύγεις σε τόσο παλιά διανομή και να αναγκαστείς να κάνεις όλα τα update από κει και πέρα με υπαρκτό και πάλι τον κίνδυνο να σου βγάλει κάποια στιγμή το 0xC0000005. Αν έχεις καλό δικό σου antivirus/firewall κατέβασε και δοκίμασε με την τελευταία διανομή 20H2 του Απριλίου 2021 από εδώ => Win10_20H2_19042.928_English_x64_SuperLite_Edition.iso. Έχουν αφαιρεθεί πάρα πολλά για να τα απαριθμήσω τώρα, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι δικό σου antivirus/firewall γιατί έχει αφαιρ…
-
Ναι υπάρχει => Windows 10 x64 version 20H2 OS build 19042.508 Oct 2020 (debloated)
-
Αν μεγαλώσεις τα font, χαλάει η σελιδοποίηση και ο συλλαβισμός ειδικά στα μεγάλα κείμενα και κάθε φορά που θα βγαίνει νέα έκδοση firmware και ειδικότερα resources, θα πρέπει κάποιος να πειράζει τη μετάφραση έτσι ώστε να ταιριάζει στα μεγαλύτερα font λαμβάνοντας υπόψη και το όριο των 10 γραμμών που μπορεί να έχει κάποιο κείμενο. Στην πραγματικότητα και επειδή λόγω περιορισμών δεν μπορείς να μεγαλώσεις τις εικόνες, μεγαλώνεις το κάθε γράμμα θυσιάζοντας χώρο από το κενό γύρω του, με αποτέλεσμα το ε…
-
Δες από την εφαρμογή στο κινητό (εκεί που γράφει τι έκδοση firmware έχεις) τι HW Revision σου λέει ότι είναι η συσκευή σου. Μετά, συμβουλεύσου τον πίνακα της πρώτης σελίδας που γράφει τα HW Revisions, για δεις ποια αρχεία χρειάζεσαι. Αυτό που σε ενδιαφέρει να είναι το σωστό 100% για το δικό σου HW Revision, είναι το αρχείο fw. Τα res αν και είναι τρία διαφορετικά αρχεία, στην ουσία στην προκειμένη περίπτωση (v49) είναι ακριβώς τα ίδια. Τέλος, το αρχείο ft είναι ένα και κοινό για όλα.
-
Ή έχει "πέσει" πλέον η μπαταρία του ή κάτι έχεις προσθέσει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής στο κινητό που προκαλούν αυτή την υπερβολική κατανάλωση. Για να σου φύγει η ιδέα ότι φταίει το τελευταίο firmware ή ακόμα και το custom firmware που πέρασες, βρες και κατέβασε από εδώ την έκδοση του MiFit 4.0.10 η οποία περιέχει το προηγούμενο official firmware 2.4.0.20. Μετονόμασε το MiFit από apk σε zip για να μπορείς εύκολα να το αποσυμπιέσεις και πάρε τα αρχεία που θέλεις από το φάκελο assets.
-
Δεν θα σου πειράξει τα αρχεία που έχεις περάσει.
-
Παράθεση από kinregva: “Το mi fit το έχω καταργήσει εδώ κ κανα χρόνο.. όλη τη δουλειά την κάνω με το notify & fitness κ πιο πριν χρησιμοποιούσα gadgetbridge.. Το firmware του xiaomi-miui.gr που χρησιμοποιώ τώρα το έχω περάσει με το notify & fitness οπότε μια κ δεν υπάρχει καν το mi fit στο κινητό μου, δεν έχω φόβο να κάνει update μόνο του.. Οποτε βασικα με ενδιαφέρει αν μπορώ να βρω από κάπου τα 3 επιμέρους αρχεία κάποιας παλιότερης έκδοσης firmware του xiaomi-miui.gr (ελληνικής ή αγγλικής με un…
-
Δεν φταίει αυτό... και το official firmware να ξαναβάλεις, πάλι τα ίδια θα έχεις. Επίσης δεν μπορείς να βάλεις παλαιότερο firmware γιατί με το που ανοίξεις το Mi Fit, πάλι θα σου περάσει το τελευταίο. Για να μη στο κάνει αυτό και να μπορέσεις να δουλέψεις πχ με το 2.4.0.20, θα πρέπει στην προκειμένη περίπτωση να έχεις οποιαδήποτε παλαιότερη έκδοση Mi Fit έως και την έκδοση 4.0.10. Αν βάλεις την 4.0.11 ή νεότερη, θα στο αναβαθμίσει πάλι στο 2.4.0.32. Αυτά ισχύουν συγκριτικά με τα δικά μας custom …
-
Η τελευταία έκδοση 20H2 Οκτωβρίου 2020 των Windows 10 σε μορφή ISO που περιέχει τις εκδόσεις Windows 10 Home και Windows 10 Professional 64bit. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69434/ Το ISO έχει δημιουργηθεί από εμάς κατευθείαν από τη γνήσια διανομή της Microsoft, έτσι ώστε να είμαστε όλοι σίγουροι ότι δεν περιέχει κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό όπως διάφορα άλλα "Windows Lite" που κυκλοφορούν. ΔΕΝ περιέχονται παράνομα tweaks, τα Windows λειτουργούν και δέχονται αναβαθμίσεις όπως και τα…
-
Αν χρησιμοποιείς γνήσιο αντίγραφο των Windows 10 2004 (20H1 ή 20H2) και έχεις UEFI boot, δεν μπορείς να τα εγκαταστήσεις από στικάκι παρά μόνο από DVD. Το στικάκι USB για να μπουτάρει σε UEFI, θα πρέπει να είναι σε FAT32 και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα διότι τα γνήσια ISO περιέχουν αρχείο πάνω από 4GB (που είναι και το όριο του FAT32) και συγκεκριμένα το install.wim. Θα πρέπει να τροποποιήσεις το ISO και να κάνεις split το αρχείο κλπ κλπ. Χωρίς τροποποίηση, μόνο σε legacy μπορείς να τα εγκατα…
-
Απεγκατέστησε το MiFit που έχεις τώρα, εγκατέστησε προσωρινά την έκδοση MiFit-3.5.0-Greek.apk και ξαναδοκίμασε.